ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ!


Αυτός είναι ο Τζιχαντιστής δολοφόνος του Παρισιού που πέρασε από τη Λέρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Σερβικής Εφημερίδας BLIC, όπως προέκυψε από την έρευνα των Σέρβων που διαθέτουν την καλύτερη βάση καταγραφής δεδομένων των προσφύγων που διέρχονται από τη χώρα!

Ο Τζιχαντιστής φέρει το όνομα Ahmed Almuhamed σε Συριακό Διαβατήριο που δεν αποκλείεται να είναι πλαστό. Έφτασε από την Τουρκία στις 3 Οκτωβρίου 2015 στη Λέρο, μαζί με άλλους πρόσφυγες, ενώ φαίνεται πως συνοδευόταν από έναν ακόμη ύποπτο με επίσης Συριακό Διαβατήριο...

Το διαβατήριο βρέθηκε στο πτώμα του με τη σφραγίδα της Ελλάδας... Από τη Λέρο έφυγε μέσω Καλύμνου προς Πειραιά, πέρασε σε Σκόπια, έπειτα στη Σερβία όπου καταγράφηκε στο Πρέσεβο στις 7 Οκτωβρίου και κατόπιν έφτασε μέσω Κροατίας και Αυστρίας στη Γαλλία, όπου οι Ισλαμιστές Τρομοκράτες σκότωσαν 129 άτομα και τραυμάτισαν 352, είχαν όμως κύριο στόχο να κάνουν γιγάντιο μακελειό μέσα στο γήπεδο όπου ήταν και ο Γάλλος Πρόεδρος!


ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς... Η αφελής κυβερνητική και ευρωπαϊκή πολιτική στο Προσφυγικό πρέπει να αναθεωρηθεί αμέσως, διότι εκτός όλων των άλλων, οι Ισλαμιστές μπορούν από στιγμή σε στιγμή να χτυπήσουν μέσα στην ίδια την Ελλάδα, σταματώντας και ακυρώνοντας ολόκληρο τον Τουρισμό μας, οδηγώντας έτσι σε τρομακτική και απόλυτη κατάρρευση την Οικονομία!

Βρίσκονται επίσης σε δυνητικό κίνδυνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις μας και στρατηγικές υποδομές, καθώς όπως είναι γνωστό, οι Τζιχαντιστές είναι χαϊδεμένα παιδιά της Τουρκίας...

Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποιοι προτείναν πρόσφατα εκτός από τα Τζαμιά του φανατισμού και της καθοδήγησης, να ανοίξουμε και τον Φράχτη του Έβρου, για να μπαίνουν μαζικά και οι Ισλαμιστές - πράκτορες της Τουρκίας!

ΤΑΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΙΑΣ
Πρέπει πλέον να δημιουργηθούν καταυλισμοί υψίστης ασφαλείας και ανθρώπινων συνθηκών στην ίδια τη Συρία, υπό την προστασία του ΟΗΕ και άμεση ανοικοδόμηση των πόλεων ώστε να υπάρξουν δουλειές και προοπτική. Η λύση αυτή όμως προϋποθέτει συνεργασία με τον Άσαντ, γενική κατάπαυση του πυρός με ταυτόχρονη εξόντωση των Τζιχαντιστών και εκλογές μέσα σε 18 μήνες, αφού αποκατασταθεί δηλαδή η ζωή και επιστρέψουν οι πρόσφυγες, για να αποφασίσουν ύστερα οι Σύριοι το μέλλον τους...

Κάθε Ευρωπαϊκή και άλλη χώρα, όπως η Ρωσία, μπορούν να αναλάβουν η κάθε μία την ανοικοδόμηση-υιοθεσία και μιας ανάλογης πόλης ή χωριών, ώστε να υπάρξει ταχεία αποκατάσταση!

Την ίδια στιγμή η Ευρώπη θα μπορεί να φιλοξενήσει μόνο μητέρες με παιδιά... 

Τέλος η Τουρκία πρέπει να λογοδοτήσει επιτέλους και για την βοήθειά της προς τον ISIS, όσο και για την οργανωμένη, μαζική προώθηση προσφύγων και μη προσφύγων προς την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, με στόχο το δικό της κέρδος και την δική μας ταυτόχρονα αποσταθεροποίηση.

  Παλαιότερο βίντεο του Guardian από τη Λέρο με θέμα τους πρόσφυγες...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου