ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΛΟΥΤΙΣΑΝΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!


Σε απόλυτη παράνοια ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού κατάφερε να αυτοδιχαστεί τρελαίνοντας τους οπαδούς του και τους αφελείς ψηφοφόρους του με την πλήρη, ολική και άνανδρη μεταβολή στο ζήτημα του Μνημόνιου και αφού έχασε δεδηλωμένη και εμπιστοσύνη στη Βουλή, αφού διέλυσε κυριολεκτικά την Ελλάδα μέσα σε έξι μήνες σε σύνορα, οικονομία, αγορά, τράπεζες, κοινωνία, όχι μόνο διατηρώντας φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ, αλλά φέρνοντας και νέους, με την κατακόρυφη αύξηση του ΦΠΑ στην καθημερινότητα, πάει τώρα να μας τρελάνει τελείως με την δήλωση-σοκ που έκανε η πρώην και μόλις προσφάτως αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στο The Project (8-9-2015) και δηλώνοντας με ύφος χιλίων "Παγκάλων" πως "πλουτίσανε τα νησιά από τους πρόσφυγες"!

"Πλουτίσανε τα νησιά από τους πρόσφυγες! Οι Σύροι πρόσφυγες, επειδή έχουν όλοι χρήματα,
μένουν  όλοι σε ξενοδοχεία..."!

Να, λοιπόν ποιο είναι το θαύμα της Οικονομίας που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ! Η εισροή χιλιάδων Σύρων και Αφγανών προσφύγων, που "ζωογονούν" τα ελληνικά νησιά, μένοντας σε ξενοδοχεία, τρώγοντας σε ρεστοράν, βάζοντας βενζίνη σε Λαμποργκίνι και πετρέλαιο σε κότερα, πίνοντας καφέ σε ξαπλώστρες και απλώνοντας τόνους μυρωδικά αντηλιακά στις ακρογιαλιές, όπου αράζουν τα πολυτελή σκάφη τους, με τα οποία καταφθάνουν ντυμένοι με πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα μεγάλης αξίας...

Και τι ευχάριστες διεθνείς εικόνες... Τι διαφήμιση για τον Τουρισμό μας... Για τα ξενοδοχεία μας... Για την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ των μεγάλων επιτευγμάτων!

Και τι κρίμα... Τι κρίμα όλοι αυτοί οι "ευτυχείς και εύποροι" Πρόσφυγες, που είναι πλουσιότεροι των καημένων Ελλήνων (που ούτε ζωγραφιστό δεν μπορούν να δουν νησί και διακοπές) όλοι αυτοί οι "πλούσιοι" Πρόσφυγες, τι κρίμα να μην ψηφίζουν κιόλας... Τι κρίμα! Τι παράλειψη μεγάλη κυρία Τασία! Σφάλμα! Γιατί όλοι αυτοί θα ψηφίζαν μονοκούκι ΣΥΡΙΖΑ! Θα σας κάνανε και πάλι Κυβέρνηση Εθνικής Συμφοράς, για να διαλύσετε ό,τι έμεινε όρθιο στην πρώτη σας λαίλαπα!

Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Η Ελλάδα οφείλει να σας σταματήσει! Είστε Εθνικά και Οικονομικά Επικίνδυνοι!
Είστε πολιτικά παράφρονες! 
Και την παραφροσύνη σας, την πληρώνει όλη η Ελλάδα: νησιά, νοικοκυριά, αγορά, επιχειρήσεις, άνεργοι, νέοι, μικροί και μεγάλοι, συνταξιούχοι και εργαζόμενοι για τρεις και εξήντα, ακόμη και οι μεταλλωρύχοι, που τους κόψατε το ψωμί, χωρίς πρώτα να τους έχετε εξασφαλίσει άλλη δουλειά, με τα ίδια λεφτά, όπως θα έκανε μια Κυβέρνηση Ανθρωπιάς και όχι Εκδίκησης, μια Κυβέρνηση Ελλάδας και όχι Λατινικής Αμερικής και στείρας κομματικής, σταλινικής μανίας, για ό,τι ελληνικό, επιχειρηματικό, εκκλησιαστικό ή εθνικό υπάρχει...


Όλοι εμείς οι Έλληνες, με τον ΣΥΡΙΖΑ, γίναμε πλούσιοι, ευτυχισμένοι, αξιοπρεπείς, χαρούμενοι... Και όχι μόνο εμείς. Αλλά και οι Πρόσφυγές μας! Που δυναμώνουν την Οικονομία και την Ελλάδα! Που συντηρούν τα Νησιά! Που κοσμούν τον τόπο! Που δίνουν τουριστικό παλμό και μας διαφημίζουν στα πέρατα της οικουμένης!

Λοιπόν, όντως άξιοι να φύγετε κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ!
Άξιοι! Και με την πρώτη κιόλας κάλπη!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου