ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! Χάρτες



 Όσο υποχωρείς, τόσο τους ανοίγεις την όρεξη! Δεν μπορούνε να το καταλάβουν ή μάλλον δεν θέλουν να το καταλάβουν στην μόνη Κυβέρνηση που ανέχτηκε τουρκικό ερευνητικό σκάφος στην Υφαλοκρηπίδα της, χωρίς μάλιστα να έχει παραιτηθεί από ευθιξία ούτε ένας!

  Έτσι, βλέποντας και ακούγοντας τον Πρωθυπουργό να βεβαιώνει πως δεν πρόκειται να οξύνουμε εμείς πρώτοι τα πράγματα, οι Τούρκοι δια της φιλοκυβερνητικής "ναυαρχίδας" Yeni Safak (13-8-2020), απειλούν πρωτοσέλιδα με κατάληψη τα νησιά της Κρήτης και όλες τις Βραχονησίδες του Αιγαίου, ενώ απαιτούν και τον αφοπλισμό 16 μεγάλων νησιών μας!

"ΔΩΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ"

 Με κύριο τίτλο "Δώστε λογαριασμό στο Αιγαίο", η έντυπη φωνή του Ερντογάν, ζητά αντί η Ελλάδα να διαμαρτύρεται για το Oruc Reis, να δώσει λογαριασμό για το τι έχει κάνει στο Αιγαίο!

ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΣ 16 ΜΕΓΑΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ


   Η τουρκική εφημερίδα επικαλούμενη Συνθήκες, δημοσιεύει τον παραπάνω προκλητικό χάρτη, απαιτώντας τον αφοπλισμό 16 κυρίως μεγάλων νησιών μας, φυσικά για να μπορέσει να τα καταλάβει η Τουρκία! Ξεχνώντας βέβαια να γράψει για την Τουρκική Εισβολή στο ελληνικό νησί της Κύπρου, για την αποβατική Στρατιά του Αιγαίου που παραμονεύει, την εισβολή στα Ίμια και την συνεχή παραβίαση τουρκικών μαχητικών στον εθνικό ενάεριο χώρο, αλλά και πάνω από τα νησιά μας. Το δικαίωμα της Άμυνας και της προπαρασκευής για Άμυνα είναι διεθνώς κατοχυρωμένο. Και το επιβεβαιώνει η ίδια η Τουρκία και με τις πρόσφατες πειρατικές της ενέργειες.

152 ΝΗΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ


  Η Yeni Safak στην συνέχεια αναφέρει την διεκδίκηση 152 νησίδων και βραχονηδίσων, που δήθεν δεν καταγράφονται στις Συνθήκες, την στιγμή που η Λωζάνη αναφέρει πεντακάθαρα πως τουρκικά είναι μόνον όσα απέχουν 3 μίλια από την Μικρασία, με την εξαίρεση όσων είχε τότε υπό κατοχή η Ιταλία στα Δωδεκάνησα και τα οποία παραδόθηκαν στην νικήτρια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου μάνα Ελλάδα



ΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


   Η "φωνή του Ερντογάν" τέλος, διεκδικεί για λογαριασμό της Τουρκίας τα νησάκια - φρουρούς της Κρήτης, όπως την Γαύδο, την Χρυσή ή Γαϊδουρονήσι, το Κουφονήσι, τις Διονυσάδες και την Δία, στα οποία πλέον, με τον τουρκικό στόλο να κόβει βόλτες τριγύρω και τους τζιχαντιστές μισθοφόρους στην Λιβύη, πρέπει να επανθρωθούν και να φρουρούνται μέρα νύχτα, αποκτώντας και οικονομική ζωή...

   Είναι γνωστό άλλωστε πως πάντα η Τουρκία προειδοποιεί για το τι θα κάνει και η Yeni Safak γράφει ξεκάθαρα, πως σε περίπτωση Πολέμου, η Τουρκία θα εφορμήσει σε όλα αυτά τα νησιά μας!

   Γι΄ αυτό λοιπόν, τον λύκο τον δέρνεις το πρωί για να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ... Και δεν τον αφήνεις να κόβει βόλτες ούτε την Υφαλοκρηπίδα σου, ούτε στα Νησιά σου...

41 ΝΗΣΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

   Για να μην μείνει όμως αναπάντητο το τουρκικό δημοσίευμα, προκαλούμε την Yeni Safak να δημοσιεύσει αν τολμά τα 41 τουλάχιστον νησιά που θα χάσει η Τουρκία εάν η Ελλάδα προσφύγει στο Διεθνές Δικαστήριο και τα οποία έχουμε αποκαλύψει αποκλειστικά στο Ν!

   Πρόκειται:

1.  Για 20 ελληνικά νησιά στην περιοχή Δωδεκανήσων που αντίθετα από την Συνθήκη της Λωζάνης παραχώρησε η Ιταλία στην Τουρκία (δείτε εδώ)!

2. Για 21 ακόμη ελληνικά νησιά του Μαρμαρά (Προποντίδα) τα οποία βρίσκονται μακρύτερα από τα 3 μίλια από την ακτή, όπως ορίζει ρητά η Συνθήκη της Λωζάνης (δείτε εδώ)! Και υπάρχουν και άλλα στην περιοχή του ΒΑ Αιγαίου...

  Γιατί όποιος πάει για μαλλί, μπορεί να φύγει στο τέλος κουρεμένος ...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου