ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΓΑΛΛΟ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟ - Η "Ο" ΧΤΥΠΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ! Γιατί λέει "όχι" σε εμβολιασμό παιδιών!



 Επιβεβαιώνεται προς στιγμήν ο Γάλλος Επιδημιολόγος Μαρτέν Μπλασιέ (Martin Blachier) για τα πρωτοφανή στατιστικά που έρχονται από την Δανία σχετικά με τις "προτιμήσεις" της μετάλλαξης "Ο"!



ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ;

 Ο Μπλασιέ στις 14-12-021 παρουσίασε δημόσια στοιχεία που προκύπτουν από τις επίσημες καταγραφές κρουσμάτων στην Δανία, τα οποία είναι εξόχως ανησυχητικά, καθώς δείχνουν πως η μετάλλαξη "Όμικρον" χτυπάει περισσότερο τους εμβολιασμένους παρά τους ανεμβολίαστους και μάλιστα "στοχοποιεί" πιο πολύ τους τριπλά εμβολιασμένους, ανατρέποντας όλα όσα μας έλεγαν οι "ειδικοί"...

 Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις Μπλασιέ, στην Δανία, στις 14/12/2021, τα δεδομένα για την "Όμιικρον" έδειχναν:

   8% κρούσματα "Ο" στους τριπλά εμβολιασμένους (με 3η δόση)

   5,5 % κρούσματα "Ο" στους διπλά εμβολιασμένους (χωρίς 3η δόση)

   1,2% κρούσματα "Ο" στους ανεμβολίαστους (χωρίς καμία δόση)


ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 Το Ν ερεύνησε και τις επόμενες ανακοινώσεις του "Statens Serum Institut" (SSI) που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας της Δανίας και έτσι παρουσιάζουμε τα δεδομένα της 17ης πια Δεκεμβρίου 2021, που επιβεβαιώνουν τον Μπλασιέ και δείχνουν:

   16% κρούσματα της "Ο" στους τριπλά εμβολιασμένους (με 3η δόση)

   13,6 % κρούσματα της "Ο" στους διπλά εμβολιασμένους (χωρίς 3η δόση)

   4,43% κρούσματα της "Ο" στους ανεμβολίαστους (χωρίς καμία δόση)

Πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία έχουν ως εξής:

ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΔΟΣΗΣ                6.679   -  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ "Ο" 1.074  -  ΠΟΣΟΣΤΟ  16%

ΑΤΟΜΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ        60.174   -  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ "Ο" 8.235  -  ΠΟΣΟΣΤΟ 13,6%

ΑΤΟΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΔΟΣΗΣ              2.887   -  ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ "Ο"    214  -  ΠΟΣΟΣΤΟ   7,41%

ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ 21.364   -   ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ "Ο"    947  -  ΠΟΣΟΣΤΟ   4,43%

Βλέπουμε λοιπόν ότι υπάρχει αναλογική κλιμάκωση της μετάδοσης σε σχέση με τον αριθμό εμβολίων. Όσα περισσότερα εμβόλια έχει κανείς, τόσο περισσότερο φαίνεται πως κινδυνεύει να κολλήσει την "Όμικρον"

 Μπορεί άραγε αυτό να σημαίνει εξασθένιση της άμυνας του οργανισμού και μάλιστα αντιστρόφως ανάλογη ως προς τον αριθμό εμβολίων - δόσεων; Θα δούμε, γιατί αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε...

Η δε εξήγηση του Μπλασιέ για το φαινόμενο είναι ότι η "Ο" χτυπά τους εμβολιασμένους επειδή διαφεύγει του εμβολίου... Το γιατί όμως φαίνεται να χτυπά περισσότερο τους τριπλά εμβολιασμένους δεν έχει απαντηθεί. Ή καλύτερα κανείς δεν τολμά να το υποθέσει έστω...



ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ - ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ

 Πρόσφατα ο Γάλλος Επιδημιολόγος που φέρεται να έχει την εκτίμηση του Μακρόν, πρότεινε στο CNews μία άλλη στρατηγική αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ανάλογη με εκείνη που ακολουθείται στην περίπτωση της γρίπης. Δηλαδή επικέντρωση μόνο στις ευαίσθητες ομάδες (ηλικιωμένοι), προαιρετικό εμβόλιο και άνοιγμα ζωής και αγοράς σε κανονικότητα.

"Ποτέ δεν είχαμε την ιδέα να εμβολιάσουμε όλο τον πληθυσμό για τη γρίπη, να καταστήσουμε το εμβόλιο υποχρεωτικό και να σταματήσουμε πλήρως την κυκλοφορία του ιού στις χώρες μας

 Κάθε χρόνο έχουμε απώλειες από τη γρίπη, αλλά δεν υποχρεώνουμε κανένα να εμβολιαστεί. Απλά καθιστούμε το εμβόλιο προσιτό σε όποιον το επιθυμεί και το χρειάζεται. Aυτό είναι το λογικό. Προς αυτή την κατεύθυνση οδεύουμε, η τρέχουσα κατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί άλλο στον χρόνο και η κοινή γνώμη συγκλίνει πια προς αυτή τη στρατηγική αλλαγή"!

 Απόψεις λογικότατες,νηφάλιεςκαι εντελώς διαφορετίκές με την "υστερία" που βιώνουμε από Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και ΜΜΕ στην Ελλάδα...




ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΠΟ 40 ΚΑΙ ΚΑΤΩ


  Ακόμη ο Μπλασιέ, αν και έχει ταχθεί υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε ευάλωτες ομάδες,  εμφανίστηκε να μην συμφωνεί με τον τριπλό εμβολιασμό ατόμων μικρότερων από 40 ετών, γράφοντας σε μήνυμά του στις 3-12-2021:

"Ήταν πραγματικά σοφό να επεκταθεί αυτή η 3η δόση σε άτομα κάτω των 40; Δεν είμαι σίγουρος! Θα ήμουν πολύ πιο προσεκτικός ... κανένα ατομικό πλεονέκτημα και κανένα αποτέλεσμα κατά του κύματος ακόμα. Για να μην αναφέρουμε τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νεαρούς άνδρες"!


 

ΚΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 Ο Γάλλος Επιδημιολόγος είναι κάθετα αντίθετος και με τον εμβολιασμό παιδιών, ενώ διεξάγει αγώνα για την επαναλειτουργία των γαλλικών σχολείων στις 3 Ιανουαρίου 2022 χωρίς εμβόλια και μάσκα (εδώ), συγκεντρώνοντας ήδη υπογραφές, καθώς δεν θεωρεί ότι απειλούνται ιδιαίτερα, ενώ αντίθετα, ο εγκλεισμός και η αποχή από το δια ζώσης μάθημα και σχολικό περιβάλλον δημιουργεί πολύ χειρότερα προβλήματα, καθώς, όπως αναφέρεται στον σχετικό ιστότοπο της κινητοποίησης, σημειώθηκε αύξηση κατά 25% των νοσηλειών παιδιών για παιδοψυχιατρικά περιστατικά, 22% πτώση του IQ των παιδιών κατά τη διάρκεια της κρίσης, μαζική αύξηση στις αγχώδεις διαταραχές, όπως και σε καταθλιπτική, ιδεοψυχαναγκαστική και διατροφική συμπεριφορά!

Τέλος, επικρότησε δημόσια τις παρόμοιες απόψεις του Γάλλου Καθηγητή Παιδιάτρου - Λοιμωξιολόγου Ρόμπερτ Κοέν ότι "δεν υπάρχει επιδημιολογική έκτακτη ανάγκη για τα παιδιά"!



Η "ΣΥΝΤΑΓΗ" ΜΠΛΑΣΙΕ

  Η "συνταγή" Μπλασιέ για την αντιμετώπιση της επιδημίας και την επαναφορά στην κανονικότητα, συνοψίζεται σε 4 άξονες, όπως του διατύπωσε επιγραμματικά ο ίδιος στις 16-12-2021:

1. Υποχρεωτικός εμβολιασμός ευάλωτων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων υπενθυμίσεων 

2. Προαιρετικός εμβολιασμός άλλων όλων των ηλικιών 

3. Τέλος του πάσο υγείας 

4. Απελευθέρωση των παιδιών

 Είναι αυτονόητο ότι συμφωνούμε με τον Μπλασιέ, εκτός από το πρώτο, διότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και μάλιστα με ποινή, όπως εμφαρμόζει το καθεστώς Μητσοτάκη σε φτωχούς ηλικιωμένους, εκτός του ό,τι είναι ηθικά απαράδεκτος, υποβάλει σε ψυχικό καταναγκασμό και καταπάτηση της ελευθερίας και της συνείδησης, κάτι που χαρακτηρίζει τα ολοκληρωτικά καθεστώτα. Καθώς ο άνθρωπος δεν είναι μόνον σώμα, αλλά και ψυχή. Μπορεί λοιπόν κανείς επιχειρώντας με την βία να σώσει ένα σώμα, να καταστρέψει μια ψυχή... Αν μία Κυβέρνηση δεν μπορεί να πείσει με το καλό, φταίει η ίδια και όχι τα άτομα που δεν έχουν πειστεί. Και άλλωστε είναι δικαίωμά τους που πρέπει στο 2.021 μ.Χ. να γίνεται επιτέλους σεβαστό!

 Για να αντιληφθούμε τι συμβαίνει, μας παραθέτουμε την περίπτωση που μας αναφέρθηκε για μια υπερήλικη κυρά της Μακεδονίας, η οποία στέκει μια χάρα στα πόδια της, είδε πολέμους, είδε προσφυγιές, έζησε κατοχές, αλλά τέτοιο πράγμα δεν είδε ποτέ! Να παίρνει 400 ευρώ σύνταξη και να τις κόβουν τα 100, επειδή δεν θέλει να εμβολιαστει! Είναι έγκλημα ή δεν είναι; Είναι θάνατος πριν τον υποτιθέμενο θάνατο του ιού για εκείνη ή δεν είναι;



ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

 Ο Γάλλος Επιδημιολόγος, που δήλωσε πως "τρελάθηκε" με το νέο λοκτνάουν της Ολλανδίας, εκτιμά πως σύμφωνα με τα στοιχεία και την ήπια ως τώρα "Ο" (παρά την φρενίτιδα των ΜΜΕ) από τα Χριστούγεννα θα έχουμε ύφεση τουλάχιστον στην Γαλλία, η οποία όμως δεν θα οφείλεται ούτε στις δόσεις των εμβολίων, ούτε στους εγκλεισμούς, αλλά στην εξάπλωση της Φυσικής Ανοσίας, την οποία αποκτά κανείς μόνον όταν μολυνθεί από τον ιό, όπως ακριβώς υποστήριζε από την πρώτη στιγμή το Νοιάζομαι, γιατί πάντα στις επιδημίες υπάρχουν οι ευάλωτοι (ηλικιωμένοι - υποκείμενα) και οι ανθεκτικοί (νέοι). Και το χειρότερο είναι αυτούς τους ανθεκτικούς να τους κλείσεις μέσα (όπως έγινε στην Ελλάδα), αντί να τους αφήσεις έξω να αποκτήσουν την φυσική ανοσία, η οποία και προστατεύει έπειτα τους υπόλοιπους, όπως έκαναν στην Σουηδία, όπου καθημερινά έχουν πια σχεδόν μηδενικούς θανάτους από το καλοκαίρι και εδώ! Είναι οι θρίαμβος της ψυχραιμίας, της λογικής και της φυσικής ανοσίας!

 Μάλιστα ο Μπλασιέ υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με την μελέτη Παστέρ η καλύτερη προστασία είναι η μόλυνση! Αυτή άλλωστε ήταν και η λογική των πραγματικών εμβολίων ώστε να προκληθεί οριστική ανοσία και όχι ..."ανοσοδιέγερση" όπως συμβαίνει τώρα και γι΄ αυτό βλέπουμε να μολύνονται, να κολλούν, να μεταδίδουν, να νοσούν και να καταλήγουν ακόμη και οι τριπλοεμβολιασμένοι.... Δηλαδή σε άλλες καταστάσεις τα "εμβόλια" θα θεωρούνταν αποτυχημένα, επειδή ακριβώς δεν εξασφαλίζουν ανοσία, ούτε σε πλάτος, ούτε σε μάκρος...

 Παραθέτει μάλιστα ευρήματα γαλλικής μελέτης που δημοσιεύτηκε στο Lancet, σύμφωνα με την οποία όσοι μολύνθηκαν από κορωνοϊό είχαν έπειτα προστασία 95%, σε αντίθεση με εκείνους που δεν είχαν μολυνθεί και είχαν κάνει δύο δόσεις εμβολίου, με την προστασία τους να πέφτει στο 67%... (δείτε και εδώ)

    ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου