ΕΚΤΑΚΤΟ - ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ! Τι φοβερό είχε ισχυριστεί


 Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο διάσημος αντιεμβολιαστής Καθηγητής Λουκ Μοντανιέ, που είχε ανακαλύψει τον ιο HIV που προκαλεί το AIDS, είναι πλεόν νεκρός!



ΚΡΥΦΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

 Ο θάνατος του βραβευμένου με Νόμπελ Καθηγητή συνέβη την Τρίτη 8-2-2022 σε αμερκανικό νοσοκομείο το Νεϊγί-συρ-Σεν, δίπλα στο Παρίσι και επιβεβαιώνεται ήδη από την Liberation, ενώ φαίνεται πως κρατήθηκε μυστική για δύο ολόκληρες ημέρες, ενώ κανονικά θα έπρεπε να ήταν πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ!

Ο προσωπικός του φίλος γιατρός Ζεράρ Γκιγιόμ, μιλώντας στο ANSA, αρνήθηκε να αναφέρει εάν αιτία θανάτου ήταν ο κορωνοϊός, λέγοντας πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τους συγγενείς του Καθηγητή:

"Δεν είναι στο χέρι μου να δώσω πληροφορίες, είναι στην οικογένεια να αποφασίσει είτε να εκφραστούν είτε όχι. Μπορώ να πω ότι έφυγε με την ησυχία του, με αξιοπρέπεια, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα. Ήταν πολύ ηλικιωμένος, άρρωστος για λίγο, αδύναμος. Αυτή τη φορά η καρδιά του έσβησε".



ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ

Ο διάσημος Ιολόγος, ισχυρίστηκε από την αρχή ότι ο κορωνοϊός νυχτερίδας είναι "πειραγμένος" σε κινέζικο εργαστήριο ώστε να περνά στους ανθρώπους και τάχθηκε κατά των βιαστικών εμβολίων mRNA, προειδοποιώντας για σοβαρές παρενέργειες, ζητώντας διαρκώς την παύση των μαζικών εμβολιασμών, εκφράζοντας δημόσια την ανησυχία ότι μπορεί να προκαλούν ακόμη και εκφυλισμό του ανθρώπινου εγκεφάλου, και μάλιστα την θανατηφόρο ασθένεια της σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας Creutzfeldt–Jakob (Κρόιτσφελντ-Γιάκομπ - γνωστή σαν νόσος των "τρελών αγελάδων" από τα ζώα), αναφέροντας αρχικά 7 τέτοια κρούσματα  σε ανθρώπους (συνέντευξη στο Sud Radio, 17-11-2021, δείτε εδώ) και αργότερα 21 κρούσματα (ομιλία σε Βουλή Λουξεμβούργου 12-1-2022), ως πιθανά συσχετιζόμενα με τα εμβόλια!

 Επέμενε έως το τέλος στις ανησυχίες του αυτές, απιτώντας παύση των μαζικών εμβολιασμών και σε βάθος έρευνα...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Δεν ήταν αντιεμβολιαστής ο άνθρωπος! Δεν μαχόταν τα εμβόλια, αλλά τα πειρματικά σκευμάσματα γονιδιακής θεραπείας, τα οποία ήδη έχουν σκοτώσει χιλιάδες συνανθρώπους μας και από ό,τι φαίνεται, μέχρι να το πάρετε χαμπάρι, θα πεθάνουν εκατομμύρια ανθρώπων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή