ΚΑΙ 5ος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ!

ΕΞΕΛΙΞΗ: ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΔΑΜΑΒΟΛΙΤΗΣ

Ο Νίκος Μαυραγάνης είναι ο 5ος Βουλευτής των ΑΝΕΛ που στρέφεται κατά του Δημοψηφίσματος, καθώς αρχίζει και πρυτανεύει η λογική! Μια λογική που θέλει όπως πρώτο διακήρυξε τολμηρά του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, την ΑΚΥΡΩΣΗ του Δημοψηφίσματος.

"Η συνέχιση ενεός Δημοψηφίσματος υπό συνθήκες Κατοχής είναι ένα στρατηγικό λάθος" τόνισε, ενώ πρότεινε να υπάρξει για την επόμενη μέρα ένα Κείμενο υπογραφών, μια Διακήρυξη για εθνική συννενόηση, όσων σέβονται κοινές αρχές. Κάτι που οδηγεί σε Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, όπως προτείναμε

"Είναι ένα προφανές στρατηγικό σφάλμα, τόσο αυτό, όσο και η συνέχιση της διαδικασίας ενός νόθου Δημοψηφίσματος, αφού δεν εκφράζεται ελεύθερα η λαϊκή βούληση. Η πολιτική συνέχεια στη χώρα μας έχει ένα μονόδρομο. Την υπογραφή κοινής διακήρυξης από μεμονωμένους βουλευτές, από φορείς της κοινωνίας, από πολιτειακούς παράγοντες, διακήρυξη που θα είναι θεμελιωμένη στη βασική αρχή του ανθρωπισμού και σε δύο στρατηγικές, η πρώτη εκ των οποίων είναι η επιδίωξη αναδιάρθρωσης του χρέους και η δεύτερη της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Τούτη την ώρα το μόνο που ενδιαφέρει είναι η ειλικρινής συστράτευση όλων των κοινωνικών και πολιτικών αποθεμάτων της χώρας στον πιο πάνω μονόδρομο για την απελευθέρωση αυτής"

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου