ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ...ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αφίσες με τον φερόμενο σαν ...παππού του Νίκου Κοτζιά, συντροφιά με τους Ναζί του Χίτλερ, έβγαλαν οι Τσάμηδες στην Αλβανία, κατά την επεισοδιακή "υποδοχή" του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών στα Τίρανα! (εξέλιξη: ανακοίνωση - διάψευση Κοτζιά)   Μετά τις προχθεσινές προκλητικότατες δηλώσεις (4-6-2016) του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα, που έβγαλε Αλβανικά Δία, Δωδώνη, Κέρκυρα, Ήπειρο ακόμη και τη Μακεδονία (δείτε εδώ), σήμερα το πρωί (6-6-2016) οι αυτοαποκαλούμενοι "Τσάμηδες", επιχείρησαν με συντονισμένη επιχείρηση του φιλο"τσαμικού" Κόμματος PDIU, να εμποδίσουν την είσοδο του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στο Υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, όπου και πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη! 

 Οι "Τσάμηδες" διαμαρτύρονταν έντονα και συντονισμένα για την στάση της Ελλάδας στο δήθεν "θέμα" τους, ζητώντας "άρση του εμπολέμου" και φωνάζοντας προκλητικά "μάνα Τσαμουριά περίμενέ μας"! (δείτε φωτο - βίντεο)


  Οι Αλβανοί προπαγανδιστές ανέβασαν πολύ τους τόνους και χρειάστηκε μάλιστα δυναμική επέμβαση της Αλβανικής Αστυνομίας για να μπορέσει να μπει ο Κοτζιάς στη συνάντησή του με τον Αλβανό ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι, χωρίς το πλήθος να σταματήσει τα ανθελληνικά συνθήματα!


   ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ...ΠΑΠΠΟΥ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
  Μάλιστα οι "Τσάμηδες" έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν προκλητικές αφίσες με φωτογραφίες του παππού - όπως λένε - του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, στο πλάι Γερμανών του Χίτλερ, λέγοντας πως "ο ...παππούς του Κοτζιά ήταν συνεργάτης των Γερμανών"  και οι ίδιοι οι "Τσάμηδες" δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό! (άραγε ποιο Ράιχ τους τις έδωσε;)


  Σημειώνουμε ότι ο αναφερόμενος στις αφίσες Κώστας Κοτζιάς, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Πρόεδρος της ΕΠΟ και του ΠΑΟ, είχε διατελέσει Δήμαρχος Αθηναίων και Υπουργός Διοικήσεως Πρωτευούσης στην μεταξική περίοδο, ιδιότητα με την οποία υποδέχθηκε προπολεμικά στην Αθήνα, το 1936, τον Υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί Γιόζεφ Γκαίμπελς! 
  Υπήρξε δε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ιδιότητα με την οποία ταξίδεψε στο Βερολίνο για τους τότε Ολυμπιακούς, ενώ αρχικά  φαίνεται να υπήρξε θαυμαστής της Γερμανίας του Χίτλερ, πριν την έναρξη όμως του Πολέμου!
   Μάλιστα φερόταν αναμεμειγμένος σε Γερμανική Κίνηση ανατροπής του πρωτεργάτη του ΟΧΙ,  ενώ οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν τον Ιωάννη Μεταξά, όπως σημειώνει ο ίδιος στο ημερολόγιό του στις 19 Ιουλίου 1940, έναν μήνα πριν τον Τορπιλισμό της Έλλης...
  Όταν όμως ξέσπασε ο Πόλεμος, φαίνεται πως άλλαξε απόψεις για Ιταλούς και Γερμανούς με την εκδήλωση του αληθινού τους προσώπου και όχι μόνο δεν συνεργάστηκε μαζί τους, αλλά διέφυγε μέσω Τουρκίας στις ΗΠΑ, ενώ το 1951 επανεξελέγη Δήμαρχος Αθηναίων... Έτσι και η πλατεία εκείνη ονομάστηκε "Πλατεία Κοτζιά"...

   Ο Υπουργός ας δώσει οικογενειακές διευκρινήσεις, για να μην υπάρξει σύγχυση και ας απαντήσει επιτέλους δυναμικά στις κλιμακούμενες αλβανικές προκλήσεις...

      ΘΕΜΑ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΕΣΕ Ο ΜΠΟΥΣΑΤΙ
   Εν τω μεταξύ, κατά την σημερινή συνάντηση των δύο ΥΠΕΞ, ο Αλβανός έθεσε προκλητικά θέμα "Τσάμηδων", ζητώντας την ανέγερση Μνημείου των εγκληματιών συνεργατών των Ναζί , μέσα στην ίδια την Ελλάδα:

"Σεβόμαστε τις διαφορετικές απόψεις που έχουν ορισμένα από αυτά τα ζητήματα, αλλά είμαστε ανήσυχοι όσον αφορά το "Τσάμικο" ζήτημα, που αποτελεί μέρος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου" είπε προκλητικά ο Μπουσάτι, ζητώντας την διευθέτησή του με βάση "γερμανικές και γαλλικές πρακτικές τιμητικής διάκρισης για τα θύματα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μέσα από  Μνημεία ή άλλα σύμβολα"!


  ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΥΠΑΡΞΗ "ΤΣΑΜΗΔΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ
  Ο δε Κοτζιάς, που κατάπιε όλες αυτές τις απίστευτες προκλήσεις αντί να θέσει δημόσια το υπαρκτό ζήτημα των καταπιέσεων, διώξεων και αρπαγής περιοσιών των Βορειοπηρωτών, ξεχώρισε για πρώτη φορά στα χρονικά τους "Τσάμηδες" σε δύο ομάδες, αποδεχόμενος την ύπαρξης μία από αυτές στην Ελλάδα! 
  Οι δύο αυτές ομάδες κατά Κοτζιά είναι "οι Αλβανοί που ζουν στην Αλβανία και οι παλιοί Τσάμηδες, αυτοί οι εξισλαμισμένοι χριστιανοί του 1611, οι οποίοι είναι σήμερα Έλληνες πολίτες"!
   Υπήρξαν και κάποιοι όμως, συνέχισε "που συνεργάστηκαν με τον Γερμανό κατακτητή, που είχαν φτιάξει τις επιτροπές ελέγχου και λεηλασίας της περιουσίας του υπόλοιπου πληθυσμού σε περιοχές της Ηπείρου, οι οποίοι καταδικάστηκαν από τα ελληνικά δικαστήρια με βάση τον νόμο και τον διεθνή νόμο, οι οποίοι σε αντίθεση με άλλους δοσίλογους στην Ευρώπη εγκατέλειψαν τη χώρα και δεν εκτελέστηκαν".
  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ "ΤΣΑΜΗΔΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
   Ο Πρόεδρος του φιλο"τσαμικού" κόμματος PDIU Σφετίμ Ιντρίζι, ο οποίος και ήταν οργανωτής και ομιλητής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Κοτζιά, εμφανίστηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος και από την στάση του Μπουσάτι και από την αναπάντεχη παραδοχή Κοτζιά ότι υπάρχουν "Τσάμηδες" στην Ελλάδα!

   Συνεχίζοντας τις προκλήσεις, ο Ιντρίζι δεσμεύτηκε ότι δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουνε Μνημείο για τους Έλληνες Στρατιώτες που έπεσαν ηρωικά στη Βόρεια Ήπειρο το 1940 - 41, εάν πρώτα εμείς δεν τους επιτρέψουμε να κάνουν Μνημείο στην Ελλάδα για 5.100 "Τσάμηδες" συνεργάτες του Ναζιστικού Άξονα...

   ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΕΜΠΟΛΕΜΟ"
  Οι εξελίξεις είναι πραγματικά τραγικές για τα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ φαίνεται πως
καταβάλλεται προσπάθεια για επίσημη άρση του "Εμπολέμου" της Ελλάδας με την Αλβανία, που ισχύει από την ταυτόχρονη με τους Ιταλούς του Μουσολίνι εισβολή 14 Αλβανικών Ταγμάτων εναντίον της χώρας μας, τον δοξασμένο Οκτώβριο του 1940!

 Ο Κοτζιάς σε σχετική ερώτηση των Αλβανών απάντησε διπλωματικά πως "η Ελλάδα πιστεύει ότι με τη δήλωση του υπουργικού Συμβουλίου το 1987, ότι δεν είμαστε σε πόλεμο", αλλά φαίνεται πως η δήλωση για ύπαρξη "καλών" "Τσάμηδων" στην Ελλάδα, είναι ο προπομπός της επίσημης από τη Βουλή άρσης του Εμπολέμου, κάτι που θα επιτρέψει στους εγκληματίες συνεργάτες των Ναζί Αλβανοτσάμηδες, να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να στήσουν "Μνημεία", πάνω στους τάφους των εκτελεσμένων Ελλήνων και των βιασμένων Ελληνίδων της Ηπείρου κατά την τετραπλή Κατοχή 1941- 1944...
 
   Ο Πρόεδρος του "τσάμικου" Κόμματος PDIU Σφετίμ Ιντρίζι, δήλωσε σχετικά με αυτό, ότι "εφόσον δεν υπάρχει σχεδόν το εμπόλεμο όπως είπε ο Κοτζιάς, τότε θα πάρω ένα λεωφορείο "Τσάμηδες" και θα τους φέρω στην Ελλάδα για να δουν τα εδάφη τους"...

   Η δε ξεχασμένη Βόρεια Ήπειρος, κλαίει και φωνάζει:
  "Έλληνες μη με λησμονείτε - Μην με ξεχνάτε - Είμαι το πιο δοξασμένο κομμάτι της Ιστορίας σας - Είμαι η Βόρεια Ήπειρος της Δόξας του ΄40"!

  ΝΟΙΑΖΟΜΑΙShare on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου