ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ "ΣΑΡΛ ΝΤΕ ΓΚΩΛ"!



 Πανικός στους Τούρκους από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες στην Μεγίστη, που παρουσιάζουν τα άγρυπνα ελληνικά "πιράνχας" να οργώνουν θυμωμένα την ελληνική μικρασιατική θάλασσα, σε συνδυασμό με το γιγάντιο Γαλλικό Αεροπλανοφόρο "Σαρλ ντε Γκωλ" που έρχεται φορτωμένο "δώρα" για "άτακτα παιδιά", πανέτοιμο να ενεργοποιηθεί βάση του άρθρου 42 της Ε.Ε. και του άρθρου 5 του ΝΑΤΟ, τα οποία ο Έλληνας Πρωθυπουργός έχει έτοιμα προς αστραπιαία διεκπεραίωση πάνω στο γραφείο του!

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ


 Η Ελλάδα "περιπολεί παράνομα στη Μεγίστη (Καστελλόριζο - τ. Meis) με βαριά οπλισμένα φουσκωτά Zodiak" γράφει η ερντογανική Yeni Safak και παραθέτοντας πλήθος κατασκοπευτικών φωτογραφιών από τους πάνοπλους Έλληνες Φύλακες που τρομάζουν, προσθέτει:

 "Με την υποστήριξη της Γαλλίας, η Αθήνα αυξάνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. 


  ...Έλληνες στρατιώτες τοποθετήθηκαν στο νησί Μεγίστη, 2,1 χιλιόμετρα από την περιοχή Κας της Αττάλειας. Περιπολούν καθημερινά με οπλισμένα φουσκωτά Zodiac


  Στρατιωτικά φορτηγά που μεταφέρουν κομάντο εμφανίστηκαν στο νησί και παρατηρήθηκαν εργασίες συντήρησης θέσεων.


 ...2 σκάφη Zodiak, ένα με 6 Έλληνες κομάντο και τα άλλα 4, περιπολούσαν γύρω από το νησί. Άξιο προσοχής είναι ότι παρατηρήθηκαν βαριά πολυβόλα στα σκάφη αυτά"!


 Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ


   Η τουρκική εφημερίδα εκφράζει ξεκάθαρα τον ενδόμυχο φόβο εμπλοκής της Γαλλίας υπέρ μας, καθώς φαίνεται να απορεί με όλη αυτή την ελληνική "θρασύτητα", που ως τώρα ήταν αδιανόητη μπροστά στο δήθεν μεγάλο στρατιωτικό "μέγεθος" της Τουρκίας, που με κατασκοπευτικά drones και ισλαμιστές μισθοφόρους, νομίζει πως "έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα", αλλά όπως καταλαβαίνει πλέον και η ίδια, τον έπιασε από την "ουρά" και θα το πληρώσει πολύ ακριβά... Μια και ο ταύρος που λέγεται Ελλάδα, ερεθίζεται πολύ από το κόκκινο πανί που κουνάνε προκλητικά μπροστά του!

   Όσο για αυτά που έρχονται με την Συμμαχία Ελλάδας - Γαλλίας ας μην πούμε τίποτε ακόμη και τους χαλάσουμε την έκπληξη ή μάλλον την "ηλεκτροπληξία"...

   Ένα μόνο: η Μεγίστη Ελλάς έρχεται...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Μη προ του τέλους μακάριζε. Με καλό στρατό αλλά προδότες και λαμογια πολιτικους μόνο Μικρασιατική καταστροφές μπορείς να παθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή