ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ - ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ - Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

 

 Ο Γέροντας Γεώργιος Αλευράς από το Ιερό Κελλίο Αγίας Τριάδας Προβάτας του Αγίου Όρους, υπενθυμίζει την μεγάλη Επανάσταση του Σπάρτακου, την Επανάσταση των Σκλάβων, που συντάραξε την τότε Νέα Τάξη της Ρώμης και ξεκίνησε από έναν Έλληνα της Θράκης, τον περίφημο και γενναίο Σπάρτακο!


ΓΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

 Τώρα, 2.000 και πλέον χρόνια μετά, στους καιρούς της σύγχρονης αντιχριστιανικής και πάλι Νέας Τάξης, τους καιρούς της "Σεξουαλικής Αγωγής" στα Σχολεία, της Νέας Ρώμης, της Πανδημίας, του Πανεμβολίου και της Πανθρησκείας, εκεί που φαίνονται πως όλα έχουν διαλυθεί, όλα έχουν γκρεμιστεί, όλα έχουν χαθεί, ο Θεός θα μας δώσει μια νέα τελευταία ευκαιρία Ελευθερίας, επειδή γίναμε και πάλι σκλάβοι:

"Έπρεπε να είμαστε αφεντικά οι Έλληνες και γίναμε σκλάβοι, στην χώρα μας, στο σπίτι μας"...


ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΘΡΕΦΤΗ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

"Εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι, είμαστε έλεγχος σε όλα τα έθνη. Και έχουν βαλθεί να σπάσουν τον "καθρέφτη" που λέγεται Ελλάδα, γιατί καθρεφτίζονται όλοι εκεί και σπάνε τα μούτρα τους"! 


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  Ο Γέροντας παραβάλει την δική μας εθνική αδράνεια και υποτέλεια, με το παράδειγμα θέλησης του Ισραήλ, που κατάφερε κόντρα σε όλα και όλους να ξανακάνει κράτος, μέσα στο πλέον εχθρικό περίγυρο, υπενθυμίζοντας παράλληλα τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, ότι το Ισραήλ τελικά θα έλθει στον Χριστιανισμό, βρίσκοντας τον δρόμο της Αλήθειας, ενώ όλοι ήδη βλέπουμε την όχι τυχαία μεγάλη προσέγγιση Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου