ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ - ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ!


Με διασταυρωμένα πυρά κανονιοβολήθηκαν κυριολεκτικά Τσίπρας και Μνημόνια, από κοινού από τους Παναγιώτη Λαφαζάνη και Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς ο Πρόεδρος του 3ης πλέον Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Βουλής έχει κρίσιμη συνάντηση με την Πρόεδρο του Σώματος!

 "ΛΑΕ"- ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ:  Ο Αρχηγός της ΛΑΕ, εξαιρετικά ευδιάθετος, έκανε λόγο για "Μνημονιακή Κατοχή" της χώρας που έχει κάνει "κουρελόχαρτο το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής", ενώ υπογράμμισε ότι ο η Λαϊκή Ενότητα προχωρεί στη συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου, που σημαίνει ότι η ΛΑΕ θα είναι ένα είδος βασικής συνιστώσας σε μια μεγαλύτερη και ευρύτερη προσπάθεια που θα ονομάζεται "Λαϊκή Ενότητα" και που θέλει να συμπεριλάβει Μίκη, Γλέζο, Βαρουφάκη και Ζωή Κωνσταντοπούλου! Αυτός είναι και ο ουσιαστικός λόγος της συνάντησης με την μαχητική Ζωή!

ΣΤΑ "ΜΟΥΛΩΧΤΑ" ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Καιταιγιστική ήταν και η Πρόεδρος της Βουλής που ονόμασε "εκβιαστές - δανειστές" του εταίρους, κατήγγειλε τον Τσίπρα για "παραίτηση στα μουλωχτά" και υπογράμμισε την ανάγκη θωράκισης του Συντάγματος αλλά και του Πολιτεύματος! Προσθήκη που γίνεται για πρώτη φορά και χοντραίνει το "παιχνίδι"!

Εάν η Ζωή αποφασίσει να συνταχτεί όπως όλα δείχνουν με τον Λαφαζάνη, θα πρόκειται για μεγάλο χτύπημα στον Μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, που εάν ολοκληρωθεί όλο το παραπάνω πλάνο μεταγραφών, δεν αποκλείεται να περάσει στη δεύτερη θέση!
Το ερώτημα είναι εάν η Ζωή ζητήσει την Αρχηγία του Νέου Κόμματος ή Συνασπισμού Κομμάτων και τάσεων...

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΟΜΜΑ "ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ"
Μετά τη συνάντηση ο Λαφαζάνης αποκάλυψε πως κατατέθηκε ήδη στον Άρειο Πάγο αίτημα για δημιουργία Κόμματος με το όνομα "Λαϊκή Ενότητα", κάτι που φαίνεται "εγκρίθηκε" και από την Κωνσταντοπούλου, η οποία μέχρι τη διάλυση της Βουλής θα είναι Πρόεδρος και μετά αναμένεται να ενταχθεί στη ΛΑΕ!

Ο Λαφαζάνης, ως τρίτη κοινοβουλευτική ομάδα, αναμένεται να λάβει διερευνητική εντολή Σχηματισμού Κυβέρνησης, ενώ έχει τη σημασία του πως οι Εκλογές θα είναι με λίστα, δεν θα υπάρχει δηλαδή το άγχος των "σταυρών" για τους πάσης φύσεως υποψηφίους και άρα δεν θα υπάρχουν μεγάλοι ενδοιασμοί για συμμετοχή...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

πριν

μετά
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου