ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΚΚΕΝΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ - ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ - ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

 

(ανανέωση 5η) Τραγικές είναι οι εξελίξεις στην περιοχή του Ντονμπάς της Ανατολικής Ουκρανίας, με τον επικεφαλή της "Λαϊκης Δημοκρατίας του Ντονέσκ" Ντενίς Πουσλίν (φωτο) να καταγγέλει ότι επίκειται ουκρανική εισβολή, ενώ έχουν προηγηθεί εκρήξεις,  οι σειρήνες πολεμικού συναγερμού ηχούν, οι δρόμοι είναι πια άδειοι, ενώ σε συμφωνία με την Ρωσία έχουν ήδη εκκενωθεί από γυναικόπαιδα και το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ, ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια στο γειτονικό Ροστόφ, εντός της ρωσικής επικράτειας!


ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Στις αυτοανακηρυχθήσες "Ανεξάρτητες Δημοκρατίες" κηρύχθηκε ήδη Γενική Επιστράτευση, απαγορεύθηκε η απομάκρυνση ανδρών 18 έως 55 ετών, ενώ ετοιμάζεται επίταξη οχημάτων και επιχειρήσεων για σκοπούς άμυνας!


10.000 ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ

 Προηγήθηκαν ψύχραιμες εικόνες με ουρές έξω από ΑΤΜ για άμεση ανάληψη χρημάτων.

  Ακολούθησε η εκκένωση των αμάχων που συνεχίζεται με ουρές αυτοκινήτων προς την Ρωσία, καθώς ο αριθμός των παιδιων, γυναικών και ηλικιωμένων που φεύγουν μπορεί να φτάσει και τους 700.000, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ!

 Εν τω μεταξύ, με εντολή Πούτιν θα δίνονται αμέσως 10.000 ρούβλια σε κάθε πρόσφυγα που θα φτάνει στο Ροστόφ, για την κάλυψη των αναγκών του. Η "μητέρα Ρωσία" σε δράση...


ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/2/2022 - Οι Ρωσόφωνοι καταγγέλουν ότι, ο φιλοδυτικός στρατός του Κιέβου έχει εξαπολύσει εναντίον τους τουλάχιστον 21 επιθέσεις με εκτοξευτές χειρομβίδων και πολυβόλα μέσα σε μια ώρα (18-2-2022), ενώ αναμένουν με το χέρι στην σκανδάλη μεγάλης κλίμακας ουκρανική επίθεση, στην οποία τίποτα δεν αποκλείει να εμφανιστούν και τουρκικά UAV, σαν εκείνα που είδαμε στο Καραμπάχ, τα οποία έχουν πουληθεί στο Κίεβο για αυτόν ακριβώς τον λόγο!

 Επίσης στο Ντονέτσκ εξεράγη το αυτοκίνητο του επικεφαλής της Πολιτιφυλακής των Ρωσόφωνων, σείοντας ολόκληρη την πόλη, ενώ το βράδυ συγκλονίστηκε και το Λουγκάνσκ από δύο μεγάλες εκρήξεις, η μία σε αγωγό φυσικού αεριίου.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 19/2/2002 - Ακόμη, το Σάββατο 19-2-2022, οβίδα έπληξε το ίδιο το έδαφος της Ρωσίας, κοντά στο Ροστόφ και σε απόσταση 1 χιλιομέτρα από τα ουκρανορωσικά σύνορα, ενώ έχουν σημειωθεί 14 βομβαρδισμοί κατά των Ρωσόφωνων αυτονομιστών με οβίδες πυρολοβολικού 122 χιλιοστών, αλλά και όλμους!


ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ

  Το Κίεβο αρνείται ότι ετοιμάζει επιχείρηση κατά των Αυτονιμιστών του Ντονμπάς και τονίζει ότι θα εμπλακεί μόνον εάν δεχθούν οι στρατιώτες του επίθεση, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι οι Ρώσοι έβαλαν βόμβες για να εκθέσουν την Ουκρανία...


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Εδώ και δύο μήνες πάντως, η Ρωσία έχει αρχίσει να θέτει σε ενεργό υπηρεσία τα νέα, προηγμένα και ασυναγώνιστα αντιαρεπορικά και αντιπυραυλικά συστήματα S -550 (εξέλιξη των S-300 - 400 - 500), που θεωρούνται ό,τι πιο κορυφαίο στον κόσμο και ενδέχεται να εντοπίζουν εγκαίρως ακόμη και τα "αόρατα" αμερικανικά F-35, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 Τώρα όμως, όπως έγινε γνωστό στις 19-2-2022, άρχισε και ασκήσεις με πυρηνικά και μη πυρηνικά όπλα, που περιλλαμβάνουν εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ, ακόμη και από υποβρύχια και πλοία, όπως ο αντιπλοϊκό υπερηχητικός πύραυλος κρουζ Zircon, που έχει σχεδιαστεί για την καταστροφή αμερικανικών αερολπανοφόρων...


ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ

Τέλος, η Μόσχα έχει πια στο χέρι της επίσημο ψήφισμα της κρατικής Δούμας, με το οποίο ζητείται από τον Πούτιν η αναγνώριση της ανεξαρτησίας των "Δημοκρατιών Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ" (Ντονμπάς), η οποία ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ σε περίπτωση ουκρανικής εισβολής, που θα σημαίνει αυτόματη παραβίαση - τσαλάκωμα της Συμφωνίας του Μίνσκ - 2, του 2015.

  Η εκκένωση πάντως των περιοχών αυτών από αμάχους, υποδηλώνει και την επόμενη κίνηση της Ρωσίας, που μοιάζει να είναι η επίσημη αναγνώριση και έμπρακτη υπεράσπιστη των δύο "Δημοκρατιών" της ανατολικής Ουκρανίας.

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου