ΚΑΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ...

Άγιος Παΐσιος - θα τους σιχαθεί ο κόσμος και... Προφητεία για τους πολιτικούς


Πάντα επίκαιρος θα είναι ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (+12-7-1994 μ.Χ.), ο ταπεινός Γέροντας ασκητής του Τιμίου Σταυρού και της Παναγούδας, που φωτισμένος από τη Θεία Χάρη, έλαβε θαυμαστά χαρίσματα Προοράσεως, βλέποντας εν Πνεύματι Αγίω τι θα συμβεί στην Ελλάδα.


ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ...

Με αφορμή την πράγματι σιχαμερή  ψήφιση από τη Βουλή του Νόμου "δήλωσης αλλαγής φύλου από τα 15", θυμηθήκαμε μια ρήση του Γέροντα για τους Πολιτικούς, τους οποίους προείδε πως θα τους σιχαθεί ο κόσμος...

Κάποτε λοιπόν είπε στον Αθανάσιο Αμοιράδη, Αξιωματικό ε.α. από τα Γιαννιτσά Πέλλας, κάτι που θα συμβεί στο εσωτερικό της πατρίδας μας,  λίγο πριν τα επερχόμενα γεγονότα της Πόλης (σ.σ. προσπάθεια Τουρκικής Εισβολής σε νησιά μας, χτύπημα Ρωσίας σε Τουρκία, αναγκαστική απόσυρση τουρκικών στρατευμάτων από κατεχόμενα εδάφη και Κύπρο, απόδοση της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα κλπ), στις δικές μας δηλαδή ημέρες:
  
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "...Ο κόσμος, τόσο απογοητευμένος θα είναι τα χρόνια εκείνα απ΄ τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων, που θα τους σιχαθεί όλους. Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο βασιλιάς. Και ο βασιλιάς δε θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 364, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ;

Ο κόσμος πράγματι απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και το κόμμα σχεδόν διαλύθηκε ολοσχερώς για τα Μνημόνια και το οικονομικό χάος που έφερε στην Ελλάδα. Ο κόσμος απογοητεύτηκε εν μέρει από τη ΝΔ που συνέχισε τους άδικους Φόρους και τραυμάτισε την αργία της Κυριακής, πλανεύτηκε από τον νέο "Γιωργάκη", τον Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο των ΑΝΕΛ, που έταζαν σκίσιμο Μνημονίων και Ένφια και έφτασε πια να τους σιχαίνεται σχεδόν όλους, ιδίως μετά την εμετική ψήφιση "δήλωσης αλλαγής φύλου ανήλικων παιδιών από τα 15 τους"...

Διαπίστωση 1η: Ο κόσμος ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ και ΣΙΧΑΘΗΚΕ ήδη τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων και εξ αιτίας τους όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς!

Ο τέως Βασιλεύς Κωνσταντίνος και ο Άγιος Παΐσιος

Διαπίστωση 2η: Ο βασιλιάς για να κληθεί, πρέπει και να ζει. Αν εννοεί, όπως φαίνεται, τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο (που σημειωτέον έχασε τον θρόνο του από αντι-Κίνημα που έκανε εναντίον της Χούντας στις 13 Δεκεμβρίου 1967, ενώ προσπάθησε να τον αποκαταστήσει μαζί με τη Δημοκρατία και το μετέπειτα Κίνημα του Ναυτικού στις 23 Μαΐου 1973, στο οποίο συμμετείχε και το περίφημο Αντιτορπιλικό "Βέλος") γεννήθηκε επί Μεταξά, λίγο πριν το ΟΧΙ, στις 2 Ιουνίου 1940 και άρα σήμερα είναι 77 ετών! Πόσο ακόμη να αντέξει βιολογικά, για να σηκώσει μάλιστα ευθύνες πολιτειακές και εθνικές; Άρα μιλάμε πλέον όντως για τις μέρες μας!


ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ"

Σε άλλον πάλι, στον Ανέστη Μαυροκέφαλο από την Ξάνθη, ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος είχε αναφερθεί ξεκάθαρα σε "Κωνσταντίνο", μιλώντας για τα επερχόμενα γεγονότα με τους Τούρκους (σ.σ. μετά την επιτυχή προέλαση της Ρωσίας στην Τουρκία και την στρατιωτική εμπλοκή και Ευρωπαϊκών κρατών για να πάρουν κομμάτια της Τουρκίας και αυτά - δείτε εδώ):

Α.Μ.: "Εμείς, τι θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο;

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "Όχι. Θα βγάλει η κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε... Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς το Θεό, και θα μετανοήσουν. Γι΄ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δε θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς το μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι. Τότε, ο βασιλιάς Κωνσταντίνος θα συμβάλει, ως μεσάζοντας, να δοθεί η Πόλη στην Ελλάδα. Είναι ευλαβής, είναι καλός"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Α΄/έκδοση β΄, σελ. 434 - 435, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)

Ο Γέροντας μιλάει για βασιλιά "Κωνσταντίνο" και χρησιμοποιεί την λέξη "μεσάζοντας", που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι σημαίνει. Θα είναι τότε εν ενεργεία Βασιλιάς της Ελλάδας; Θα έχει (και) κάποιο άλλο διεθνές Αξίωμα ή ρόλο; Το βέβαιο είναι ότι θα μεσολαβήσει στις μεγάλες Δυνάμεις (Αμερική, Αγγλία κα.) για να δοθεί η Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα. Οι Δυτικοί θα συμφωνήσουν, μόνο και μόνο για να μην πέσει η Πόλη και τα Στενά στα χέρια της Ρωσίας...


"ΠΡΟΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ"

Ο Άγιος Παΐσιος, προχωρά ακόμη περισσότερο μιλώντας στον Συνταγματάρχη (ΤΘ) Νικόλαο Λουκά από το Αγρίνιο, προλέγοντας πως ο βασιλιάς θα φέρει νέα εδάφη σαν προίκα στην Ελλάδα:

ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος θα φέρει προίκα στην Ελλάδα τη Βόρειο Ήπειρο και το Μοναστήρι"! (Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924 - 1994, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Τόμος Β΄, σελ. 369, εκδόσεις Αγιοτόκος Καππαδοκία)

Αυτό θυμίζει τον ερχομό του επιτυχημένου και αποδεκτού από όλους Γεωργίου Α΄ στην Ελλάδα στον οποίο η Αγγλία είχε δώσει προίκα τα ηρωικά Επτάνησα, με πολλούς και μεγάλους ήρωες και αγώνες για την Ελευθερία, που ενώθηκαν τότε πανηγυρικά με την μητέρα πατρίδα!

Κάπως έτσι φαίνεται θα γίνει και με τον "Κωνσταντίνο", που σύμφωνα με τον Γέροντα, θα του δοθούν, προφανώς από τις Μεγάλες Δυνάμεις, η Βόρειος Ήπειρος και το Μοναστήρι, που βρίσκεται στην ελληνική μα αλύτρωτη ως τώρα Πελαγονία μας, η οποία είναι κατεχόμενη από τα Σκόπια σήμερα, κάτι που δεν προβλέπει όμως η Συνθήκη Βουκουρεστίου, που είχε κατοχυρώσει την αλύτρωτη βορεινή περιοχή μας στη Σερβία, παραβλέποντας τα ελληνικά δίκαια.

Τα δύο αυτά αλύτρωτα κομμάτια του Ελληνισμού, στα οποία στόχευε ο Κωνσταντίνος ο Στρατηλάτης το 1912-13, λογικά θα μας δοθούν, για να μην μείνουν στα χέρια των φιλότουρκων και φιλοϊταλών Αλβανών και παράλληλα να μην πέσουν στα χέρια της Ρωσίας!

Άλλωστε από εκεί, από τη Βόρειο Ήπειρο θα περάσει ο Συμμαχικός Στρατός (ΝΑΤΟ) για την Πόλη, όπως προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός και σκιαγράφησε το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ πάνω στον χάρτη, χωριό προς χωριό (δείτε εδώ)!


ΚΙΝΗΜΑ ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

Ποιος θα καλέσει όμως τον Βασιλιά; Κατά τον Άγιο Παΐσιο ο λαός θα αγανακτήσει, θα σιχαθεί τους πολιτικούς όλους και θα καλέσει τον Βασιλιά. Δεν είναι εδώ ξεκάθαρο εάν γίνει Στρατιωτικό Κίνημα, όπως εκείνα τα φιλοβασιλικά - φιλοδημοκρατικά Κινήματα που προαναφέραμε Αεροπορίας και Ναυτικού (σήμερα βρίσκονται σε εξοπλιστική εξαθλίωση μπροστά στον φρενήρη ποιοτικό και ποσοτικό υπερεξοπλισμό των Τούρκων, με τις κυβερνήσεις να κωφεύουν) ή όπως το Κίνημα του 1909 στου Γουδή, του Στρατιωτικού Συνδέσμου (εδώ) ή γίνει τελικά Επανάσταση τύπου Μακρυγιάννη 1843, από λαό και στρατό μαζί, κατά των "Χαλιμπάν που μας Κυβερνάν" (δείτε εδώ)...


ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Άγνωστο, εάν των γεγονότων αυτών, προηγηθεί παραίτηση ευθιξίας και ευσυνειδησίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως διαμαρτυρία - αντίσταση στις αθλιότητες των κομμάτων (πολιτική και πολιτειακή ανωμαλία Γέροντας Ιωσήφ εδώ).

Ένα πάντως είναι βέβαιο: θα ζήσουμε συνταρακτικά γεγονότα και ανατροπές απίστευτες, ώσπου να τακτοποιηθούν όλα στην Ελλάδα και όλα στους Έλληνες (μετάνοια, Εξομολόγηση, επανάκτηση ιστορικής - εθνικής συνείδησης), για να έρθει η μεγάλη ώρα της Κωνσταντίνου Πόλης!

Άγιε Παΐσιε, πρέσβευε υπέρ του Έθνους, των παιδιών και της Πατρίδας μας (Ελλάδα, Κύπρος, Ομογένεια, Αλύτρωτοι Έλληνες, Κρυπτοχριστιανοί, Πομάκοι)

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

4 comments:

  1. Πάντως πλεόν μετά βεβαιότητας μπορούμε να πούμε ότι δεν εννοούσε τον Βασιλιά Κωνσταντίνο. 3 είναι τα πιθανά σενάρια: 1) Δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο από τον Άγιο, 2) εννοούσε κάτι άλλο (μίλαγε μεταφορικά ίσως), 3) εννοούσε τον εγγονό του Κωνσταντίνου όπου έχει το ίδιο όνομα, με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προφητεία του Γέροντα Παισιου δεν επαληθεύτηκε. Ο τέως Βασιλιας Κωνσταντίνος έχει πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία προφητεία του Γέροντα Παισιου δεν επαληθεύτηκε. Τίθεται ζήτημα εάν πράγματι είχε διορατικοτητα, η προφητικό χάρισμα. Επίσης ότι έλεγε για τη Πόλη, ότι θα πάρουμε την Πόλη και για τον διαμελισμό της Τουρκίας αυτά τα είχε πει πρώτος ο Άγιος Κοσμας ο Αιτωλος στις γνωστές προφητείες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαν ρωτήσει τότε προσκυνητές τον Γέροντα Παΐσιο για την ΕΟΚ. Ο Γ. Παΐσιος είπε ότι :για την ΕΟΚ η ενοποιηση ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ούτε με οξυγονοκόλληση. Όταν τον ρώτησαν για τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβια ο Παΐσιος είπε ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλό. Τι εννοούσε προς το καλό.. Η Γιουγκοσλαβια διαλύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή