ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ - Βίντεο


  "Δεν μπορούμε να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια! Τελεία και παύλα!" 

  Αυτή είναι η καθαρή προειδοποίηση του Αντώνη Σαμαρά, όχι βέβαια μόνο στον Τσίπρα, αλλά και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μην διανοηθεί να τολμήσει εκείνο που υπονόησε σαφέστατα στη ΔΕΘ (16-9-2018) ως Πρόεδρος της ΝΔ. Το να δώσει δηλαδή το Όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με Σύνθετη Ονομασία στα Σκόπια, δίνοντας "μάχη" μόνο για γλώσσα και ταυτότητα, γιατί "το Όνομα θα ξεχαστεί"... (δείτε το σχετικό βίντεο - ντοκουμέντο)



  Θυμίζουμε δε, ότι μόλις πρόσφατα αποκαλύφθηκαν δύο μυστικές συναντήσεις της νυν εκπροσώπου τύπου του Μητσοτάκη Μαρίας Σπυράκη με τον Ζάεφ (δείτε εδώ)...

ΒΕΤΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
   Από το  Επιμελητήριο της Καβάλας λοιπόν, ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην ΥΠΕΞ που χειρίστηκε επιτυχώς το Σκοπιανό την κρίσιμη περίοδο 1991 -1992, ρίχνοντας τελικά την Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993 επειδή συζητούσε παρασκηνιακά και προετοίμαζε Σύνθετη Ονομασία ("ΣλαβοΜακεδονία"), δήλωσε σταθερός και αμετακίνητος στην μόνη εθνική θέση, που χάρη σε εκείνον "κλείδωσε" στο περίφημο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών του 1992 (δείτε εδώ) και προειδοποίησε με το εμφατικό και κοφτερό "τελεία και παύλα" ότι δεν θα ανεχτεί άλλες παρεκκλίσεις από την εθνική πολιτική του που δικαιώθηκε πανηγυρικά, όπως επίσης και προσπάθειά του της διεθνούς ανάδειξης της Αμφίπολης (δείτε εδώ) που σταμάτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως τέλος και η οικονομική πολιτική του, που η επιτυχία της έγινε δυστυχώς αντιληπτή μετά την λαίλαπα Τσίπρα - Καμμένου, το Δημοψήφισμα - παρωδία και το νέο 3ο, αριστερό κατοχικό Μνημόνιο (δείτε εδώ)...


 ΣΑΜΑΡΑΣ (Καβάλα, 7-10-2018): "Εγώ υποστήριζα πάντα, ότι ΔΕΝ μπορούμε να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια! Τελεία και παύλα!

   Γιατί; Γιατί απλούστατα από την ώρα που τους δίναμε όνομα που περιλαμβάνει τη λέξη "Μακεδονία", επισήμως όλοι θα τους έλεγαν, όχι "Βορειο-Μακεδόνες", όχι "Άνω-Μακεδόνες", αλλά σκέτο "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!

  Άλλωστε, είδατε τι έγινε τώρα: Με το που υπογράφτηκε η Συμφωνία των Πρεσπών, όλοι όσοι παρήλασαν από τα Σκόπια, πριν ακόμα ολοκληρωθεί και επικυρωθεί η Συμφωνία, όλοι τους αποκαλούν σκέτα "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"! Μέρες, βδομάδες μετά.

  Και επί πλέον, η Συμφωνία των Πρεσπών δίνει στους Σκοπιανούς και επισήμως από την Ελληνική πλευρά και το ΟΝΟΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και την αναγνώριση ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ των δήθεν "Μακεδόνων" και την αναγνώριση "Μακεδονικής ΓΛΩΣΣΑΣ" και την αναγνώριση "Μακεδονικής ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ"Τους τα έδωσαν δηλαδή ΟΛΑ!

  Και πρέπει να σας πω, ότι παρ’ όλες τις πραγματικές διαφωνίες που υπήρχαν στο παρελθόν για τον χειρισμό του θέματος από διάφορες κυβερνήσεις, κανένας Έλληνας πολιτικός δεν δέχθηκε ποτέ, να αναγνωρίσει έθνος, γλώσσα και ταυτότητα «ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ». Κανένας"!

   Όποιος δεν πάρει σοβαρά τις προειδοποιήσεις του, θα έχει το τέλος του 1993... Γι΄ αυτό και άλλωστε τον έχουν απομονωμένο στη ΝΔ. Και κάποιοι εκεί μέσα χάρηκαν και βοήθησαν μάλιστα στην πτώση του και τον ερχομό Μητσοτάκη, που ποιος ξέρει με ποιον και ποιους θα κάνει Συγκυβέρνηση... Αλλά ο Αντώνης θα είναι εκεί... (ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας του εδώ)

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου