Ο ΑΣΑΝΤ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΣΟΥΧΟΪ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΛΑΤΤΑΚΕΙΑΣ! Βίντεο, φωτογραφίες


 Την ώρα που οι φιλοπόλεμοι Αμερικανοί Ρεπουμπλικάνοι του Τραμπ, κατηγορούν ψευδώς τη Συρία για προετοιμασία χρήσης "χημικών", ώστε να βρουν πρόφαση για εξαπόλυση νέας μεγάλης πυραυλικής επίθεσης εναντίον του ίδιου του Άσαντ, ο γενναίος και νόμιμος Σύριος Πρόεδρος μεταβαίνει με θάρρος στη Ρωσική Βάση της Λαττάκειας (ελληνιστική Λαοδίκεια)!

 Εν μέσω χιλιάδων εχθρών και αντιπάλων, ο Μπασάρ αλ Άσαντ άφησε την πρωτεύουσα και ταξίδευσε ως τη Λαττάκεια (27-6-2017), επιθεωρώντας τα ρωσικά πολεμικά μέσα και εγκαταστάσεις και σκαρφαλώνοντας μάλιστα στο κόκπιτ ενός Σουχόι!

  Ξέρει άραγε πως τα συμφέροντα αλλάζουν γρήγορα και πως κανείς δεν μπορεί να "κοιμάται" ήσυχος σε ξένα μαξιλάρια;

  Και βέβαια το ξέρει. Όπως ξέρει πολύ καλά ποιοι ξεκίνησαν αυτή την τρομακτική και αιματηρή διάλυση της Συρίας: η Γαλλία του Σαρκοζί και του σκληρού ΥΠΕΞ Αλέν Ζιπέ, σε συνεργασία με την Τουρκία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ... Και ενώ ο Ομπάμα δεν είχε πέσει στην παγίδα όλων αυτών συν του Ισραήλ, ο Τράμπ έχει πέσει με τα μούτρα μέσα και φέρνει πολύ πικρές ώρες όχι μόνο για την ανθρωπότητα, αλλά και για τις ίδιες τις ΗΠΑ, που προσπαθούν με νομικά μέσα να απαλλαγούν από την τραγική Προεδρία των Ρεπουμπλικάνων... Θα τα καταφέρουν άραγε;

   Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:







ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου