ΜΟΡΦΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΡΟΝΩΪΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Βίντεο


   Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, "η φωνή των Γερόντων", σε ένα νέο δυνατό σάλπισμα (5-4-2020 μ.Χ.) προειδοποιεί όλους τους Έλληνες, όλους τους Ορθοδόξους, αλλά και όλους τους αγαθούς και καλοπροαίρετους ανθρώπους της γης, όχι μόνο για αυτά που έρχονται, αλλά γι΄ αυτά που ήδη ήρθαν και ξεκίνησαν, ώστε "να μην είμαστε κουτάβια τυφλά", όπως χαρακτηριστικά λέει!

ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
  "Μας άφησε και εμάς (σ.σ. ο Χριστός) μέσα από τους Αγίους Του και τους συγχρόνους και τους παλαιοτέρους, να ξεύρομεν τα μέλλοντα συμβαίνειν. Όχι με λεπτομέρειες. Αδρομερώς. Μόνον τα αναγκαία.

  ...Δεν ξέραμεν ότι θα διαλυθεί η Σοβιετική Ένωσις; Και συνέβη.

  Ότι θα διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία; Τα έλεγε σε εμάς και σε πολλούς άλλους ο Άγιος Παΐσιος, με λεπτομέρειες τα έλεγε"!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  "...Δεν ξέραμε ότι θα γίνει Πόλεμος μεγάλος στην Συρία και δεν θα σταματά; Μας το είπαν, σύγχρονοι Άγιοι...

 Δεν ξεύρομεν ότι μετά από αυτόν τον Πόλεμον η Ελλάδα μας προς στιγμής θα πεινάσει; Και ξεκίνησεν αυτή η δοκιμασία"! (δείτε και εδώ)

 ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ
 "Δεν ξεύρομεν ότι θα διαλυθεί ακόμη και αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωσις; Και ύστερα η Τουρκία; Θα τεμαχιστεί, για να είμεθα ακριβείς η Τουρκία. Θα σμικρυνθεί

   Και αυτά ποιοι τα είπαν; Αυτοί που μιμήθηκαν τον Χριστόν. Μας είπαν τα μέλλοντα συμβαίνειν, για να μην είμεθα "κουτάβια τυφλά", μέσα στα ποικίλα γεγονότα και που έρχονται και που μερικά ήρθαν"!

"ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ" Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ
  "Δεν μας είπαν για τις ασθένειες; Που ήδη ζούμε μία, κατασκευασμένη από τους ανθρώπους ασθένεια, αυτή που ζούμε. Μεγαλοποιημένην από τις μεγάλες δυνάμεις, για να κάμουν το κουμάντο που θέλουν στους φοβισμένους και αδύναμους ανθρώπους"!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
 "Και διαβάσαμεν εψές, αυτόν τον "δεινόσαυρον" της Διπλωματίας, τον Χένρυ Κίσινγκερ. Οι Κύπριοι δεν μπορούν να τον ξεχάσουν και δεν δικαιούμεθα και δεν πρέπει να τον ξεχάσουμεν ποτέ αυτόν, αυτή την "αλώπεκα" της Διπλωματίας. Εξ' αιτίας αυτού, και αυτού, είμεθα Πρόσφυγες ακόμα. Αλλά δεν θα είμαστε για πολύ, ακόμα...

   Και είπε, ψες τα είπε. Το πρόβλημα λέει της Πανδημίας, μας δείχνει ότι τα έθνη, τα κράτη δηλαδή, δεν μπορούν να το λύσουν. Πρέπει λέει να παραιτηθούν από την εξουσία τους οι Κυβερνήσεις των εθνών και να δημιουργηθεί μία Παγκόσμια Κυβέρνησις...

   ...Τώρα ξαφνικά θα έρθουν σαν "σωτήρες", σαν "φωστήρες"...

   ... Και όταν μας εβρήκαν αδύναμους, εσέρβιραν και τον ιόν, αλλά φαίνεται τους ξέφυγε... 

   Και τώρα μέσα σε αυτόν τον πανικόν, θέλουν να δημιουργήσουν μιαν Παγκόσμιαν Κυβέρνησιν, με ηλεκτρονικές ταυτότητες, με δικόν τους χρήμα, που δεν θα έχει καθόλου σχέση με το χρήμα που έχομεν τώρα και να κάμουν έναν κόσμον ανελευθερίας και ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Να πέσει δηλαδή ο άνθρωπος στην κατάσταση του δούλου και του ζώου.

   ...Εκεί θέλουν να οδηγήσουν τα πράματα. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Που έχει καταντήσει αταξία, "Νέα Αταξία""!

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ
 "Όμως και το σημερινόν Ευαγγέλιον, λέει ότι δεν θα τα καταφέρουν. Δεν έχουν μόνον αυτοί σχέδια. Σχέδια έχει Αυτός που δημιούργησεν τον κόσμον...

   ...Η Ανάσταση είναι το μέλλον μας... 

   ...Εάν αυτό το θέλουμεν, το προσδοκούμεν, το πιστεύουμε, τότε να είστε βέβαιοι όλα αυτά τα σχέδια της "Νέας Αταξίας" του Χένρυ Κίσινγκερ και των λοιπών μαθητών του, αυτά όλα θα καταπέσουν"!

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ
   Και έχει σχέδιον ο Χριστός. Όταν δει μετάνοιαν μέσα στις καρδιές των ανθρώπων, όλων των καλοσυνάτων ανθρώπων της γης και πόθον αγιότητας, ιδιαιτέρως στους Ορθοδόξους που έχουν το πλήρωμα της Αληθείας, όταν λοιπόν δει πόθον αγιότητας και μετάνοιαν, τα πολλά προφητευθέντα δεν θα γίνουν. Θα γίνουν ολίγα. Τα άκρως απαραίτητα για να ολοκληρωθεί ο κύκλος της επί γης Ιστορίας"!

 ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΙ, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ
...Είναι καιρός προετοιμασίας. Και αυτές οι ασθένειες και αυτές οι περιπέτειες και οι άλλες ασθένειες που θα 'ρθουν και ο Πόλεμος ο Γ΄ που θα γίνει, όσον και να τα σμικρύνει ο Χριστός, εξ΄ αιτίας της δικής μας - ελπίζω - μετάνοιας, αυτά θα γίνουν! Ζούμεν γεγονότα του μέλλοντος! Να το καταλάβομεν! Προφητείες έχουν γίνει ειδήσεις!

   Όσον και να τα ξεύρομεν αυτά, εάν δεν γονατίσουμε, εάν δεν προσευχηθούμε, εάν δεν μετανοήσουμε, εάν δεν εξολομογηθούμε, εάν δεν ποθούμε την Θείαν Κοινωνίαν, τότε δεν θα δοξασθούμε. Και η δόξα δεν είναι επίγεια. Είναι ουράνια!

   Ακόμη και ο δοξασμός της Ορθοδοξίας, που θα έρθει οπωσδήποτε όταν τελειώσουν αυτές οι περιπέτειες, των ασθενειών, των σεισμών, των καταποντισμών, των ηφαιστείων, όταν όλα αυτά τελειώσουν, θα έρθει η εποχή που θα δοξασθεί η Ορθοδοξία και θα γίνει μία Πίστις σε όλη την Οικουμένη"!

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΕΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ
  "Αλλά και πάλι μετά θα 'ρθούν πειρασμοί. Και άλλη γενεά ανθρώπων. Που αυτή η γενεά θα αντιμετωπίσει κύριε Κίσινγκερ την Παγκοσμιότητα της μιας Κυβέρνησης και του Αντιχρίστου στο τέλος. Όχι η δική μας γενεά.

   Η δική μας γενεά είναι για να ζήσει αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα και το συγκλονιστικότερο θα είναι η Ιεραποστολή της Ορθοδοξίας

ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
  "Τώρα γίνεται το κοσκίνισμα! Διαλέγει ο Χριστός τους δικούς Του μαθητές! Αλλά πρέπει να ταπεινωθούμε...

   ...Υπομονή και αναμονή! Για τα ωραία που έρχονται! Μέσα από την επώδυνη "εγχείρηση" που έχει ξεκινήσει. 

   Σταυρός και Ανάσταση"!

   Δείτε το βίντεο με τα συγκεκριμένα αποσπάσματα:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου