ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Βίντεο

Προκλητικός χάρτης Μπαχτσελί, με την Τουρκία ως την Κρήτη

Εξοργιστικό χάρτη που αποτελεί "πρόκληση πολέμου" για την Ελλάδα, παρουσίασε με καμάρι ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, με την Τουρκία να φτάνει ως την Κρήτη και εξηγεί πλέον ολοκάθαρα τι σήμαινε το πρόσφατο "Turkaegean" της Άγκυρας!

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί φωτογραφήθηκε με τον χάρτη στα γραφεία των "Γκρίζων Λύκων", μιας ακραίας φασιστικής οργάνωσης - άξια συνεχιστή του Κεμάλ Ατατούρκ, του Τοπάλ Οσμάν και του Ταλαάτ πασά - που αποτελεί τμήμα του "Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης" στο οποίο και ηγείται.



ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ

Ο χάρτης - πρόκληση παρουσιάζει τουρκικά όλα τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου ξεκινώντας από την Σαμοθράκη, όλα επίσης τα νησιά της Δωδεκανήσου ως και το σύμπλεγμα Μεγίστης - Ρω - Στρογγύλης αλλά και την ίδια την Κρήτη και την Γαύδο, αποκαλύπτοντας έτσι τον πραγματικό στρατηγικό στόχο της Τουρκίας, που είναι η Κρήτη, η αβύθιστη Ναυαρχίδα της Αν. Μεσογείου, όπως επί χρόνια αναφέρει το Ν.

Απαιτείται άμεση καταγγελία στο ΝΑΤΟ, ενώ ως αυτή την στιγμή της δημοσίευσης μας, δεν υπάρχει ούτε "κιχ" από το ελληνικό ΥΠΕΞ...

Δείτε το βίντεο, όπου αναφέρεται και το μακρύ δόρυ της Π.Α., αλλά και η τουρκική δυστυχώς πια απάντηση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας, που είναι πλέον γεγονός και απαιτεί άμεσες λύσεις και κινήσεις...


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ





 

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου