ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ "ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ" ΣΤΟ ΥΠΕΞ...


   Σε όλες τις πρόσφατες δήθεν "σκληρές" ανακοινώσεις - απαντήσεις του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, τόσο για την κατεδάφιση 19 ελληνικών κτιρίων στη Χειμάρρα, όσο και για τον προκλητικό ισχυρισμό του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα ότι δήθεν "Αλβανοί" έσωσαν την Ακρόπολη, δεν υπάρχουν ούτε μια φορά οι ιστορικές λέξεις "Βόρειος Ήπειρος", την ώρα που και οι "Τσάμηδες" ζητούν γη και ύδωρ!


   Η Κυβέρνηση αναφέρεται μόνο σε "Ελληνική Εθνική Μειονότητα", παραλείποντας κάθε αναφορά σε "Βόρειο Ήπειρο", παρότι μόλις το 1914 είχε κηρυχθεί με καρδιές και όπλα η Ανεξάρτητη Δημοκρατία Βορείου Ηπείρου, διαλαλώντας σε όλο τον κόσμο και τις Μεγάλες Δυνάμεις την Ελληνικότητά της και παρόλο που στα τέλη 1915 αρχές 1916, δεκαέξι Βορειοηπειρώτες Βουλευτές συμμετείχαν στην Ελληνική Βουλή!

   Το Ελληνικό ΥΠΕΞ, όμως όχι μόνο έχει κρύψει, αλλά απαγορεύει τις ιστορικές λέξεις της γης που πότισε με το αίμα του και ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός κατά το Έπος του 1940 - '41, τι στιγμή που χιλιάδες παλικάρια μας κείτονται ακόμη άταφα εκεί πάνω, πολεμώντας και ελευθερώνοντας αυτό που η σύγχρονη, μίζερη και αυτοκαταστροφική Ελλάδα φοβάται καν να ψιθυρίσει:
   Την άγια και μαρτυρική γη της Βορείου Ηπείρου!  (δείτε εδώ το χρονικό της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Βορείου Ηπείρου)

   Σχετικά πρόσφατα άλλωστε ο "εθνομάρτυρας" Έλληνας Πρόξενος Κορυτσάς Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός, διώχθηκε ανηλεώς, επειδή τόλμησε να μιλήσει εκεί μέσα για Βόρειο Ήπειρο, κάνοντας τα μάτια να δακρύσουν και πάλι! (δείτε εδώ τις αποκλειστικές του τότε δηλώσεις στο ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, αλλά και εδώ)

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments: