ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ: ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ! Βίντεο - Α΄ μέρος


  Ταράζει τα στάσιμα νερά της αμαρτωλότητας και αμετανοησία μας, της έλλειψης πνευματικού μας οδηγού και της γνώσεως και επιγνώσεως Χριστού και Ορθοδοξίας - Ορθοπραξίας ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, αποκαλύπτοντας τι του είχε πει ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος για το πώς δημιουργούνται οι Ομοφυλόφιλοι και εδραιώνεται το πάθος αυτό σε άτομα εκ γενετής! Δείτε το Α' μέρος του βίντεο:


  Η αποκάλυψη αυτή είναι συγκλονιστική και δείχνει πως σε πολλές περιπτώσεις η ευθύνη βαρύνει τους ίδιους τους γονείς, οι οποίοι από τρομακτική άγνοια και έλλειψη πνευματικής ζωής και γέροντα, έρχονται σε αφύσικη επαφή κατά την διάρκεια της κύησης συνήθως του εμβρύου, κληροδοτώντας έτσι μια αφύσικη έξη στο παιδί τους, που χωρίς να φταίει, αναζητεί έπειτα στην εφηβεία και αυτό διαφορετικούς δρόμους ικανοποίησης...

  Τα όσα λέει ο ευαίσθητος Μητροπολίτης, δείχνουν πόσο άδικοι είμαστε πολλές φορές όλοι μας, αλλά και πόσο ένοχοι εν αγνοία, για συνανθρώπους μας που χωρίς να φταίνε σε αυτήν την περίπτωση, φέρουν ένα πάθος, που όμως και αυτό θεραπεύεται, υποχωρεί, σβήνει και χάνεται σαν όλα τα άλλα, με την μετάνοια, την συχνή εξομολόγηση σε φωτισμένο πνευματικό γέροντα, την προσευχή και την εκκλησιαστική ζωή! Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα. Ο δρόμος ανοιχτός. Η λύτρωση αιώνια!

   Ένα τέτοιο συνταρακτικό θαύμα επιστροφής ενός Ομοφυλόφιλου, του ίδιου και των γονέων του, αναφέρει παρακάτω ο Μόρφου, στο Β΄ Μέρος του βίντεο που μπορεί να δείτε εδώ!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments: