"ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΑΠΟ ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ΜΕ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Βίντεο


 Σε μεγάλη πρόκληση κατά Ελλάδας και Κύπρου προχωρά η Κιργιζία, γνωστή και σαν Κιργιστάν, καθώς απέστειλε την Εθνική Ομάδα μπάσκετ της για αγώνα μέσα στο Ψευδοκράτος με την δήθεν "Εθνική" του Αττίλα!

  Η πρόκληση παίρνει τεράστιες διαστάσεις, καθώς ο Αγώνας θα γίνει παραμονή της μαύρης επετείου Τουρκικής Εισβολής στην Κύπρο, στα πλαίσια μάλιστα των "λαμπρών" εορταστικών εκδηλώσεων που έχει οργανώσει ο Ερντογάν!

  Όπως αναφέρθηκε από τους Τούρκους διοργανωτές, θα δοθούν μάλιστα δύο αγώνες, ο ένας την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και ο άλλος την Τετάρτη 21 Ιουλίου, προσπαθώντας όπως είπαν να σπάσουν το αθλητικό εμπάργκο των Κατεχομένων, τα οποία και δεν αναγνωρίζονται από την διεθνή κοινότητα!

Έρχεται όμως τώρα η επίσημη Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Κιργιζίας, που μετέχει στην FIBA, υπό τον Πρόεδρο και Προπονητή της Bahtiyar Kadyrov (Μπαχτιάρ Καντίροφ), παραμονή της Εισβολής, να αναγνωρίσει ντε φάκτο τον Αττίλα, που διέπραξε στην Κύπρο μεγάλα και μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του Διεθνούς Δικαίου!

 Τα ΥΠΕΞ Ελλάδας και Κύπρου, και οι Εθνικές Ομοσπονδίες Καλαθοσφαίρισης πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε διμερή και διεθνή διαβήματα, ζητώντας να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα και εναντίον της Εθνικής Μπάσκετ της Κιργιζίας και εναντίον της ίδια της Δημοκρατίας Κιργιζίας, ένα μικρό κράτος των 6,5 εκατομμυρίων κατοίκων ανάμεσα Τατζικιστάν και Κίνας, στα δεξιά ακριβώς της Τασκένδης, όπου η πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι και νιώθουν συγγενείς με τους Τούρκους...

 Οι παράνομες αρχές των Κατεχομένων, δήλωσαν μάλιστα πως θα συνεχιστεί αυτή η αθλητική τακτική, με αγώνες όπου θα συμμετάσχουν και άλλες χώρες του λεγόμενου πλέον "Πανισλαμικού Τόξου"!

  Η Εθνική Κιργιζίας, θα πρέπει να ξέρει πως θα παίζει πάνω σε εκατοντάδες τάφους και θύματα, που δεν ανέχονται ιεροσυλίες και τέτοια!

  Ο Αθλητισμός είναι εφεύρεση των Ελλήνων, ένα δώρο πολιτισμού, αρετής, υγείας, άμιλλας και ανθρωπιάς! Δεν μπορεί να το σκυλεύει ο κάθε Κιργιζιανός "υπάλληλος" του Ερντογάν! Ως εδώ! Αναμένουμε τις άμεσες αντιδράσεις Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπάσκετ!

   Δείτε το βίντεο


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου