ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΟΚ! Ποια μύγα τον τσίμπησε - Με ποιους - ποιον πολιτικό θέλει να συνεργαστεί;

Ερντογάν - δεν υπάρχει πια μένα Μητσοτάκης - ο ρόλος των F-16

 "Τα πήρε" σήμερα (23-5-2022) ο Ερντογάν με την Ελλάδα και τον Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι ποτέ πια δεν θα ξανασυναντηθεί μαζί του!


550.000 ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Λίγο μετά τις εξαγγελίες του για την επίλύση του προβλήματος των 550.000 Τούρκων (;) Φυγόστρατων, στους οποίους προσέφερε εξαγορά θητείας ώστε να γεμίσει τα άδεια ταμεία, ο Πρόεδρος της Τουρκίας έκανε δήλωση για τον Μητσοτάκη "έξω από τα δόντια".


"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ"

Ακάρ και Τσαβούσογλου χειροκροτούν "σούζα" τον Ερντογάν για Μητσοτάκη...

Ο Ερντογάν αρχικά κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για "αθέτηση συμφωνίας" και μετά "ξέσπασε" καταχειροκροτούμενος από τους Υπουργούς του και ιδίως από Τσαβούσογλου και Ακάρ:

"Συμφωνήσαμε να μην συμπεριλάβουμε τρίτες χώρες στη διαμάχη μας. Παρ' όλ' αυτά, την περασμένη εβδομάδα ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις ΗΠΑ, μίλησε στο Κογκρέσο και τους προειδοποίησε να μην μας δώσουν F-16!

Δεν υπάρχει πια για μένα. Δεν θα συμφωνήσω ποτέ να συναντηθώ μαζί του. Θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με έντιμους πολιτικούς.

Ας σκεφτεί ο Μητσοτάκης το μέλλον. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μάλλον δεν θα αποφασίσουν κοιτάζοντας το στόμα του"!


Η "ΜΥΓΑ"

 Είναι σαφές λοιπόν πως η "μύγα" που τον τσίμπησε ήρθε από τις ΗΠΑ, από το αδρά αμοιβόμενο τουρκικό λόμπυ, που έχει μεγάλη διείσδυση στο Στέιτ Ντιπάρτμεν, το οποίο του "σφύριξε" χαρτί και καλαμάρι όσα ζήτησε η Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με στόχο, μετά την ακύρωση των F-35, να μην πάρει ούτε τα F-16, τα οποία θέλει για να επιτεθεί στην Ελλάδα!

 Ο Ερντογάν πληροφορήθηκε λεπτομέρειες που τον εξόργισαν για την πολύ καλή και συστηματική δουλειά που κάνει η Ομογένεια (Ελληνικό Λόμπυ), αλλά φαίνεται πως πήρε διαβεβαιώσεις και από τους δικούς του πως θα πιέσουν ώστε  "οι ΗΠΑ να μην αποφασίσουν κοιτάζοντας το στόμα" του Μητσοτάκη, ιδίως όσο ο "παίκτης", παίζει τόσο επιδέξια τα παιχνίδια, π.χ. αυτό με το "βέτο" στην ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ...


ΜΕ "ΕΝΤΙΜΟΥΣ";

Ιδιαίτερη σημασία έχει η αποστροφή του Προέδρου της Τουρκίας για συνέχιση με έντιμους/αξιόλογους πολιτικούς, καθώς προφανώς εννοεί Έλληνες πολιτικούς, πλην του Μητσοτάκη...

Άραγε ποιους/ποιον να φωτογραφίζει;  

Σε όφελος ποιου Έλληνα "έντιμου πολιτικού" θα προσπαθήσει να σύρει κάποιους της Μουσουλμανικής Μειονότητας στις επερχόμενες ελληνικές Εκλογές, που μπορεί να είναι και τον Σεπτέμβριο;

Γιατί είναι φανερό πως πάντα η Τουρκία επιζητά πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, ανίσχυρες ή ετοιμόρροπες κυβερνήσεις, για να ανεβαίνει "σκαλοπάτια", για να επιβάλει "κεκτημένα", για να προκαλεί "τετελεσμένα"...

Γι΄ αυτό έχει μεγάλη σημασία, ο πολιτικός κόσμος να είναι ενωμένος σαν γροθιά σε ό,τι αφορά εθνικά θέματα, εθνική άμυνα, εξωτερική πολιτική, για να έχει και ομόνοια και ομοψυχία ο καταπροδωμένος, είναι αλήθεια, ελληνικός λαός.

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου