Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ "ΛΗΜΝΟΣ" ΠΟΥ "ΣΙΔΕΡΩΣΕ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ "KEMAL REIS"!


  Το τελευταίο βίντεο των Τούρκων, δόθηκε τελικά στην δημοσιότητα όχι για το Orus Reis, αλλά κυρίως για την Φρεγάτα τους "Kemal Reis F - 247" η οποία φέρεται να έχει εμπλακεί σε "επακούμβηση" με την δική μας Φρεγάτα "Λήμνος" στις 12/8/2020

ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΕΒΗ

  Επισήμως επικρατεί σιωπή, ενώ καμία διάψευση ή εξήγηση δεν έχει δοθεί και από τις δύο πλευρές και  άρα κάτι σοβαρό έχει συμβεί...

  Αυτό πρέπει να εννοούσε ο Μητσοτάκης στο Διάγγελμά του (12-8-2020), όταν τόνισε ότι μπορεί να συμβούν ατυχήματα...

  Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν θριαμβευτικά μερική πρόσκρουση των πλοίων ρίχνοντας φυσικά την ευθύνη στην Ελλάδα, ενώ έγραφαν ότι η τάχα η "Λήμνος" υπέστη σοβαρές ζημιές και αποσύρθηκε για επισκευή! Άλλα πάλι έγραψαν ότι υπήρξαν και 4 τραυματίες Έλληνες!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Φρεγάτα "Λήμνος F - 451" στην κοινή Αεροναυτική Άσκηση με τους Γάλλους - 13/8/2020

  Από την δική μας Κυβέρνηση καμία ξεκάθαρη επίσημη απάντηση, παρά μόνο φωτογραφία της Φ. "Λήμνος F - 451", η οποία συμμετείχε άθικτη όπως φαίνεται στις ασκήσεις με την Γαλλία στην Αν. Μεσόγειο (13-8-2020)!

Η κοινή Αεροναυτική Άσκηση με τους Γάλλους, όπου "σαρώθηκε" η παράνομη Navtex


ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ "KEMAL REIS"

  Μετά την ελληνική φωτογραφία και το "καρφί" Ερντογάν στην Ελλάδα περί "απάντησης" που δήθεν λάβαμε υπονοώντας ότι η "Kemal Reis" μας έβγαλε εκτός "μάχης", αναγκάστηκε η Τουρκία να βγάλει βίντεο με την "Kemal Reis" πολύ πολύ αργά όμως, στις 8.40 το βράδυ (13-8-2020), που μπορεί να σημαίνει πως έψαξε πολύ στα αρχεία για να το βρει και να πείσει πως και η δική τους είναι "του κουτιού"...



Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΟΥ "ΣΙΔΕΡΩΣΕ" ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

  Με δεδομένη την γνωστή τουρκική ειδικότητα στην προπαγάνδα, πρέπει προς το παρόν να υποθέσουμε πως ο Τούρκος Κυβερνήτης της "Kemal Reis" πήγαινε γυρεύοντας να κάνει τους γνωστούς ελιγμούς εκφοβισμού, μπαίνοντας πλάι και μπροστά από την δική μας, με αποτέλεσμα να "σιδερωθεί" από την Λήμνος και τον γενναίο Κυβερνήτης της Αντιπλοίαρχο Ιωάννη Σαλιάρη, που πριν δυο μήνες είχε μιλήσει "Με Αρετή και Τόλμη":



ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΣΟΥΒΕΝΙΡ" ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΥΜΝΗ

Εδώ την "έφαγε" το  "Kemal Reis", ανοίγοντας μεγάλη τρύπα στις λαμαρίνες του - αυθεντικές φωτογραφίες

  (Ανανέωση) Tο τουρκικής κατασκευής "Kemal Reis" την έφαγε τόσο γερά στην πρύμνη, ώστε άνοιξε μεγάλη τρύπα στις λαμαρίνες του, σαν "πόρτα" και έται πήγε κατευθείαν σε "ράφτη", καθώς έμπαζε ελληνικά νερά και έγινε ρεζίλι των επτά θαλασσών!

   Στον Σουλτάνο φαίνεται δεν είπανε την αλήθεια όμως, για να μην τους "κρεμάσει ανάποδα"!

"ΘΩΡΗΚΤΟΝ ΛΗΜΝΟΣ"


  Έτσι, μετά από το μεγάλο κατόρθωμά της Φρεγάτας "Λήμνος", που γέμισε χαρά και περηφάνεια όλους τους Έλληνες, "της βγήκε τ΄ όνομα". Και αυτό πια είναι "Θωρηκτόν Λήμνος"! Και είθε έχει την δόξα του "Αβέρωφ"!

 Περιμένουμε πάντως λεπτομερή ενημέρωση από την Κυβέρνηση, που φαίνεται πως έχει βίντεο και φωτογραφίες στην διάθεσή της από την τουρκική "πειρατεία".

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου