ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΚΑΛΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ "ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ!


  Κύμα ατομικών προσκλήσεων Εφέδρων σαρώνει εδώ και λίγες ημέρες τη Σερβία, καθώς την Κυριακή 21-5-2017 χιλιάδες έφεδροι σε όλη τη χώρα κλήθηκαν ξαφνικά σε στρατιωτική εκπαίδευση για 10 έως 15 ημέρες, κάτι που είχε να γίνει χρόνια, "επειδή δεν υπήρχαν χρήματα", σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ!

  Υπάρχουν μάλιστα αυστηρές ποινές για όποιον τυχόν δεν παρουσιαστεί στους στρατώνες, όπως επιβολή προστίμου από 10.000 έως 50.000 δηνάρια ή 60 ημέρες φυλάκιση!

11η ΙΟΥΝΙΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ
   Το Υπουργείο Άμυνας προσπάθησε να καθησυχάσει κάποιους που είδαν ξαφνικά να αναστατώνεται ο προγραμματισμός τους ή και οι διακοπές τους στην Ελλάδα και έβγαλαν το θέμα στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας πως αυτό προβλέπεται από τους νόμους και ότι είναι τακτική εκπαίδευση για τους άνδρες έως 65 ετών...

  Όλοι όμως γνωρίζουν ότι επί της ουσίας είναι προετοιμασία για την τελική αναμέτρηση με τον αλβανικό στρατό Κοσόβου, τον οποίο προειδοποίησε πως θα ετοιμάσει ο πρώην Αρχηγός του UCK Ραμούς Χαραντινάι, που αναμένεται στις εκλογές της 11ης Ιουνίου 2017, σε σχεδόν 15 ημέρες, να εκλεγεί "Πρωθυπουργός" του κατεχόμενου Κοσσυφοπεδίου! (δείτε εδώ

   Παράλληλα αναμένεται "Δημοψήφισμα για Ένωση του Κοσόβου με την Αλβανία" (Μεγάλη Αλβανία 1 ), αλλά και καταπάτηση των Συμφωνιών για την Αυτοδιοίκηση των Σέρβων του Βορείου Κοσόβου, όπως και προσπάθεια αρπαγής της Νότιας Σερβίας (Πρέσεβο) από τους Αλβανούς (Μεγάλη Αλβανία 2) ! (δείτε εδώ)

Η ΣΕΡΒΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
  Η Σερβική απάντηση στα επερχόμενα δραματικά γεγονότα, είναι πρώτον οι επείγουσες παραγγελίες προηγμένου πολεμικού υλικού και μέσων από τη Ρωσία, όπως S-300 και Μίνγκ 29, τανκς και αντιεροπορικών Buk (δείτε εδώ) και δεύτερον η κλήση των Εφέδρων για άμεση εκπαίδευση και προετοιμασία, επειδή αυτή τη φορά η Σερβία θέλει να πάρει τη ρεβάνς και να απελευθερώσει το Κοσσυφοπέδιο!

  Εξάλλου, το Βελιγράδι έχει προειδοποιήσει ότι θα απαντήσει στρατιωτικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια Ένωσης του Κοσόβου με την Αλβανία! (δείτε εδώ

  Και αυτή η απάντηση των Σέρβων θα είναι πολύ σκληρή πια...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΓΙΑ ΝΕΟ "1912-13"

Την ίδια στιγμή, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος βρέθηκε στο Βελιγράδι για επίσημη επίσκεψη (24-5-2017), όπου συζήτησε με τον Σέρβο ομόλογό του Ζόραν Τζόρτζεβιτς, όλες αυτές τις εξελίξεις και την πιθανότητα ανάφλεξης των Βαλκανίων από τους "Τζιχαντιστές" της "Μεγάλης Αλβανίας"!

ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΣΕΡΒΙΑΣ

   Οι σχέσεις Ελλάδας και Σερβίας αναθερμαίνονται πλέον ταχύτατα, όπως ζητά εδώ και χρόνια το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στα πλαίσια της πρότασής μας για "Χριστιανική Συμμαχία των Βαλκανίων" ως αντίβαρο στην "Τουρκο-Αλβανική Ισλαμική Συμμαχία" και εκτός από την πρώτη κοινή άσκηση των ειδικών δυνάμεων Ελλάδας - Σερβίας με την επωνυμία "Γεράκι 17", θα καταλήξουν προσεχώς στην υπογραφή της Αμυντικής Συμφωνίας Ελλάδας - Σερβίας στην Αθήνα, στα πρότυπα εκείνης που δημιούργησε το "1912-13" και θα ορίζει κατ΄ ουσίαν τους "τρομοκράτες Αλβανούς" ως τον νέο κοινό εχθρό των δύο μεγάλων και ιστορικών λαών μας!

   Η "Μεγάλη Αλβανία" θα φάει τα μούτρα της!

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου