ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ! (Ανακοίνωση Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα)

Με την πρόσφατη 2/8/2015 πρόκληση του νυν Αντιπροέδρου της Σκοπιανικής Βουλής και πρώην ΥΠΕΞ Αντόνιο Μιλοσόσκι στον Καναδά, όπου παραβρέθηκε και μίλησε ενώπιον του Χάρτη της "Μεγάλης Μακεδονίας" και του ελληνικού συμβόλου του Ήλιου των Αρχαίων Μακεδόνων, στην πλέον ακραία Οργάνωση Σκοπιανών της Διασποράς που αυτοαποκαλείται "Ηνωμένη Μακεδονική Διασπορά", πρέπει να γίνει πλέον κατανοητό σε όλους ότι το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" στα Σκόπια, με όποια μορφή ή γραφή, σύνθετη ή απλή, σημαίνει ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!


Αυτό δείχνει και ο μεγάλος χάρτης της φωτογραφίας πλάι στον Μιλόσοσκι, που περιλαμβάνει Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Άγιο Όρος, Θάσο και γενικά Ελλάδα ως τον Όλυμπο!

Αντί όμως να συνέλθουν με αυτά τα ατράνταχτα ντοκουμέντα οι Έλληνες πολιτικοί και να καταλάβουν ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα που δεν χαρίζεται, ούτε δωρίζεται, ούτε ενοικιάζεται, ούτε παραχωρείται, ούτε εκχωρείται, αντιθέτως αλληλοκατηγορούνται περί της σκιάς του όνου και όχι για τον ίδιο τον όνο, που είναι και το πρόβλημα!

Η χρήση του όρου "Μακεδονία" από τα Σκόπια είναι Αλυτρωτισμός! Είναι πρόκληση ίδια με τον Χάρτη! Ίδια με τον Ήλιο! Ίδια με την Αρπαγή του Εδάφους! Γιατί το Όνομα σημαίνει Έδαφος! Και σημαίνει και Ιστορία! Σημαίνει τη Βόρεια Ελλάδα!

Τυφλοί και κουφοί όμως θιασώτες στην Αθήνα το δίνουν, το προσφέρουν, το παραχωρούν στα Σκόπια και τους ξένους που κρύβονται πίσω από τους Σφετεριστές,  με περιτύλιγμα μιας άθλιας, Σύνθετης Ονομασίας! Εδώ και τώρα! Ανά πάσα στιγμή! Παρακαλεστοί και συρμένοι στο βούρκο της ξεδιαντροπιάς και της μειοδοσίας!

Αυτοί που δεν θα έδιναν ποτέ το όνομα της ποδοσφαιρικής τους ομάδας, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ κοκ, δίνουν το μεγάλο και δοξασμένο όνομα της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου!
Δίνουν επιπόλαια το κλειδί της γης μας στους Σλάβους και στους παρανοϊκούς κληρονόμους του Τίτο και των Κομιτατζήδων!
Και αυτό ΔΕΝ θα περάσει! ΠΟΤΕ!

Γιατί ο Μακεδονικός Αγώνας όλου του Ελληνισμού συνεχίζεται! Και είναι έτοιμος - μπροστά στα ανδρείκελα των Αθηνών - να πάρει σάρκα και οστά σαρωτικού, αναγεννητικού, ζωτικού Πανελληνίου Πολιτικού Κόμματος - Κινήματος, που δεν θα παίζει με την τιμή και τα συμφέροντα της Ελλάδας και την ευημερία του ελληνικού λαού! 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.facebook.com/worldmacedonia
https://twitter.com/WORLDMACEDONIA
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments: