ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΘΝΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! Παρουσία Σαμαρά, Δένδια και Φράγκου


  Εμφάνιση Εθνάρχη πραγματοποίησε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (1-6-2022), μπροστά σε ένα κοινό που τον "αποθέωσε" κυριολεκτικά, ζεσταίνοντας τις "μηχανές" για άμεσες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, κάτι που υπογράμισε ιδιαίτερα η παρουσία - έκπληξη του Αντώνη Σαμαρά, του Νίκου Δένδια, δεκάδων Υπουργών, Βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, αλλά και του Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Φράγκου!

 Και βέβαια, η παρέμβαση - φωτιά Καραμανλή έγινε χωρίς την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη... Και ο νοών νοείτω...



ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ


Μιλώντας σε εκδήλωση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών "Παναθηναϊκή" με θέμα "Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών", ο απολύτως δικαιωμένος και τόσο πολεμούμενος (όπως και ο Σαμαράς) πρώην Πρωθυπουργός, έθεσε καθαρά και ξάστερα τις κόκκινες γραμμές του Ελληνικού Έθνους, που κάποιοι στα παρασκήνια εργάζονται συστηματικά, μαζί με "συμμάχους", να παραβιάσουν μαζικά και ολικά, πολύ περισσότερο και πολύ βαθύτερα και από τις ίδιες τις παραβιάσεις των Τούρκων! Πρόκειται για το "λόμπυ του κατευνασμού", όπως το κατήγγειλε ο Σαμαράς στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ (δείτε εδώ)! Και γι΄ αυτό η παρουσία του ήταν πολύ μεγάλο μήνυμα συμπαράστασης και συμπαράταξης με τον Κώστα Καραμανλή! Μήνυμα που ήδη κάνει το Μέγαρο Μαξίμου και τους παρατρεχάμενους, που θέλουν να συγκυβερνήσουν σε λίγο με το Σημητικό ΠΑΣΟΚ, να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν...


ΠΑΡΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε κατ΄ αρχήν η παρουσία Σαμαρά, ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε, δείχνοντας έτσι τον ισχυρό πλέον δεσμό των δύο πρώην Πρωθυπουργών εν όψει των μεγάλων εξελίξεων στα εθνικά θέματα! (δείτε και εδώ την μεγάλη προσέγγιση)

Παρόν και ο πρώην Πρόεδρος Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και δεκάδες στελέχη και Βουλευτές της ΝΔ, που δεν φημίζονται για τον ...Μητσοτακισμό τους, ενώ στην πρώτη σειρά ξεχωρίζει ο Εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου, που δίνει το "στίγμα" του πολιτικού του "πλου"...


ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

Παρών στην πρώτη γραμμή και ο ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας, που έχει διαφωνήσει σε πολλά με τον Μητσοτάκη...


ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣ


 Παρούσα όμως και η Ντόρα για να "κόψει κίνηση", αλλά και ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, που έδωσε επίσης "στίγμα", ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιον ενοούσε ο Καραμανλής, την ώρα που, κλείνοντας την ομιλία του, απευθύνθηκε σε κάποιον λέγοντας "Στρατηγέ και εμείς μια συγκεκριμένη ιδέα έχουμε για την Ελλάδα"!


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

 Επιγραμματικά τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή που θέτουν τις κόκκινες γραμμές του έθνους και της πατρίδας:

"Παράνομη, απαράδεκτη και καταδικαστέα" η εισβολή της Ρωσίας της Ουκρανίας, φωτογραφίζοντας, όπως όλη η ελληνική πολιτική ηγεσία, την παρόμοια εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Φόβος για επέκταση του πολέμου ακόμη και στην γειτονιά μας και από προβοκάτσιες ή τρομοκράτες!

Ο νεός Ψυχρός Πόλεμος θα είναι πολύ χειρότερος...

Η αντιπαράθεση μπορεί να πάρει μεγάλες, παγκόσμιες διαστάσεις.

Τυχόν είσοδος Κίνας και Ινδίας στην αντιπαράθεση θα φέρει τεκτονικές αλλαγές!

Επισιτιστική κρίση, πολιτική αστάθεια, αυξημένες μεταναστευτικές ροές, δυσαρέσκεια λαών, αντίδραση, λόγω του πολέμου (σιτηρά Ουκρανίας) σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή!

Επείγει ο τερματισμός του Πολέμου.

Η Ρωσία είχε τεράστια φθορά κύρους.

Οι ΗΠΑ αναμίχθηκαν, αλλά δεν φαίνεται να επείγονται για το τέλος του πολέμου, καθώς δεν υφίστανται τις συνέπειες.

Η Ευρώπη λοιπόν πρέπει να αναλάβει το έργο της ειρήνευσης και της διπλωματικής δεξόδου. Να πρωταγωνιστήσει.

Η Γερμανία πρέπει να βλέπει τον επανεξοπλισμό της μόνο μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο... (καταχειροκροτήθηκε)


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
οι κόκκινες γραμμές

Αναντιστοιχία σε διεθνή αντιμετώπιση εισβολής Ρωσίας σε Ουκρανία και της εισβολή Τουρκίας στην Κύπρο, για γεωπολιτικούς λόγους...

Να διαβάσουμε σωστά την Τουρκία... Γιατί δυστυχώς επιδιώκει να ανατρέψει το στάτους κβο στην Ανατολική Μεσόγειο...

Γι΄ αυτό δεν επιτρέπονται αυταπάτες και ψευδαισθήσεις.

Είναι εσφαλμένη η άποψη να επιδείξει η Ελλάδα συμβιβαστική διάθεση (καταχειροκροτήθηκε)! Γιατί διαβάζουν λάθος την Τουρκία!

Υποχωρητική συμπεριφορά μας, θα οδηγήσει σε μοιραίες βλάβες στα εθνικά συμφέροντα και θα αποθράσυνε την άλλη πλευρά! (χειροκρότημα) 

Σε Χάγη ΜΟΝΟ για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα!

ΟΧΙ ΣΕ ΧΑΓΗ ΓΙΑ "ΓΚΡΙΖΕΣ" ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ (χειροκροτήθηκε)!

ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ! Οι εκπτώσεις τέτοιου είδους απλώς μεγαλώνουν την βουλιμία και εντείνουν τις ηγεμονικές επιδιώξεις και τον επεκτατισμό των γειτόνων! (καταχειροκροτήθηκε)

Η Συνεκμετάλλευση δεν είναι νοητή εάν προηγουμένως δεν έχει οριοθετηθεί τι ανήκει σε κάθε πλευρά! (καταχειροκροτήθηκε)

Η Τουρκία έχει συμπεριφορά ταραξία!

Οι ίσες αποστάσεις όμως μεταξύ δικαίου και αδίκου, μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας, συνιστά εύνοια προς τον παρανομούντα! Συνιστά στήριξη στον ταραξία! (χειροκρότημα)

Το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ, αν δεν ανασχεθεί, θα καταστεί το μείζον εθνικό πρόβλημα!

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Είναι όμως ΑΓΩΝΑΣ που οφείλουμε στο Έθνος και την συνείδησή μας! (καταχειροκροτήθηκε)

Παρά τις επιμέρους διαφορές, όλοι φοράμε την ίδια γαλανόλευκη φανέλα! (χειροκρότημα)

Δεν μισούμε κανέναν. Αγαπάμε όμως την Πατρίδα και τους ανθρώπους της, πολύ και βαθιά! (καταχειροκροτήθηκε)

Υπόκληση ψυχής από Καραμανλή μετά την συγκλονιστική "αποθέωσή " του


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου