ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ! Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ - Ιστορικό βίντεοΣαν σήμερα, 23-6-1996 έφυγε ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική Διαθήκη, μια Εθνική Εντολή, μια βαθιά χαραγμένη Κόκκινη Γραμμή για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και του Ονόματος!

Οι διάδοχοί του αποδείχθηκαν μικροί, μίζεροι, άψυχοι, μνηστήρες και σφετεριστές του "θρόνου", που πρόδωσαν και τον Ανδρέα και τη Μακεδονία... Την ίδια την Ελλάδα την οποία και κατέστρεψαν...

Τα λόγια του Ανδρέα όμως είναι ακόμη εδώ! Και αντηχούν αθάνατα στις καρδιές των Μακεδόνων! Και που δονούν και συγκινούν τον αγωνιζόμενο Παγκόσμιο Ελληνισμό, την ώρα που θλιβεροί ηγετίσκοι ως τώρα, αυτή την ώρα, προσπαθούν να παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας! Την Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Η Εθνική Διαθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι Εντολή και πηγή έμπνευσης, γενναιότητας, ανδρείας και θάρρους! Ας την ακολουθήσουμε! Ακόμη και όσοι ξεστράτισαν... εδώ θα βρουν τον εαυτό και το στίγμα τους!

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 
1. "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ" Θεσσαλονίκη 18-9-1993

2. "ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ" Αθήνα 7-10-1993


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 αληθινοί Μακεδόνες του Κόσμου
Ασυμβίβαστα για το Όνομα και την Ελληνικότητα της Ιστορίας μας
https://www.macedonians.gr
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου