ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΗΡΩΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!


Τραγική υποχώρηση Τσίπρα στα κελεύσματα των Δανειστών, είναι η παραίτηση Βαρουφάκη, που του ζητήθηκε άρον άρον, προκειμένου να αναπνεύσει η Τρόικα από την στενή πολιορκία και την καταιγιστικό βομβαρδισμό του!

Ο Βαρουφάκης θριάμβευσε! Αυτός σήκωσε την υπερηφάνεια της Ελλάδας, αρχίζοντας από τον
Ντάισελμπλουμ!

Ο Γιάννης έδωσε σε έναν σκυμμένο λαό φτερά για να πετάξει!

Ο Γιάννης έκανε σημαία την μείωση του Χρέους, προκειμένου να αποδεχθεί οποιαδήποτε Συμφωνία!

Ο Γιάννης κέρδισε την Έκθεση ΔΝΤ για μείωση του Ελληνικού Χρέους!

Ο Γιάννης πολέμησε μόνος του και συχνά υπονομευόμενος τα 18 θηρία του Ευρώ! Και όλο τον ξένο εχθρικό τύπο!

Για τον Γιάννη ψήφισε χθες όλη η Ελλάδα ένα ΟΧΙ βροντερό και τρομερό 61,31%, για να τον δυναμώσει και να τον εξοπλίσει με θώρακα ατσάλινο!

Και ο Πρωθυπουργός, μετατρέπει σήμερα τη περήφανη ελληνική ΝΙΚΗ σε ΗΤΤΑ! Απαιτώντας στην ουσία την παραίτηση Βαρουφάκη, επειδή το απαιτούν με τη σειρά τους τα θηρία του Βερολίνου και τα κλουβιά τους!

ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!

Διότι τώρα ο Πρωθυπουργός, θα πάει ίσως σε ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ Υπουργό (εάν βρεθεί), που ό,τι και να είναι, όποιος και έαν είναι, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Ο Τρελογιάννης μας!

Έτσι έκαναν κύριε Τσίπρα και στη Μικρασία, αλλάζοντας τον Στρατηγό της Νίκης και επέφεραν την ήττα της στρατηγικής...

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ...


ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ
«Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως μοναδική στιγμή που
ένας μικρός ευρωπαϊκός λαός όρθωσε το ανάστημά του εναντίον της Χρεοδουλοπαροικίας.
Όπως όλες οι δημοκρατικές κατακτήσεις, έτσι κι αυτή η ιστορική απόρριψη του τελεσίγραφου του Eurogroup της 25ης Ιουνίου έχει μεγάλο κόστος. Είναι λοιπόν απαραίτητο το κεφάλαιο του ΟΧΙ να επενδυθεί άμεσα ώστε να μετατραπεί σε ΝΑΙ σε κάποια έντιμη συμφωνία-επίλυση– με αναδιάρθρωση χρέους, με μειωμένη λιτότητα, με αναδιανομή υπέρ των μη εχόντων, με πραγματικές μεταρρυθμίσεις.
Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, μου κατέστη γνωστό ότι οι συμμετέχοντες στο Eurogroup, και λοιποί εταίροι, θα «εκτιμούσαν» την... απουσία μου από τις συνεδριάσεις του, κάτι που ο πρωθυπουργός έκρινε ότι ίσως βοηθήσει στην επίτευξη συμφωνίας. Γι' αυτό και αποχωρώ από το Υπουργείο Οικονομικών.
Είναι καθήκον μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Αλέξη Τσίπρα να εκμεταλλευτεί, όπως εκείνος κρίνει, το κεφάλαιο που μας δώρησε ο ελληνικός λαός μέσω του δημοψηφίσματος.
Κι είναι τιμή μου η απαίτηση των δανειστών.
Η Αριστερά λειτουργεί συλλογικά και οι αριστεροί δεν αγαπάμε τις καρέκλες. Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα, την νέα ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, την κυβέρνηση της Αριστεράς.
Η υπερπροσπάθεια να τιμήσουμε τον γενναίο ελληνικό λαό, και το περίφημο ΟΧΙ που χάρισε χτες στους απανταχού δημοκράτες, μόλις ξεκινά!»
ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ                       Δείτε και ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗShare on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου