ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ "COMIRNATY" ΤΗΣ PFIZER! Κατάλογος και βίντεο


  Παρουσιάζουμε τις επίσημες παρενέργειες του εμβολίου "Comirnaty" - όπως ονομάστηκε - της Pfizer, όπως αυτές καταγράφηκαν στις μέχρι τώρα κλινικές δοκιμές.

  Οι παρενέργειες ξεκινούν από πονοκέφαλο, κόπωση, ρίγος, πυρετό, ναυτία, πόνο στα άκρα και μπορεί να φτάσουν ως λεμφαδενοπάθεια και οξεία παράλυση του νεύρου του προσώπου, ενώ είναι άγνωστες οι επιπτώσεις του σε παιδιά και εγκύους που ορθά εξαιρέθηκαν των δοκιμών και γι΄ αυτό συνιστάται αποφυγή εμβολιασμού σε παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες, ενώ αναφέρεται ότι μπορεί πιθανά να υπάρξει προσωρινή αδυναμία χειρισμού μηχανημάτων ή οδήγησης αμέσως μετά τον εμβολιασμό!

  Δεν υπάρχουν επίσης ακόμη στοιχεία για συσχέτιση με καρκίνο ή για επίδραση ή αντίδραση με άλλα φάρμακα που μπορεί να λαμβάνει ήδη ένα άτομο.

  Αν κάποιος μετά τον εμβολιασμό του παρατηρήσει νέες παρενέργειες από αυτές που μέχρι τώρα περιγράφονται, οφείλει να ενημερώσει άμεσα τον ΕΟΦ (κίτρινα κάρτα), με ηλεκτρονική του δήλωση εδώ. Το ίδιο και για οποιοδήποτε άλλο φάρμακο και εμβόλιο.

  Δείτε το βίντεο με όλες τις μέχρι τώρα επίσημα καταγεγραμμένες παρενέργειες.


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Ανοίξτε τις εκκλησίες.
    Η Αγία Άννα ΜΕΝΙΔΊΟΥ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΉ ΑΠΌ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΆΣΧΑ ΠΈΡΣΙ .....
    Ο ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΟΎΤΕ ΓΆΜΟ ΟΎΤΕ ΒΆΦΤΙΣΗ.
    ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΉΓΑΝ ΣΕ ΆΛΛΗ ΕΚΚΛΗΣΊΑ....

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή