ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ YAVUZ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 6 ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ!



  Ανενόχλητο από όλους και κρυφά από την κοινή γνώμη της Ελλάδας, το τουρκικό γεωτρύπανο σκάφος Yavuz (Γιαβούζ) κάνει έρευνες εντός της νόμιμης Κυπριακής ΑΟΖ και μάλιστα όπως φαίνεται μέσα στο θαλάσσιο οικόπεδο 6, χωρίς να κουνιέται "φύλλο" σε Αθήνα και Λευκωσία, ενώ θα έπρεπε κανονικά να είχαν ξεσηκώσει την Ευρώπη στο πόδι, από την κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μια χώρας μέλους της Ε.Ε.!(δείτε ζωντανά κάθε λεπτό όλες τις θέσεις των 4 τουρκικών ερευνητικών πλοίων εδώ)

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΗ;

  Από τις κινήσεις του, όπως φαίνονται στον χάρτη, είναι σαφές ότι έχει εντοπίσει και σαρώνει συγκεκριμένο στόχο, προσπαθώντας να διαπιστώσει τι ποσότητες Φυσικού Αερίου μπορεί να υπάρχουν εκεί, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ήδη επιχειρεί και γεώτρηση, όπως είναι και ο προκλητικός προγραμματισμός του...
 

 Θυμίζουμε ότι για τον ακριβώς ίδιο λόγο, παράνομες έρευνες εντός της Ελλαδικής Υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ, η Ελλάδα ετοιμάστηκε ακόμη και για Πόλεμο πριν λίγες ημέρες, αναγκάζοντας τον Ερντογάν σε δεύτερες σκέψεις.

  Στην περίπτωση όμως των ίδιων ακριβώς και χειρότερων παρανόμων τουρκικών ερευνών και ενεργειών στην Κύπρο, καμία φωνή, καμία αντίδραση, κανένας θόρυβος!

 Σε τέτοιες καταστάσεις, συνήθως παρεμβαίνει η Αθήνα στην Λευκωσία και συνιστά την "σιωπή των αμνών", για να μην πονοκεφαλιάζει...

  Οι παράνομες έρευνες στο οικόπεδο 6 της Eni - Total, θα έπρεπε όμως να ωθήσουν σε διαμαρτυρίες και την  Ιταλία και Γαλλία, αλλά και εκεί σιωπή για τον ίδιο ακριβώς λόγο...

  Η Τουρκία έχει λοιπόν καταφέρει να επιβληθεί σε ολόκληρη Ευρωπαϊκή Ένωση; Είναι λοιπόν τόσο, μα τόσο ανίσχυρη η Ευρώπη, που φοβάται να τα βάλει έστω και διπλωματικά και οικονομικά με την Τουρκία; Ή τελικά την χρησιμοποιεί για να μην ενοποιηθούν Ελλάδα και Κύπρος, μάνα και κόρη, έστω και μέσω των ΑΟΖ τους;

ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ


 Και να σκεφτεί κανείς ότι το τουρκικό Yavuz, είναι εκεί από τις 18 Ιουλίου και έως τις 20 Αυγούστου, έναν ολόκληρο μήνα και φρόντισαν να το κρύψουν κάτω από το χαλίμε το θέμα της Αγια-Σοφιάς και του Oruc Reis... Για να πιστεύουν όλοι ότι ο Ερντογάν υποχώρησε...

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΝΕΑ ΠΥΛΗ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ"

  Δεν υπάρχει λοιπόν εθνική τιμή για το Yavuz; Μόνο για το Oruc Reis;

 Παρόλο που ξέρουν όλοι τι κάνει εκεί και το διαπίστωσε την Δευτέρα 28-7-2020 και ένα "Erieye EMB-145" της 380ης Μοίρας "Αεροφερόμενου Συστήματος Εγκαίρου Προειδοποίησης και Ελέγχου" (ΑΣΕΠΕ) της Πολεμικής μας Αεροπορίας (δείτε εδώ)

  Αν η αποτροπή της Ελλάδας φθάνει μόνο μέχρι την Μεγίστη, τότε σπρώχνει την Τουρκία σε μεγίστη πρόκληση στον ενιαίο και αδιαίρετο Ελληνισμό, όπου η Κύπρος είναι η "Πύλη του Αγίου Ρωμανού", όπως αποδείχθηκε περίτρανα το 1974. Και ο Αυτοκράτοράς μας εκεί διάλεξε να πέσει και εκεί έπεσε! Εκεί δοξάστηκε! Εκεί παρέδωσε σε εμάς τα κλειδιά, έτοιμα να τα χρησιμοποιήσουμε όποτε χρειαστεί και όποτε το πει ο Θεός και η ψυχή μας!

"ΛΙΒΥΗ 2": ΑΟΖ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ - ΙΣΡΑΗΛ


  Εξ΄ άλλου, όπως φαίνεται από τον παραπάνω χάρτη, το Yavuz είναι μέσα στον νέο προκλητικό τουρκικό σχεδιασμό για νέα, παράνομη ΑΟΖ Τουρκίας με Παλαιστίνη και Ισραήλ, η οποία και είναι σε εξέλιξη, με δέλεαρ την απόδοση των μισών κυπριακών οικοπέδων στις αντίστοιχες χώρες!

Από κάθε άποψη λοιπόν η παρουσία του Ελληνικού Στόλου έπρεπε να ήταν δεδομένη και η απειλή βύθισης του Yavuz γραμμένη κιόλας πάνω στις ελλαδικές τορπίλες!

Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

  Η Τουρκία είναι θρασύδειλη! Δεν θα διακινδύνευε ποτέ να χάσει ένα τέτοιο γεωτρύπανο, γιατί θα έχανε τα νύχια του "λύκου"! Αλλά και τρέμει πάντα στην ιδέα να μεταδίδουν όλα τα Διεθνή ΜΜΕ το βίντεο της βύθισης των πλοίων της, ρεζιλεύοντας διεθνώς την "μεγάλη" εικόνα της και το προφίλ της "ηγέτιδας" του παγκόσμιου Ισλάμ που καλλιεργεί με περισσή τέχνη, αμέτρητο χρήμα και μπόλικα σκηνικά... 

ΤΟ ΡΕΖΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ AL WATIYA


 Θυμηθείτε τι έγινε πριν λίγες ημέρες, όταν άγνωστα μαχητικά όρμισαν πάνω στην Αεροπορική Βάση Αλ Ουατίγια της Λιβύης και κατέστρεψαν τις τουρκικές αντιεροπορικές συστοιχίες Hawk, που ούτε καν πήραν "χαμπάρι" τις "άγριες μέλισσες"... (δείτε εδώ και εδώ)

  Η "δυνατή" Τουρκία έγινε ρεζίλι των "σκυλιών", κατά το κοινώς λεγόμενο! Το κατάπιε μάλιστα, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα, ρίχνοντας αμέσως την "στάχτη" της Αγια-Σοφιάς και του Oruc Reis στα μάτια! 

 Και εμείς φοβόμαστε την σκιά μας; Με τους καλύτερους μάλιστα πιλότους στον κόσμο; Με το καλύτερο ανίκητο πάντα στην ιστορία Πολεμικό Ναυτικό;

Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  Η Αθήνα πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα σε όλα τα μέτωπα, γιατί μόνο έτσι κερδίζεται το παιχνίδι, έτσι κερδίζεται η διεθνής εμπιστοσύνη, έτσι έρχονται δίπλα σου όλοι, όταν σε δουν δυνατό και αποφασισμένο!
Άφιξη Κανάρη στην Κύπρο 19 Ιουνίου 1821 - έργο Γιώργου Μαυρογένη

  Ο Κωνσταντίνος Κανάρης θα ήταν κιόλας στα ύφαλα του τουρκικού πλοίου! Γιατί και τότε, πριν 200 χρόνια, πραγματοποιούσε αποστολές στην Κύπρο μας, δίνοντας και παίρνοντας κουράγιο και βοήθεια στους Έλληνες αδελφούς μας, που τον αποθανάτισαν σε πίνακες και τον προσμένουν και πάλι, σε ένα δυνατό "Εθνικό Σχέδιο Κανάρης"! Διότι "μέγα το της θαλάσσης κράτος"!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου