ΜΟΡΦΟΥ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ! ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΩ! Βίντεο



  "Όταν ο Κορωνοϊός θα ξανάρθει - και θα ξανάρθει μου είπαν οι Άγιοι του Θεού - να ξέρουμεν ότι οι Εκκλησίες τις Μόρφου, από το Ακάκι και πάνω, θα είναι ανοιχτές! Και ας πάει ο Δεσπότης σας στη φυλακή", είπε από τα βάθη της ψυχής του ο αγωνιστής και λαοφιλής, μα πάνω από όλα Χριστοφιλής Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος.

  "Και πρέπει να πάω φυλακή" συνέχισε "γιατί πήγε ο Απόστολος Παύλος! Γιατί πήγε ο Απόστολος Πέτρος! Μόνον έτσι είμαστε διάδοχοι. Όχι μόνον στους θρόνους, αλλά και στους τρόπους"!

ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

  Αυτά σημαίνουν πως κάποιοι έχουν βάλει στόχο να μην μας αφήσουν να κάνουμε ούτε Χριστούγεννα; Ούτε Φώτα; Ενώ πολλά ήδη άρχισαν να λένε για τα Πανηγύρια των Αγίων και της Παναγιάς μας (Δεκαπενταύγουστος), ενώ οι "τυφλοί" δεν βλέπουν το μέγα θαύμα που συντελείται για άλλη μια φορά επί 1,5 τώρα μήνα και σε Κύπρο και σε Ελλάδα, καθώς εκατομμύρια Έλληνες είναι στις Εκκλησίες και φιλούν τις άγιες εικόνες και Κοινωνούν σαν αδέλφια από το ίδιο κουταλάκι, από το ίδιο και το αυτό Σώμα και Αίμα Χριστού και δεν αρρώστησε κανένας! Κανένας!

 Και γιατί θα ξανάρθει ο Κορωνοϊός; Γιατί δεν μας άφησαν να αποκτήσουμε ανοσία... Καταστρέφοντας συνάμα και την Οικονομία... Αλλά τουλάχιστον μας βοήθησαν να καταλάβουμε τι θα πει Διωγμός και τι Ορθοδοξία...
NOIAZOMAI
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου