ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ! Ομιλία-φωτιά για τον Ελληνισμό μετά το Μάτζικερτ!


Από την ακριτική Μακεδονία και τις πλαγιές του Πάικου ετοιμάζει την Κυριακή 22 Νοεμβρίου τις ομοβροντίες του ο Στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης!

Ο Στρατηγός είναι καλεσμένος της Ιεράς Μονής Οσίου Νικοδήμου στον Πεντάλοφο Γουμένισσας, ενός Μοναστηριού που με πρωταγωνιστή τον πανάξιο ηγούμενό του γέροντα Χρυσόστομο, πραγματικά βρίσκεται στις επάλξεις των συνόρων, προσφέροντας μοναδικές εθνικές και θρησκευτικές υπηρεσίες! Το Μοναστήρι πρωταγωνιστεί εκτός των άλλων στην υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας εκ θεμελίων και εξ ιδρύσεώς του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει άριστα το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.


Η ομιλία- φωτιά του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη θα γίνει αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και με θέμα τον Ελληνισμό της Μ. Ασίας μετά το Μάτζικερτ (1071 μ.Χ.), βασισμένη εν πολλοίς και στο βιβλίο του "ποια Τουρκοί; Ποιοι Τούρκοι;", που διαβλέπει την ανάσταση των καταπιεζόμενων Μειονοτήτων της Τουρκίας, την επι-στροφή τους στην Ορθοδοξία και την σύσταση Νέου Βυζαντίου!

Δεν είναι τυχαίο φυσικά το γεγονός πως η ομιλία γίνεται την επαύριο της Εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων (που εορτάζεται στα Εισόδια της Θεοτόκου), αλλά ούτε και το γεγονός πως γίνεται την ώρα που κάποιοι θα ψηφίζουν για νέο Πρόεδρο της ...Νέας Δημοκρατίας...

Την ίδια όμως στιγμή κανονιές θα πέφτουν από τις πλαγιές του Πάικου, ενώ πολλά ακούγονται για "Νέο Κόμμα" που θα έχει λέγεται τις ευχές/στήριξη του Ιβάν Σαββίδη, με πολλούς αποστράτους (έχει γίνει κρούση και στον Γράψα), νέους πολιτικούς, αλλά και παραδοσιακούς Έλληνες επιχειρηματίες, που ανησυχούν σφόδρα για την κατάντια και την τύχη της χώρας, σε συνδυασμό με την μοναδική συγκυρία της πιθανής εκλογής της Χίλαρυ Κλίντον ως νέας Προέδρου των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016, σε έναν χρόνο από τώρα...
Γι΄ αυτό κάθε λέξη και κίνηση ίσως έχει πολύ πιο βαθύ νόημα από αυτό που φαίνεται....

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου