ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΕ ΣΤΑ ΔΥΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!


Αυτό είναι σκίσιμο Μνημονίου και Μνημονιακών! Όχι λόγια! Όχι αστεία! Όχι δημαγωγία! Αλλά φωνή και οργή λαού που ξεχείλισε το Γήπεδο του Πανελληνίου, μέσα σε συνθήκες καύσωνα, για να βροντοφωνάξει ότι το ΟΧΙ δεν ηττήθηκε! Ότι το ΟΧΙ συνεχίζεται! Και ότι ο Τσίπρας και το Μνημόνιό του θα αποτελούν σε λίγο παρένθεση, μπροστά στην αυθεντική έκφραση του λαού, που με σαρωτικό Δημοψήφισμα έδωσε εντολή ΟΧΙ!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με ένα ανέλπιστο πλήθος κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία, με μια συγκέντρωση δυναμικής βάσης Νέου Κόμματος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σταθερά υποστηρίζοντας το ΟΧΙ, θυσιάζοντας την υπουργική του καρέκλα και μη λογαριάζοντας Τσίπρες και αλλά εδώδιμα και αποικιακά, έκανε την μεγάλη έκπληξη, ταράζοντας το πολιτικό σκηνικό και τα ξένα κέντρα Κατοχής της χώρας, προειδοποιώντας καθαρά πως:

"Κάνουν μέγα λάθος αν κάποιοι πιστεύουν ότι το 62% του «ΟΧΙ» ήταν μια Κυριακάτικη λαϊκή μπόρα που πέρασε.
Κάνουν μέγα λάθος όσοι νομίζουν ότι το «ΟΧΙ» αυτό ήταν μια παροδική εφήμερη λαϊκή έκρηξη που μπορεί να χειραγωγηθεί από τα πάνω"!


ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση έγινε παρουσία πολλών μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Μανώλη Γλέζου, που τόνισε πως "το τρίτο μνημόνιο είναι το χειρότερο απ' όλα τα άλλα γιατί το κάνει η κυβέρνηση του Μεγάρου Μαξίμου"! Και για να μη μείνει καμμία αμφιβολία για τη ρήξη, πρόσθεσε:
"Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ιδιοκτήτες"....

"ΟΧΙ" - ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3
Η έμπρακτη συνέχιση του ΟΧΙ θα είχε όπως φαίνεται η δημιουργία Νέου Κόμματος όλων των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων, όπως κάλεσε καθαρά και ξάστερα από το βήμα της εκδήλωσης ο Παναγιώτης Λαφαζάνης λέγοντας:

"Εκπέμπουμε επίσης από αυτό το βήμα ένα μήνυμα συνεργασίας και κοινής δράσης προς όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς., προς όλες τις δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις της χώρας, με στόχο τη συγκρότηση ενός μεγάλου μετώπου δράσης του «ΟΧΙ».
Μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής, αντιιμπεριαλιστικής και προοδευτικής κοινής δράσης για μια Ελλάδα δημοκρατική , ανεξάρτητη, χωρίς κηδεμονίες και λιτότητα, μια Ελλάδα της παραγωγικής ανασυγκρότησης και της δικαιοσύνης, μιας Ελλάδας με κατεύθυνση και ορίζοντα το σοσιαλισμό"!

Η συγκρότηση ενός τέτοιο Πολιτικού Μετώπου, που θα έχει πολλές συμμαχίες και ήδη υπολογίζεται προς το παρόν στο 10 με 12% τουλάχιστον, θα φέρει σεισμική ανατροπή στο Πολιτικό Σκηνικό και θα ρίξει τον Τσίπρα και το Μνημόνιο - κόλαση, στις πιο ντροπιασμένες σελίδες της πρόσφατης ιστορίας, όπου μέσα σε μια νύχτα, ένα μεγαλειώδες Δημοψήφισμα, ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού, μετατράπηκε σε ατιμωτικό ΝΑΙ!
Και τότε ο Τσίπρας και το Μνημόνιο 3 θα είναι παρένθεση!

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...
 Μια παρένθεση για την οποία έκανε λόγο ο Δημήτρης Στρατούλης, δηλώνοντας με νόημα:

"Δίνουμε ένα πολύ μεγάλο αγώνα, ώστε η υπογραφή της Συμφωνίας της Μνημονιακής, να είναι μια παρένθεση, μια πολύ μικρή παρένθεση για τον ΣΥΡΙΖΑ"...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου