ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ "ΠΟΛΕΜΟ"! ΝΥΧΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ!



ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ 26-8-2015: Με κήρυξη πολέμου κατά του γηγενούς Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου ισοδυναμεί η άνανδρη και δόλια ενέργεια του ολοσχερούς γκρεμίσματος της Εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες Χειμάρρας, στις 4 τα ξημερώματα, μέσα στη νύχτα, ώρες που κινούνται οι τύραννοι, οι δήμιοι, οι μπράβοι και η Σιγκουρίμι του Χότζα!

Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΑΜΑ
Το καθεστώς Ράμα, αφού νόθευσε τα όρια των παραδοσιακών Ελληνικών Δήμων της Βορείου Ηπείρου, ώστε να εκλεγούν πειθήνια όργανά του, προχώρησε αμέσως στο επόμενο βήμα, το γκρέμισμα Εκκλησιά μας, για να κάμψει τον μαρτυρικό εκεί Ελληνισμό, να ταπεινώσει την Ορθόδοξη Εκκλησία και να γελοιοποιήσει την Αθήνα, που το μόνο που ξέρει είναι να καταστρέφει ό,τι είναι ελληνικό και να αδιαφορεί αιωνίως για τους πέραν των συνόρων εγκλωβισμένους ελληνικούς πληθυσμούς!

Σημειώστε δε πως το χαστούκι είναι διπλό, διότι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, μόλις χθες ήταν στην ελεύθερη Ελλάδα και συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ενημερώνοντάς τους παράλληλα για την κατάσταση στη Βόρειο Ήπειρο!
Και γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο, για να καταδείξουν σε όλους τα Τίρανα ότι δεν μας λογαριάζουν καθόλου, προχώρησαν επιδεικτικά στο γκρέμισμα της Εκκλησίας!

ΠΡΟΣΟΧΗ
Αλλά τα Τίρανα σκοπεύουν και κάπου άλλου: στο να "ενοχοποιήσουμε" όλους τους φιλήσυχους Αλβανούς Οικογενειάρχες που βρίσκονται στην Ελλάδα, που μάλιστα τα παιδιά τους είναι υπόδειγμα συνήθως στα ελληνικά σχολεία, όπου μαθαίνουν να αγαπούν την Ελλάδα και έτσι να τους στρέψουμε και αυτούς και αυτά εναντίον μας, με απερίσκεπτες ενέργειες...
Άλλο όμως οι Συμμορίες Αλβανών και άλλο οι οικογενειάρχες.
Άλλο τα Τίρανα και ο UCK και άλλο τα γυναικόπαιδα και οι εργαζόμενοι.
Και επισημαίνουμε την προσοχή σε όλους, επειδή υπάρχει και η δηλητηριώδης ΧΑ που μπορεί να καταστρέψει ακόμη και τα εθνικά δίκαια με κάποιον ανεγκέφαλο θερμόαιμο, ξυρισμένο συνήθως και στο μυαλό...
Δεν πρέπει να πέσουμε σε τέτοια διπλή παγίδα...

 ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ UCK
Η γνώριμη από την εκδίωξη των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο μέθοδος της Εθνοκάθαρσης του UCK, που περιλάμβανε γκρέμισμα Ορθοδόξων Εκκλησιών, είναι σε απόλυτη πλέον εφαρμογή, ενώ η αρπαγή περιουσιών ιδίως στην απροσκύνητη, αετίσια Χειμάρρα αναμένεται με σφοδρότητα και αυθαιρεσία!

ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ
Οι Τύραννοι των Τιράνων, ας θυμούνται όμως ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει επίσημη άρση του εμπολέμου που ισχύει από το 1940, όταν μαζί με τις στρατιές του Μουσολίνι, μας επιτέθηκαν και 14 Αλβανικά Τάγματα, ενώ έγιναν σκληρά και απάνθρωπα εγκλήματα από τους "Τσάμηδες" στην κατεχόμενη τότε από τον Άξονα και τους Συμμάχους του Νότια Ήπειρό μας!

ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ
Το δε Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα, που ελευθερώθηκε τόσες φορές και μόνη της και από τον Ελλαδικό Στρατό, είναι ανοικτό διεθνώς και επισήμως και εκκρεμεί στη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών των 4 Νικητριών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ήτοι ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας Ρωσίας, με τον όρο να επιλυθεί μετά το Γερμανικό, την επανένωση δηλαδή της Δυτικής και της Ανατολικής Γερμανίας, που έχει γίνει το 1990!
Τα κόκκαλα των Ηρώων που ρεζίλεψαν τον Άξονα, που άλλαξαν την πορεία και την τύχη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, είναι ακόμη εκεί στη Βόρειο Ήπειρο, σκόρπια και άταφα, στα βουνά και τις χαράδρες που εμείς ελευθερώσαμε!
Και δεν έχει κανείς, μα κανείς το δικαίωμα να αγνοήσει τη θυσία, την ιστορία, το Έπος τους, που όπως φαίνεται θα μας καλέσει για μια ακόμη φορά στην ελληνική γη των αετών!
Και αυτή τη φορά, όπως λέει και ο Άγιος Παΐσιος, για πάντα!
Δείτε το βίντεο

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου