ΣΟΚ - ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, ΦΡΕΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ!


Σε Μνημόνιο - φονιά για την Ελλάδα μετατρέπεται το Μνημόνιο 3  ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, του οποίου βλέπουμε προς το παρόν μόνο την κορυφή, τα προαπαιτούμενα και όχι το κύριο μέρος- Συμφωνία που είναι κάτω από το νερό και έρχεται ορμητικά κατά πάνω μας!

Σύμφωνα με την "Κυριακάτικη Δημοκρατία" πωλούνται 20 F-16, η Φρεγάτα Μπουμπουλίνα, που μένει παροπλισμένη λόγω αδυναμίας συντήρησης, εξ αιτίας των περικοπών των προηγούμενων Μνημονίων, αλλά και 200 άρματα μάχης BMP - 4!

Την ώρα που η Τουρκία κάνει κούρσα εξοπλισμών και μάλιστα με καθαρά δικές της υποδομές και τεχνολογικά άλματα και διαθέτει ήδη υπεροπλία, η χώρα μας υποχρεώνεται σε νέες περικοπές Αμυντικών Δαπανών ύψους 300 εκ., που όπως ειπώθηκε πρόσφατα στη Βουλή, θα προέλθουν από πώληση "εξοπλισμού"...

Και ο "εξοπλισμός" φαίνεται πως βγαίνει στο σφυρί... Όχι για αποκτηθούν χρήματα προκειμένου να αγοράσουμε ανώτερης ποιότητας και τεχνολογίας όπλα, αλλά για να πληρωθούν οι δόσεις των παράλογων και αχρείαστων δανείων, που μεγαλώνουν συνεχώς το Χρέος, βοηθούμενες από θλιβερούς ηγετίσκους, που ενώ υποσχέθηκαν αξιοπρέπεια και ανάσα για να υφαρπάξουν την εξουσία, νομοθετούν μανιωδώς πλέον περικοπές, ακρίβεια και εθνική υποτέλεια...

Αλλά κάποτε ο κόμπος φτάνει στο χτένι... Και τότε η Ιστορία γίνεται αμείλικτη!

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ
Και εάν οι Υπουργοί, Συγκυβερνήτες και Πρωθυπουργοί κάνουν τέτοια ολέθρια λάθη, μείωσης ή αποδυνάμωσης της Αποτελεσματικής και Ανταποδοτικής Εθνικής Άμυνας και Ισχύος της Χώρας, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Όπλων, είναι εκεί για να μπορούνε να λένε ΟΧΙ!  Ακόμη και με την ηχηρή παραίτησή τους και την δημόσια καταγγελία και διαφωνία τους!

Για μια Κερκόπορτα, για μια χαραμάδα στα πελώρια Τείχη, έπεσε η Πόλη! 
Και για μια χαραμάδα, μια Κερκόπορτα, ένα κενό εξοπλισμών τώρα, μπορεί να σκλαβωθεί μελλοντικά ολόκληρη η Ελλάδα ή τα νησιά της, στο Νεοθωμανικό Κράτος της Ισλαμιστικής Τουρκίας!

Τέτοιες ώρες η σιωπή είναι για τις γυναίκες!
Οι άνδρες οφείλουν να κάνουν θόρυβο!
Μεγάλο θόρυβο!
Γιατί Μεγάλη είναι η Ελλάδα!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου