ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ "ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ"! Βίντεο - ντοκουμέντο


   Χωρίς να το θέλει ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου Κωνσταντίνος Ιωάννου, αποκάλυψε την αλήθεια για τον Κορωνοϊό, λέγοντας ότι "είναι μια απλή γρίπη"!

Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
 Η ομολογία του Υπουργού, που είναι ένας δυναμικός επιχειρηματίας, έμπειρος, ξύπνιος και πρακτικός άνθρωπος, με καθαρή εικόνα και αποφάσεις, έγινε στις 5 Μαρτίου 2020 στο Προεδρικό Μέγαρο, όταν ετοιμαζόταν να κάνει δημόσια δηλώσεις για την κυβερνητική αντιμετώπιση του Κορωνοϊού. 

  Στην αναμονή της ζωντανής σύνδεσης, κουβεντιάζοντας με Δημοσιογράφους τους καθησύχασε, λέγοντάς τους με νόημα "στο τέλος της μέρας μια απλή γρίπη είναι και δεν είναι τίποτε. Απλώς εκάναμέν το...", χωρίς να ξέρει ότι όλα μεταδιδόταν ζωντανά στον αέρα! Εξ ου και το βίντεο από την Κύπρο...

   Πανικόβλητος ο παρουσιαστής του ΡΙΚ έσπευσε να τα "μπαλώσει", σχολιάζοντας ότι "ο Υπουργός δεν είναι έτοιμος ακόμη", διακόπτοντας το κύκλωμα...


  Η ομολογία αυτή, την οποία κατόπιν εορτής ο Υπουργός έσπευσε να την  αποδώσει σε συγκρίσεις του Κορωνοϊού με τον ...Έμπολα, είναι η πρώτη επίσημη και καθαρή και έγινε μάλιστα σε μια στιγμή που μόλις είχε συνεδριάσει το Προεδρικό Συμβούλιο για το ζήτημα, έχοντας μπροστά του όλα τα διεθνή δεδομένα! 

   Μάλιστα, μετά το ευτυχές για την αλήθεια "ατύχημα", ο Υπουργός έκανε πράγματι δηλώσεις, όπου ερωτηθείς αν η Κύπρος είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το όποιο ενδεχόμενο σε σχέση με το θέμα του κορωνοϊού, απάντησε:

  "Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, ναι. Εδώ και πέντε βδομάδες προετοιμαζόμαστε για αυτό το ενδεχόμενο. Έχω ζητήσει να μου παρουσιαστεί την ερχόμενη Τρίτη και το πλάνο δράσης στην περίπτωση πανδημίας, και να γίνει άσκηση ετοιμότητας για να είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε να προβλέψουμε και να κάνουμε τις ανάλογες ενέργειες για να είμαστε έτοιμοι".

   Άρα μετά από μελέτες και εκτιμήσεις, παρακολουθήσεις και δεδομένα "πέντε εβδομάδων", ο Υπουργός και η Κυβέρνηση είχαν καταλήξει ότι τελικά πρόκειται για "μια απλή Γρίπη"... Αλλά ποιος τολμά να το πει στον κόσμο...

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
   Υπό αυτό το σκεπτικό, ο Υπουργός Υγείας κατόπιν, ως σωστός επιχειρηματίας, που ξέρει πως το "οξυγόνο" είναι η οικονομία, διατύπωσε τότε ακριβώς και την μεγάλη ανησυχία του για τις οικονομικές επιπτώσεις της επιδημίας και των μέτρων, που κάποιες άλλες χώρες ήδη λάμβαναν υπό πανικό, γιατί δεν μεταδόθηκε μόνο ο ιός της Κίνας (αν είναι της Κίνας), αλλά μεταδόθηκε και ο αρχικός πανικός της Κίνας, η οποία όμως νόμιζε τότε ότι δεχόταν "βιολογικό πόλεμο":

  "Αν συνεχιστεί αυτή η επιδημία στην Ευρώπη, οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία θα είναι μεγάλες, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τουρισμό που είναι βασικός πυλώνας στην οικονομία. Οι οικονομικές επιπτώσεις της επιδημίας αυτής, αν συνεχιστεί, που φαίνεται να συνεχίζεται, θα είναι τεράστιες"!

   Η δεύτερη μεγάλη αλήθεια που είπε ο Υπουργός, αλλά μπροστά στο "τι κάνουν οι άλλες χώρες" και "τον φόβο των ΜΜΕ", κανείς δεν θέλει να της δώσει σημασία. Και ας είναι αυτή, η οικονομική κατάρρευση χωρών, λαών, οικονομιών, ο πραγματικός "κορωνοϊός", ο πραγματικός τελικά εφιάλτης όλων...

   Όμως εκεί φανερώνεται ο πραγματικός Υπουργός, ο πραγματικός Πρόεδρος, ο πραγματικός Ηγέτης, που οφείλει θαρρετά και με κάθε πολιτικό κόστος να βγει και να πει ότι είναι μια μορφή επιδημίας Γρίπης, που αν της δώσουμε τα κλειδιά της οικονομίας θα μας σκοτώσει όλους!

                   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
   (δείτε συγκλονιστικά στοιχεία εδώ)
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. ΗΧΗΤΙΚΟ-«ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ: «ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ»

    http://www.oparlapipas.gr/2020/04/hxhtiko-bombes-ton-iepea-ta-mono-zoyme.html?fbclid=IwAR3-xrKb_90_GYfJetLwTB6MuiMtqIzf3pmx_M3mpF8rTzNGD_0sCpjs2Js

    ΑπάντησηΔιαγραφή