Η ΕΡΤ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ! Ξημέρωσε σήμερα 11 Ιουνίου 2015 μ.Χ.,  η μεγάλη και ιστορική ημέρα, που η ΕΡΤ, η μεγάλη αγαπημένη των Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας επιτέλους επέστρεψε!


Δύο ακριβώς χρόνια μετά, η Ελλάδα ξαναβρίσκει τη φωνή της! Οι ιστορικοί πομποί, που έκλεισε τόσο τρομοκρατικά και τόσο πραξικοπηματικά ο Σαμαράς, ξανανοίγουν με το αληθινό τους όνομα και το πραγματικό τους άρωμα!

Το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ χαιρετίζει την επαναλειτουργία της ΕΡΤ! Χαιρετίζει έναν ολόκληρο λαό, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα, ενωμένος και δυνατός, με ελληνική παιδεία και ελληνική ψυχή!

Η ΕΡΤ που μας μεγάλωσε, η ΕΡΤ που μεγαλώσαμε - όσοι από εμάς κάποτε βρεθήκαμε στα μικρόφωνα, τα στούντιο και τα κατάρτια της - η ΕΡΤ των Ελλήνων είναι πάλι εδώ! Άνοιξε σήμερα το πρωί το προγραμμά της με τον Εθνικό Ύμνο και την περήφανη Ελληνική Σημαία, που φωνάζει:
"Δεν παραδίνουμε, δεν παραδινόμαστε! Εκπέμπουμε και πάλι σαν λαός και σαν έθνος, στα πέρατα της Οικουμένης "!
Εδώ Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση! Εδώ ΕΡΤ! Ελληνικέ λαέ, μας συγχωρείς για τη διακοπή, που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ


Η πρώτη εκπομπή επαναλειτουργίας της ΕΡΤ 11-6-2015Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ιστορικής ΕΡΤ 11-6-2013Δάκρυα στον Εθνικό Ύμνο της ΕΡΤΗ επιστροφή της ΕΡΤΗ επιστροφή της ΕΡΤ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου