ΩΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΖΑΕΦ: ΟΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΘΝΩΝ!


 Σε βαρύτατες προκλήσεις κατά της Ελλάδας και της Ιστορίας προχώρησε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, για να πανηγυρίσει την "μαύρη" επέτειο υπογραφής της άθλιας Συμφωνίας των Πρεσπών (17-6-2018 - δείτε και εδώ)

 Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο facebook έκανε λόγο για "Μακεδόνες" και "Μακεδονική" γλώσσα, που "είναι γραμμένα στο θησαυροφυλάκιο των παγκόσμιων εθνών και γλωσσών":

 "Οι "Μακεδόνες" και η "Μακεδονική" γλώσσα είναι γραμμένα στο θησαυροφυλάκιο των παγκόσμιων εθνών και γλωσσών, και κανείς δεν έχει διλήμματα πια, κανείς δεν το αμφισβητεί"!

   Δηλαδή ο Ζάεφ ισχυρίζεται δημόσια πως οι Σκοπιανοί είναι "Μακεδονικό" τάχα "έθνος" με "Μακεδονική" τάχα "εθνική" γλώσσα! Αν όμως "είναι" όλα αυτά οι Σκοπιανοί, τότε τι απομένει να είναι οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας, της αληθινής και μόνης Μακεδονίας;

ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ"
   Θα καταλάβουν άραγε τι μεγέθους Εθνικό Έγκλημα έχουν κάνει οι Τσίπρας, Κοτζιάς, Ποτάμια και ΑΝΕΛομαζώματα; Γιατί την δυνατότητα να λέει και να γράφει όλα αυτά τα τρομακτικά, που είναι λόγια και προπαγάνδα των Κομιτατζήδων του 1904 και να ισχυρίζεται σαφέστατα πως είναι έθνος "Μακεδόνων", του την έδωσε η Προδοσία των Πρεσπών, ο ΣΥΡΙΖΑ τότε και τώρα η σιωπηλή και οικτρά συνένοχη ΝΔ, που αναγνωρίζει στα Σκόπια σαν "Β. Μακεδονία"!

   Και προς τιμήν του, μόνο το Μακεδονικό Κόμμα αντιστέκεται και την καταγγέλλει συνεχώς με αποδείξεις ως Άκυρη! Και δυστυχώς δικαιώθηκε απόλυτα σε όλα! Και για την Συμφωνία και για την Νέα Δημοκρατία, την οποία ψήφισαν όλοι σχεδόν εκείνοι (ω, της αφελείας) που συμμετείχαν στα Συλλαλητήρια (δείτε εδώ)...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΖΑΕΦ - 17/6/2020

 "Όπως ήμουν υπερήφανος πέρυσι, όταν ηγήθηκα της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βόρειας "Μακεδονίας" που καθιέρωσε την 5η Μαΐου ως Ημέρα "Μακεδονικής" Γλώσσας, έτσι ήμουν υπερήφανος για την υπέροχη εκδήλωση στο Ljubojno (σ.σ. περιοχή Πρέσπας), ως υποστηρικτής της πρωτοβουλίας για την ίδρυση Κέντρου για την Προώθηση της "Μακεδονικής" γλώσσας!

  Η "Μακεδονική" γλώσσα είναι το παρελθόν μας, το παρόν μας και το μέλλον μας.

 Όσο υπάρχουν "Μακεδόνες" που περπατούν σε αυτή τη χώρα και άλλες χώρες του κόσμου, η "Μακεδονική" γλώσσα θα υπάρχει. Όσο υπάρχει "Μακεδονική" γλώσσα, οι "Μακεδόνες" θα υπάρχουν.

  Η "Μακεδονική" γλώσσα, είναι η γλώσσα μου, η γλώσσα που μεγάλωσα και μορφώθηκα, η γλώσσα με την οποία θα συνεχίσω να ζω. Είναι η γλώσσα των γονιών μου, η γλώσσα της μητέρας μου, που ως δασκάλα σε αυτή τη γλώσσα έχει μορφωθεί και μεγαλώσει γενιές και γενιές μαθητών. Είναι η γλώσσα των παιδιών μου, όλων των παιδιών της "Μακεδονίας", των μητέρων και των πατέρων τους, των γιαγιάδων και των παππούδων τους, είτε ζουν στην πατρίδα τους είτε σε οποιοδήποτε μέρος των μεσημβρινών του κόσμου. Αυτή είναι η γλώσσα στην οποία γράφονται προσωπικά έγγραφα, πιστοποιητικά και διπλώματα.

  Η ευθύνη και το ιερό μας καθήκον ήταν να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας. Και όχι μόνο το σώσαμε, το επιβεβαιώσαμε και το ενισχύσαμε.

 Μια για πάντα οι "Μακεδόνες" και η "Μακεδονική" γλώσσα είναι γραμμένα στο θησαυροφυλάκιο των παγκόσμιων εθνών και γλωσσών, και κανείς δεν έχει διλήμματα πια, κανείς δεν το αμφισβητεί"!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου