ΘΑΥΜΑ: ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΟΥΧΟΪ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!


Όχι μόνο μοιάζει με θαύμα, αλλά είναι θαύμα: Ο δεύτερος πιλότος του Ρωσικού Su-24 που καταρρίφθηκε χθες (24-11-2015) από τουρκικό F-16 διασώθηκε τελικά με παράτολμη επιχείρηση Ρώσων Πεζοναυτών και ανδρών του Άσαντ, οι οποίοι τον αναζητούσαν με κομμένη την ανάσα επί έξι ολόκληρες ώρες μέσα σε εχθρική περιοχή και ενώ οι δινόταν η εντύπωση από τους Ισλαμιστές ότι ήταν και εκείνος νεκρός!

Ο Ρώσος πιλότος, που επέζησε της κατάρριψης, αλλά και του εναέριου γαζώματος των Τουρκμένων
και Τούρκων Ισλαμιστών, εντοπίστηκε τελικά και διασώθηκε με πραγματικά ηρωική προσπάθεια και ενώ θεωρούνταν ξεγραμμένος και μεταφέρθηκε σώος στην ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim στη Λαττάκεια Συρίας!

Το όνομά του είναι Konstantin Murakhtin και είναι ο νέος εθνικός ήρωας της Ρωσίας, μαζί με τον νεκρό κυβερνήτη του Sergey Rumyantsev!

Ο 39χρονος Konstantin Murakhtin (φωτο) δηλώνει πως βιάζεται να ξαναπετάξει στην πρώτη γραμμή για να ξεπληρώσει το χρέος στον νεκρό Sergey

Ξεκαθαρίζει δε πως γνωρίζει την περιοχή που πετούσε σαν την παλάμη του, πως είχε άριστη ορατότητα με πολύ καλό καιρό και πως ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν μπήκε με το Su-24 στον τουρκικό εναέριο χώρο!

Αποκαλύπτει δε κάτι φοβερό: ότι ουδέποτε προειδοποιήθηκε το Σουχόι από τους Τούρκους ότι παραβίασε τον εναέριο χώρο! Ενώ οι Τούρκοι δηλώναν ως τώρα ψευδώς πως το είχαν  δήθεν προειδοποιήσει επανειλημμένως....

"Δεν υπήρχαν καθόλου προειδοποιήσεις. Ούτε μέσα από το ραδιόφωνο, ούτε οπτικά, έτσι δεν είχαμε σε οποιοδήποτε σημείο προσαρμόσει την πορεία μας. Θα πρέπει να καταλάβετε τη διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ μιας τακτικής βομβαρδιστικό σαν Su-24, και ότι το F16. Αν ήθελαν να μας προειδοποιήσει, θα μπορούσαν να έχουν καθίσει στο φτερό μας" δήλωσε ο διασωθείς πιλότος του Su-24 και πρόσθεσε:

"Όπως ήταν, το βλήμα χτύπησε το πίσω μέρος του αεροπλάνου μας από το πουθενά. Δεν είχαμε καν χρόνο για να κάνει έναν ελιγμό"...

Δηλαδή ήταν καθαρά απρόκλητη Τουρκική Επίθεση θανάτου... Κάτι σαν εκείνη που σκότωσε τον Ηλιάκη...



ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου