ΡΩΣΙΚΑ MIG ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΟΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!


1-9-2015: Το φοβερό δάγκωμα της Ρωσικής Αρκούδας ετοιμάζει ο Πούτιν στη Συρία, αποστέλλοντας Ρωσικά μαχητικά και  πιλότους που θα πετάξουν εναντίον των άθλιων σφαγέων του "Κτηνο-Ισλαμικού Κράτους", υπερασπιζόμενοι τον νόμιμο Πρόεδρο Άσαντ και τα ιδανικά της Ορθοδοξίας, που καταπατούν οι κτηνώδεις δολοφόνοι του "Αλλάχ" στην Μέση Ανατολή!
Ισραηλινές πηγές που επικαλούνται δυτικούς Διπλωμάτες, αναφέρουν ότι επίκειται Ρωσική Πολεμική Επιχείρηση στη Συρία, με την αναμονή άφιξης δεκάδων Ρώσων Πιλότων και τεχνικού και υποστηρικτικού προσωπικού, οι οποίοι θα πετάξουν με Μιγκ που πιθανόν θα φέρουν το εθνόσημο της Συρίας, εναντίον των Τζιχαντιστών, των απάνθρωπων εχθρών του Άσαντ, αλλά και του Σταυρού μας, που καταστρέφουν τα πάντα και τους πάντες στο πέρασμά τους, επικουρούμενοι από Σαουδική Αραβία, Κατάρ και Τουρκία, με την ένοχη έως συνέχοχη ανοχή του Ισραήλ!

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 6 MIG ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Ήδη, οι Ισραηλινές Υπηρεσίες, επιβεβαιώνουν ότι την Τρίτη 18 Αυγούστου προσγειώθηκαν στην Αεροπορική Βάση Μέτζε κοντά στην Δαμασκό, 6 πάνοπλα Ρωσικά Μιγκ και ένα γιγάντιο Αντόνοβ 124 Condor, το οποίο μετέφερε ρωσικά όπλα και μάλιστα 1.000 αντιαρματικούς πυραύλους 9M 113 Kornet, τρίτης γενιάς! 

Η ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΝΚΣ
Αυτά τα υπερσύγχρονα Ρωσικά αντιαρματικά που παρέλαβε ήδη ο Άσαντ, προορίζονται για τα Τουρκικά Άρματα Μάχης, που τυχόν παραβιάσουν τα σύνορα! Η Συρία θα γίνει ο τάφος των τουρκικών τάνκς!

ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΩΣΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΑΝΤ
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις Ισραηλινές Υπηρεσίες, τρία φορτία ρωσικών όπλων, συμπεριλαμβανομένων μικρών πυραύλων έχουν φτάσει από την περασμένη εβδομάδα στο λιμάνι της Ταρτούς, με πλοία που πηγαινοέρχονταν στην Αίγυπτο με την στοργική φροντίδα του Ελ Σίσι!

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ
Στρατηγικός στόχος της Ρωσίας είναι η διατήρηση του Άσαντ πάση θυσία και η ενίσχυση της Συμμαχίας Ιράν, Συρία, Αίγυπτος, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια στο παρασκήνιο να προσχωρήσει και η Ιορδανία! Η δημιουργία δε του Κουρδιστάν είναι εκ των ων ουκ άνευ! ( Ρωσία - Περσία το θέλει να περιλαμβάνει και τα τουρκικά εδάφη των Κούρδων, οι ΗΠΑ τα εδάφη Συρίας και Ιράκ και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται)

Όλα αυτά, που είναι σε γνώση και ίσως σιωπηρή συγκατάθεση του Ομπάμα (βλέπε εδώ), ενοχλούν σφόδρα το Ισραήλ, το οποίο παίζει δόλιο ρόλο στο κομμάτιασμα της Συρίας και στην δράση των Ισλαμιστών Δολοφόνων, τους οποίους ανέχεται μόνο και μόνο επειδή χτυπούν τον Άσαντ, αλλά παίζουν και έναν άλλο ρόλο: με τις σκηνοθετημένες αποτρόπαιες δολοφονίες και κτηνωδίες τους, είναι το δόλωμα, για να παρασυρθεί σε χερσαίο Πόλεμο ο Ομπάμα στη Μέση Ανατολή, προς όφελος του Ισραήλ!
Γι΄ αυτό τώρα θα μπουν οι Ρώσοι στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να δούμε και Ρώσους Πεζοναύτες/Αλεξιπτωτιστές να προελαύνουν, χαράσσοντας τις γραμμές του Κουρδικού Κράτους, που θα αναγνωρίσουν από κοινού Πούτιν και Ομπάμα, όπως ήδη συμφώνησαν...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου