ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! Συγκλονιστικό βίντεο


   Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Μια ηρωική Ελληνική Σημαία, με το ιερό σύμβολο του Τιμίου Σταυρού, επιχειρείται  από ανθέλληνες τρομοκράτες κουκουλοφόρους στα επεισόδια του Πολυτεχνείου (17-11-2016) να καεί επανειλημμένα, αλλά η φωτιά της σβήνει ως εκ θαύματος κάθε φορά, παρότι την ποτίζουν ακόμη και με εύφλεκτο υγρό!

   Η ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
  Τα ανθελληνικά και ιερόσυλα στοιχεία, δρουν εντελώς ανενόχλητοι από την Αστυνομία της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και έτσι η μαρτυρική Ελληνική Σημαία αντιστέκεται ολομόναχη στα μιερά χέρια των αθλίων κουκουλοφόρων, που την σχίζουν στα δύο και την πατούν με μανία, εκνευρισμένοι επειδή ΔΕΝ καίγεται!

 ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
  Επί οκτώ συνεχείς φορές προσπαθούν να την κάψουν, περιλούζοντάς την ακόμη και με εύφλεκτη ύλη, αλλά και τις οκτώ φορές η Ελληνική Σημαία σβήνει άμεσα μόνη της!

 Στο τέλος, για ένατη φορά προσπαθούν να την ανάψουν μαζί με ένα μεγάλο φύλλο χαρτιού σαν προσάναμμα, αλλά και πάλι μετά από ώρα, η αθάνατη Ελληνική Σημαία του "εν τούτω νίκα" παραμένει κυριολεκτικά φλεγόμενη και μη καιόμενη, γελοιοποιώντας απολύτως τους κατάπληκτους αναρχικούς, ανθέλληνες και ιερόσυλους κουκουλοφόρους!

   Η Γαλανόλευκη παραμένει αθάνατη και ανίκητη παρά το κανονικό Ολοκαύτωμα, δίνοντας έτσι ένα φοβερό μήνυμα κουράγιου, ελπίδας, Πίστης και δύναμης προς όλους μας!

   Ότι η εν Χριστώ και Σταυρώ Ελλάδα, πράγματι ποτέ δεν πεθαίνει! Ποτέ δεν νικιέται, αλλά ΝΙΚΑ και θριαμβεύει! Πάντα!

   ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ
   Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το συγκλονιστικό βίντεο της φλεγόμενης και μη καιόμενης Ελληνικής Σημαίας και δακρύστε:


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου