Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ - ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΣΚΕΡΙΔΟΥ! Συγκλονιστικό βίντεο


 Με την ευκαιρία της κοίμησης της μακαριστής πλέον γιαγιάς Κυριακής (Κίτσας) Κιοσκερίδου Αθανασιάδου στην Πτολεμαϊδα (+15-2-2022 μ.Χ.) της ευλογημένης Μακεδονίας μας, έρχεται στην επιφάνεια ο θαυμαστός βίος της πλάι στην Αγία Σοφία της Κλεισούρας (+6-5-1974 μ.Χ.), της οποίας υπήρξε πνευματικό τέκνο από τα νεανικά της χρόνια.

 Στην γιαγιά μάλιστα, ο π. Πορφύριος (προφανώς πρόκειται για τον π. Πορφύριο Μπατσαρά, Καθηγούμενο της Ι. Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Βεροίας) είχε δώσει κομμάτι από την πλεξούδα της Αγίας Σοφίας που κατείχαν μοναχές από το Μοναστήρι των Οινουσσών (όταν είχαν έρθει για την κουρά της στην Κλεισούρα, με την ηγουμένη Μοναχή Μαρία Μυτριδιώτισσα, κατά κόσμον Κατίγκω Λαιμού - Πατέρα), για να σταυρώνει εκείνους που είχαν νεύρα και ψυχικά προβλήματα, ενώ κατείχε και το κεφαλομάντηλο (τσεμπέρι) της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας, αλλά και το επιμανίκιο του ταπεινώτατου, αγιασμένου, μακαριστού Μητροπολίτη Σιατίστης Αντωνίου (δείτε και εδώ)

 Ακολουθώντας λοιπόν τις νουθεσίες και την ευσέβεια της πνευματικής της μητέρας Γερόντισσας Σοφίας, η γιαγιά Κυριακή αξιώθηκε να δει την ίδια την Παναγία πριν από την επιδημία του Κορωνοϊού, σε στιγμή που η ανθρωπότητα δεν ήξερε τίποτα για τον εφιάλτη του πλησίαζε, ζώντας όσο πιο αντίθετα μπορούσε με τον νόμο του Χριστού, ιδιαίτερα στην κάποτε ευσεβή χώρα μας, που όλα σχεδόν έχουν σαπίσει και προωθούνται μέσα από τα ΜΜΕ νέα, ανήθικα και αντιχριστιανικά πρότυπα και νόμοι που επιφέρουν την οργή του Θεού, ώστε να μετανοήσουμε, να σταματήσουμε την αμαρτία που κάνουμε, να εξομολογηθούμε, να επιστρέψουμε σαν τον άσωτο υιό και να πούμε "πάτερ, ἥμαρτον εἰς τὸν οὐρανὸν καὶ ἐνώπιόν σου, καὶ οὐκέτι εἰμὶ ἄξιος κληθῆναι υἱός σου", αρχίζοντας προσευχή, εκκλησιασμό, πνευματική ζωή, ζωή γεμάτη αληθινή χάρα και ελπίδα που φτερουγίζουν τότε σαν ολόλευκα περιστέρια μέσα μας, κάνοντας τα μάτια μας να τρέχουν "ανεξήγητους" λυτρωτικούς και δοξολογικούς ποταμούς δακρύων!



Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜΙΑ

 Η ίδια η μακαριστή γιαγιά Κίτσα, όπως την ξέρανε οι περισσότεροι, είχε διηγηθεί σε βίντεο που πρωτοκυκλοφόρησε το 2020, την πρώτη χρονιά της επιδημίας, τι της είχε φανερώσει από πριν η Παναγία, όχι μόνο για όσα θα γίνουν, ακόμη και για το απίστευτο κλείσιμο των Εκκλησιών, τις μάσκες, τα εμβόλια και τους πολλούς θανάτους, αλλά και την αιτία που θα γίνουν, όπως και τον τρόπο να σταματήσουν, μαζί με τα άλλα δεινά που είναι να ακολουθήσουν!

"Όλες οι Εκκλησίες θα 'ναι κλειστές! Και το τόνισε αυτό το πράμα.

Εάν μετανοήσει ο λαός, ο Θεός, ο Υιός μου είπε, θα πάρει την οργή Του από την ανθρωπότητα και θα τους σώσει όλους!

Εκεί τελειώσαμε μαζί. Δεν λέω τα άλλα που έγιναν...

Λοιπόν, πέρασαν 10 μέρες, 15, την ξαναβλέπω. Έρχεται και μου λέει:

Κυριακή, αυτός ο λαός δεν μετανοεί! Είναι ίδιος με την εποχή του Νώε!

Να ξέρεις ότι ούτε οι μάσκες που ετοιμάζουν να κάνουν θα σώσουν την ανθρωπότητα.

Ούτε και τα εμβόλια τίποτε δεν θα μπορέσουν να κάνουν.

Η οργή του Υιού μου είναι μεγάλη, εάν δεν μετανοήσει αυτός ο λαός!

Όλοι στα γόνατα. Κλάμματα, παρακάλια τον Θεόν και αμέσως τα πάντα θα τακτοποιηθούν.

Όσο μένουμε μακριά από την μετάνοια, αυτά θα τα έχουμε.

Δεν θα προλαβαίνουν οι Ιερείς να θάβουν. Αλλά δυστυχώς, ούτε και οι Ιερείς δεν θα 'ναι τώρα στο θάψιμο. Μόνοι τους θα τους θάβουν"!



ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ;


  Είναι ολοφάνερο λοιπόν πόσο προσπαθεί η Παναγία να μας σώσει και εδώ και στην άλλη ζωή και εμάς και τα παιδιά και το έθνος μας, από τα πάθη και τις αμαρτίες μας, που είναι η αιτία όλων των κακών και των αφυπνιστικών "χαστουκιών" που έχουμε δεθχεί και δεχόμαστε, μπας και συνέλθουμε.

Τα παιδιά μεγαλώνουν με τα πλέον τραγικά και τρομακτικά πρότυπα, γεμάτα τέρατα, δεινόσαυρους, κακία, επιθετικότητα και παιχνίδια φόνων, δολοφονιών και εκτελέσεων με μπόλικα αίματα επί της οθόνης και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί μαχαιρώνουν και σκοτώνουν στα καλά καθούμενα... Και μας φταίνει οι ομάδες...

 Η νεολαία "σαπίζει", γιατί οι μάνες δεν τηρούν εξ αρχής την ευλογημένη νηστεία Τετάρτης και Παρασκευής, ούτε καν της Μεγάλης Εβδομάδας, φορτώνοντας κρέας και πρώιμες ορμές επί δεκαετίες τα παιδιά, που "τρελαμένα" και χωρίς Θεία Κοινωνία, δεν ξέρουν πού να πρωτοξεσπάσουν και σε ποιο πάθος και λάθος να πρωτοπέσουν...

 Η οικογένεια δεν εκκλησιάζεται, δεν εξομολογείται, δεν προσεύχεται το βράδυ όλη μαζί ενωμένη και αγαπημένη, δεν δοξάζει τον Θεό για όσα της έδωσε, για όσα της δίδει, για όσα ανέχεται.

 Τηλεόραση, διαδίκτυο και ΜΜΕ ωθούν σε πορνείες και μοιχείες, σε άλλα "φύλα" και ύβρεις και βλασφημίες απίστευτες, πού ούτε οι πιο βάρβαροι δεν τόλμησαν μέσα στην ιστορία.

 Η δε ομοφυλοφιλία, που χριστιανικά θεωρείται η μεγαλύτερη αμαρτία ενώπιον του Θεού (δείτε και εδώ), τέτοια που επέφερε τον κατακλυσμό επί Νώε, αλλά και την καταστροφή των Σοδόμων και Γομόρων από ουράνια φωτιά και θειάφι, προβάλλεται πλέον, διαφημίζεται κιόλας, σαν "πρόοδος και μόδα", ενώ σχεδόν κανείς δεν προειδοποιεί αυτούς τους συνανθρώπους μας για το ουράνιο τίμημα μιας τέτοιας στροφής, που όπως κάθε στροφή, έχει επιστροφή, συγνώμη και λύτρωση, αφού καμία αμαρτία μετανοημένη, δεν είναι μεγαλύτερη από το έλεος του Θεού.

Στα δε σχολεία, μπαίνουν πλέον με τα περίφημα "Εργαστήρια Δεξιοτήτων" τέτοια "πρότυπα", ενώ εξοβελίζεται κάθε σοφία και αρετή, που αποτελούσαν άλλωστε μαζί με την ανδρεία τις υπέρτατες αρχές της αρχαίας Ελλάδας και τις θεμελιώδεις, μαζί με την αγάπη, χριστιανικές αρχές της βυζαντινής.

 Αλλά είναι φοβερή η τελευταία προειδοποίηση της Παναγίας, ότι ούτε Ιερείς δεν θα υπάρχουν στο θάψιμο των νεκρών, καθώς θα είναι και τόσοι πολλοί, κάτι που δεν φανερώνει μόνο τον κορωνοϊό (25.260 θύματα την στιγμή που γράφεται το άρθρο), αλλά και τα δεινά που έπονται, όπως καταστροφικός σεισμός και μεγάλη πείνα και πόλεμος και τα οποία μπορούν να αποφευχθούν ή να μειωθούν μόνο με την ατομική και γενική μετάνοιά μας. Που σημαίνει σταματάω την αμαρτία, την εξομολογούμε και ξεριζώνεται έτσι σιγά σιγά το πάθος και ειρηνεύω, προσεύχομαι, εκκλησιάζομαι, κοινωνώ με άδεια του πνευματικού, επιστρέφω, χαίρομαι, ζω! (πάρτε εδώ μια γεύση αυθεντικής, ορθόδοξης, αγιορείτικης παιδείας και ζωής, επιγραμματικά και ουσιαστικά)

 Φανατικοί καπνιστές κόβουν σε μια στιγμή το κάπνισμα, όταν καταλήξουν στο νοσοκομείο και αλλάζουν τρόπο ζωής για να επιζήσουν και ανακάμπτουν. 

 Εμείς, φανατικοί αμαρτωλοί, να μην χρειαστεί να κόψουμε την αμαρτία, κυρίως την σαρκική, την εκτός ή εντός γάμου, όταν επίσης καταλήξουμε σε νοσοκομείο, μετά από ασθένεια, επιδημία, ατύχημα ή δυστύχημα. Ας το κάνουμε πριν την παιδαγωγία. Ας το κάνουμε τώρα. Με την βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς, ναι, μπορούμε!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Παρακολουθήστε και άλλα βίντεο με την ευλογημένη γιαγιά Κυριακή - Την ευχή της να έχουμε






Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου