ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΩΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ!

ΕΞΕΛΙΞΗ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 5 ΑΤΟΜΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - Δείτε εδώ

 Οργή σε ολόκληρο τον Ελληνισμό εντός και εκτός των συνόρων, από την τρομοκρατική, προσβλητική και ανθελληνική ενέργεια τρομοκρατικής Οργάνωσης Ειδωλολατρών Αντιχριστιανών, που τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου 2015, στις 5:50, επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα με εκρηκτικό μηχανισμό εναντίον του μεγαλοπρεπούς αγάλματος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στον Μυστρά, με αποτέλεσμα να κοπεί το αριστερό χέρι του ηρωικού Αυτοκράτορα και να προκληθούν ζημιές στη βάση και τα μάρμαρα του περίτεχνου μνημείου, που είχε δημιουργήσει ο Κερκυραίος Γλύπτης Σπύρος Γογγάκης το 1978!


 Η Ανθελληνική Ειδωλολατρική Αντιχριστιανική Οργάνωση άφησε όμως την υπογραφή "ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ" γραμμένα με σπρέι πάνω στα μάρμαρα!


ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ "Ε" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


 Δύο ώρες νωρίτερα, στις 4:07, είχε προηγηθεί πυροδότηση παρόμοιου εκρηκτικού μηχανισμού σε πυροσωλήνα έξω από την Τράπεζα Ελλάδος της Καλαμάτας, όπου και πάλι σημειώθηκε σε παρακείμενο τοίχο το έμβλημα των δύο "Έψιλον"!

 Πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ (Θάρρος), αναφέρουν ότι η Αστυνομία κατόρθωσε ήδη να συλλάβει τους ενόχους και πως πρόκειται για 5 άτομα, ένας 52χρονος από την Καλαμάτα και 4 νεαρά άτομα από τη Δράμα!


ΕΜΒΛΗΜΑ - ΣΤΟΧΟΙ

 Οι παράφρονες Ειδωλολάτρες ή Αρχαιολάτρες της "ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ" (δέχονται τον Ζ.Ε.Υ.Σ. με τελείες και τιμούν τον Έλληνα Ιάσωνα και τη μητέρα του... παραποιώντας έτσι τραγικά τον Χριστιανισμό και το πρόσωπο του Χριστού), έχουν το εικονιζόμενο Έμβλημα με τα δύο Ε (ΕΨΙΛΟΝ ΕΥ) που αποκαλύπτουμε και στόχους όλα τα Βυζαντινά Μνημεία μας, ανάμεσά τους Εκκλησίες και Μοναστήρια, αλλά και πρόσωπα που υποστηρίζουν τον Ελληνοχριστιανισμό και την Ορθοδοξία! Κάτι που μόνο ξένα κέντρα και "Γκρίζους Λύκους"  εξυπηρετεί... Τους εχθρούς δηλαδή της χώρας... 

 Ταυτόχρονα όμως έτσι στοχεύουν τον Ελληνικό Τουρισμό και την αμαύρωση της Διεθνούς εικόνας της χώρας!


ΕΙΔΩΛΟ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ


 Οι παράφρονες Αντιχριστανοί και Ανθέλληνες Τρομοκράτες, έχουν εκδώσει στο Διαδίκτυο "ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ", ζηλεύοντας την "δόξα" των απάνθρωπων Τζιχαντιστών, τους οποίους θέλησαν να μιμηθούν επακριβώς! Και όπως εκείνοι ανατινάζουν αρχαία Μνημεία, έτσι και οι Ειδωλο-Τζιχαντιστές, αποφάσισαν να ανατινάζουν Ελληνοχριστιανικά Μνημεία, ξεκινώντας από τον ίδιο τον Αυτοκράτορα - σύμβολο της Ελληνοσύνης, που έπεσε αγωνιζόμενος με το σπαθί στο χέρι ενάντια στο Ισλάμ και τους Τούρκους!


"ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ"


 Αποφάσισαν να κηρύξουν "Ιερό Πόλεμο" όπως αναφέρουν, με δολοφονικές - τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ανθρώπινων στόχων, απειλώντας με θάνατο όλους τους Έλληνες Χριστιανούς και τα παιδιά τους, που αποκαλούν "Βυζαντινούς Οβριούς"...


 Παράλληλα στοχοποιούν και Ρώσους επειδή είναι Ορθόδοξοι, χαρακτηρίζουν προσβλητικά "γκέι" τον Πούτιν και έτσι δείχνουν ότι μπορεί να πρόκειται και για φυτεμένο, ξένο δάκτυλο, προκειμένου να πληγεί η Ελλάδα από μέσα, με τρομοκρατικές ενέργειες που θα κόψουν το μόνο νήμα ανάπτυξης και εισοδημάτων, που είναι ο Ελληνικός Τουρισμός!

 Ακόμη στοχοποιούν τους Πρόσφυγες, στους οποίους επίσης κηρύσσουν Πόλεμο, με στόχο επίσης την αμαύρωση της Ελλάδας διεθνώς!

 Το πνεύμα της Διακήρυξης των "Εψιλον ΕΥ" είναι σαφέστατα Αντίθεο και Αντιχριστιανικό, περικλείει αμέτρητο μίσος κατά του Χριστιανισμού και του Βυζαντίου μας, φτάνοντας στα πρόθυρα του Σατανισμού! Άλλωστε πίσω από όλα αυτά κρύβεται πάντα ο αιώνιος εχθρός της Πίστης και της Πατρίδας μας, που πρώτα πλανά τα θυμάτά του, φυτεύοντάς τους μια θεωρία και μια "αποστολή" και ύστερα εξαπολύοντάς τα εναντίον της Ορθόδοξης Ελλάδας, για να συλληφθούν και να εκτεθούν στο τέλος, ώστε να μπορεί να γελάσει με χαιρεκακία για την ανοησία και αφέλειά τους...

 Όλα τα παραπάνω, καταδεικνύουν όμως για μια ακόμη φορά, πόσο απαραίτητη είναι πλέον η Πολιτική Οργάνωση του Ορθόδοξου Ελληνισμού  ώστε να σώσουμε και την Πίστη και την Μνήμη και τα Μνημεία και την Πατρίδα μας, από εξωτερικούς και εσωτερικούς εισβολείς και "Τζιχαντιστές" των ιερών και οσίων μας!

 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρόμοια βεβήλωση είχε συμβεί στις 23 Αυγούστου 2013 στην Κρήτη, όταν γράφηκαν
αντιχριστιανικά μηνύματα σε Εκκλησάκι της Λυγαριάς Ηρακλείου, αφήνοντας το παρόμοιο έμβλημα των 2 αντικριστών Ε...


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου