ΟΡΓΗ ΣΟΥΛΤΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Αφού κατάφεραν πρώτα να εξοντώσουν τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο θεωρούσαν άκρως επικίνδυνο για τα άθλια σχέδια τους, ως έχοντα ανατρεπτική ικανότητα στην Οικονομία και απείθαρχα σπέρματα πατριωτισμού και αυτόνομης πολιτικής σε ΑΟΖ, Εθνικά Θέματα και Γερμανικές Αποζημιώσεις, με τις νέες χθεσινές Εκλογές θέλησαν να εξοντώσουν τον Καμμένο και τον Λαφαζάνη, για έχουν μόνο τον βολικό Τσίπρα και τον μεταλλαγμένο διεθνιστικό, άθεο και αδιάφορο εθνικά ΣΥΡΙΖΑ και εί δυνατόν να τον παντρέψουν με το καταποντισμένο θολό Ποτάμι!

Τα σχέδιά τους βγήκαν μερικώς: ο Τσίπρας επανεξελέγη πανηγυρικά, ο Λαφαζάνης δεν μπήκε πλέον στην Βουλή μαζί με το "ΟΧΙ", ενώ το Ποτάμι τσακίστηκε, αλλά και πάλι θα μπορούσε με 11 Βουλευτές να κάνει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο στην Κυβέρνηση θα μετέχουν οι ΑΝΕΛ, μέχρι ή να μεταλλαχθούν τελείως μετά την ψήφιση και εφαρμογή του Μνημονίου 3 ή να αναγκαστούν να φύγουν, για να έρθει το Ποτάμι, που έτσι κι αλλιώς θα συμψηφίζει!

ΧΟΛΗ ΣΟΥΛΤΣ: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Τα άθλια αυτά Σχέδια, ξεσκεπάστηκαν για άλλη μια φορά σήμερα και μάλιστα δημοσίως, από τη συνέντευξη του Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς στο ραδιόφωνο France Inter, όπου δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του και αποκάλυψε ότι μάλωσε στην ουσία τον Τσίπρα επειδή ξανασυνεργάστηκε με τον "ακροδεξιό" Καμμένο, όπως είπε προσβλητικά:

"Του τηλεφώνησα δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο, ακροδεξιό κόμμα"!
Και συνέχισε παρακάτω:
"...Έπειτα από αυτή την ανανεωμένη εντολή, με αυτό το ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα, αυτό δεν το καταλαβαίνω"!

Εμείς όμως καταλάβαμε πλέον πολύ καλά! Αυτό που χρόνια λέμε: πως πίσω από την επιβολή Μνημονίων κρύβεται ο πόλεμος στην Εθνική Ανεξαρτησία-Οικονομία μας, στον Πολιτισμό μας, την Ορθοδοξία μας κυρίως και τα Εθνικά μας Θέματα! Όποιοι τα υπερασπίζονται είναι επικίνδυνοι και πρέπει να βγουν από την μέση! Όποιοι λένε ΟΧΙ πρέπει να φύγουν! Το σύστημα δεν ανέχεται άλλο Τάσσο Παπαδόπουλο και άλλο Καραμανλή! Ούτε άλλο Σαμαρά, που εξυπνότερος άλλων και σε θέση ανάγκης, έκανε πως πάει με τα νερά τους, σηκώνοντας όμως μυστικά "κάστρα και πολεμίστρες" στην πατρίδα, για να έχει "νύχια" να ξυθεί και να ξύσει όταν θα ερχόταν η ώρα...

Το ίδιο τώρα, Λαφαζάνης και Καμμένος έπρεπε να φύγουν! Το πρώτο το πέτυχαν. Το δεύτερο θα το επιδιώξουν με μεγάλη σφοδρότητα, επειδή έχουν αποφασίσει ισοπέδωση της Ορθοδοξίας με διανομή Ταυτότητας - τσιπ666 και τραγικό κλείσιμο εθνικών θεμάτων όπως Σκοπιανό και Κυπριακό με προδοσία που θα τη βαφτίσουν "συμβιβασμό"!

Ας αγρυπνούμε... Σήμερα εκδηλώθηκαν φανερά... Αύριο θα χτυπήσουν ολοφάνερα...

Και ο Καμμένος θα αναγκαστεί να διαλέξει Στρατόπεδο: ή μαζί μας ή μαζί τους... Χωρίς εκπτώσεις!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου