ΙΤΑΜΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥΤΙΝ - ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! Αντίδραση Ρωσικής Πρεσβείας


 Ως η μεγαλύτερη αχαριστία της σύγχρονης Ιστορίας μπορεί να χαρακτηριστεί η ωμή και κυνική απειλή των Σκοπίων κατά της Ρωσίας, που εκτόξευσε η νέα Υπουργός Άμυνας των πλαστογράφων Σλαβιάνκα Πετρόφσκα.

  Θυμίζουμε ότι η Ρωσία είναι η χώρα που δημιούργησε τα Σκόπια και την ψευτο"Μακεδονία", ώστε μετά την πρόσδεση της Ελλάδας στην Αγγλία, να μπορέσει να βρει διέξοδο στο Αιγαίο, με εργαλείο την Βουλγαρία, την οποία επίσης δημιούργησε από το πουθενά, αρπάζοντας από τον Ελληνισμό την Ανατολική Ρωμυλία (βόρεια Θράκη), σε απευθείας συνθήκη με την Τουρκία, ενώ δημιούργησε και την Βουγλαρική Εξαρχία και τους Κομιτατζήδες με όλη την σχετική προπαγάνδα και δράση, ξοδεύοντας ποταμούς ρουβλίων!

  Αργότερα, σαν Σοβιετική Ρωσία, εξακολούθησε το ίδιο σχέδιο με εργαλείο τον Κομμουνισμό, τον οποίο προσπάθησε να απλώσει μέσα στην Ελλάδα και να αρπάξει έτσι την Μακεδονία, οδηγώντας ακόμη και σε εμφλύλιο πόλεμο τους Έλληνες μετά την συντριβή των Γερμανών, η οποία και οφείλεται στην τιτάνια αντίσταση των Ελλήνων, που καθυστέρησαν τραγικά την Γερμανική Επίθεση κατά της Ρωσίας, με εκατόμβες νεκρών στην Βόρειο Ήπειρο (δείτε εδώ), τα Οχυρά Μεταξά, την Μάχη της Κρήτης, την Αφρική και τις ναυτικές αποστολές θανάτου στην Μεσόγειο, ιδίως με το θρυλικό "Βασίλισσα Όλγα". 

  Τέλος, κατά τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία ήταν από τις πρώτες χώρες μαζί με την Βουγλαρία, που αναγνώρισαν προκλητικά τα Σκόπια σαν "Μακεδονία", ανανεόντας τα όνειρά τους για την βόρειο Ελλάδα, την αληθινή Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.


ΔΥΝΑΤΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

Από την πρόσφατη εκπαίδευση του Σκοπιανικού Στρατού για την ...Ουκρανία

 Ειδικότερα, η Πετρόβσκα ερωτούμενη στο TV24 (23-1-2022) για την στάση των Σκοπίων σε τυχόν πολεμική σύγκρουση στην Ουκρανία, "χαστούκισε" κυριολεκτικά την Ρωσία, κατηγορώντας την πολύ περισσότερο και από τους ίδιους τους Αμερικάνους:

"Η ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων από τη Ρωσία είναι μια προκλητική και αποσταθεροποιητική πράξη που μειώνει την ασφάλεια της ευρωπαϊκής ηπείρου", είπε η Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων προσθέτοντας ότι η σταθερότητα της Ευρώπης πρέπει να είναι στόχος όλων.

  Μία μέρα αργότερα, θα δηλώσει στην Telma TV (24-1-2022) ότι θα πειθαρχήσει στο ΝΑΤΟ και προετοιμάζεται ήδη για ενδεχόμενη εμπλοκή στην Ουκρανία:

"Αυτή τη στιγμή ο στρατός μας ως μέρος εκείνων των δομών (του ΝΑΤΟ) έχει υποχρέωση και ήδη προετοιμάζει αναλύσεις για τις δυνατότητες ενδεχόμενης συμμετοχής μας, δηλαδή εμπλοκήςΣτη συνέχεια, η απόφαση λαμβάνεται από την Κυβέρνηση, αλλά και από τον Πρόεδρο (Δημοκρατίας) ως Γενικό Αρχηγό (του Στρατού). Μια τέτοια απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη"!



ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Εκπαίδευση Σκοπιανών από Αμερικανούς επί του πεδίου

  Οι Ρώσοι έπεσαν φυσικά από τα σύννεφα με αυτές τις δηλώσεις "αχαριστίας" και δια της Ρωσικής Πρεσβείας στα Σκόπια (25-1-2022) εξέφρασαν την διαμαρτυρία τους:

"Με έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες η Υπουργός Άμυνας τhw RS"M", κα Petrovskaya, σχετικά με την «ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία έχει προκλητικό χαρακτήρα και έχει αποσταθεροποιητικό αποτέλεσμα» (Συνέντευξη στο TV24, 23 Ιανουαρίου) και «εξετάζοντας τις δυνατότητες πιθανής συμμετοχής» του Στρατού RS"M" σε περίπτωση «ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» (συνέντευξη στο TV Telma, 24 Ιανουαρίου).

Εφιστούμε την προσοχή στις απολύτως σαφείς δηλώσεις της ρωσικής ηγεσίας - η Ρωσία ποτέ δεν απείλησε πουθενά τον ουκρανικό λαό και δεν σκοπεύει να προβεί σε επιθετικές ενέργειες. Με άλλα λόγια, δεν θα επιτεθούμε, ούτε θα επιτεθούμε, ούτε θα εισβάλουμε στην Ουκρανία. Όσον αφορά τα ρωσικά στρατεύματα, κινούνται γύρω από το δικό τους έδαφος και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν.

 Όσον αφορά την Ουκρανία, το Κίεβο συνεχίζει να παρακάμπτει πεισματικά τις υποχρεώσεις του βάσει των συμφωνιών του Μινσκ, οι οποίες περιλαμβάνουν, ειδικότερα, την καθιέρωση άμεσου διαλόγου με το Ντόνετσκ και το Λουχάνσκ και τη συνταγματοποίηση ενός ειδικού καθεστώτος για το Ντονμπάς. Η συνεπής και πλήρης εφαρμογή του «Πακέτου Μέτρων» του Μινσκ του 2015 ως μη εναλλακτικής βάσης για τη διευθέτηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επίλυση της ενδοουκρανικής κρίσης.

Βλέπουμε τον κίνδυνο η Ουκρανία να ενσωματωθεί περισσότερο στο ΝΑΤΟ ακόμη και χωρίς να αποκτήσει το επίσημο καθεστώς μέλους της συμμαχίας. Αυτό επηρεάζει άμεσα τα συμφέροντα ασφαλείας της Ρωσίας. Στόχος μας είναι να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η βάση των προτάσεών μας για την παροχή σταθερών, νομικά δεσμευτικών εγγυήσεων ασφαλείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.

Ελπίζουμε ότι η επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας τηε RS"M" θα λάβει υπόψη την πραγματική κατάσταση των πραγμάτων στον καθορισμό των προτεραιοτήτων για το έργο του Υπουργείου που ηγείται"!



ΤΑ 'ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 'ΠΑΘΑΝ

Δυνάμεις των Σκοπίων έτοιμες να χτυπήσουν την Ρωσία, στερεύοντας τα δάκρυα Πούτιν


 Τα θέλανε λοιπόν οι Ρώσοι, όταν αναγνωρίζαν και ως τώρα συνεχίζουν να αναγνωρίζουν ανύπαρκτη "Μακεδονία" και ανύπαρκτους "Μακεδόνες"...

  Όταν δε η Ελλάδα τους άπλωνε το χέρι, πατούσαν σε δύο βάρκες και η μία βουλιάζει ήδη, μαζί με τους Σφετεριστές και τους παλαιούς και νέους υποστηρικτές τους, που όπως ξέρουμε από τους Αγίους, δυστυχώς θα αλληλοεξοντωθούν, στην προσπάθειά τους να αρπάξουν τα χρυσοκέντητα εδάφη και εκκλησιές της Ελληνικής Αυτοκρατορίας Κωνσταντινουπόλεως, του μεγάλου κράτους της Ορθόδοξης Ελληνοσύνης που έφτανε διά του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου και του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη μέχρι τα ίδια τα Σκόπια και την Βυζαντινή μας Αχρίδα, δίνοντας τα φώτα του πολιτισμού στους Σλάβους και σταυρώθηκε από το Ισλάμ, για να ζήσει η Δύση και η Ρωσία... 

  Ο καιρός όμως της αχαριστίας τελειώνει... Για όλους... 

 Η δε Ελλάς, ΔΕΝ θα πάρει μέρος στον Γενικό Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ας το μάθουν όλοι. Και μετά από αυτόν θα κυβερνήσει και πάλι για λίγο την Οικουμένη, με Έλληνα Βασιλέα και Κωνσταντίνου Πόλη (εδώ και εδώ)! Αυτό είναι το θέλημα του Θεού, που "αργεί, αλλά δεν λησμνονεί"...

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου