ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ! Μας καλύπτουν οι Γερμανικές Οφειλές


Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει πλέον με τις πληρωμές Δόσεων προς ΔΝΤ ή Ευρώπη, αφού τα χρέη μας καλύπτονται εξ ολοκλήρου από τις Γερμανικές Πολεμικές Οφειλές (Επανορθώσεις - Κατοχικό Δάνεια - Αποζημιώσεις) προς την Ελλάδα!

Η Τράπεζα της Ελλάδος, που έχει λαμβάνειν αρχικά το Κατοχικό Δάνειο και τους τόκους, μπορεί να εκδώσει  Ειδικά Ομόλογα ή Επιταγές, σε ποσά των 1, 2 και 5 δισ. ευρώ, τα οποία θα αντιστοιχίζονται στις Γερμανικές Οφειλές και να τα καταθέσει ως πληρωμή των Δόσεων καταρχήν αυτής προς το ΔΝΤ στις 30 Ιουνίου! Μεταθέτοντας έτσι την πληρωμή από τα ταμεία της Αθήνας, στα ταμεία του Βερολίνου!

Η πράξη είναι συμμαχική και φερέγγυα, διότι μεταφέρονται νομικά και λογιστικά εξακριβωμένα ποσά που οφείλονται από την Γερμανία προς την Ελλάδα! Και έπειτα από την Ελλάδα προς το ΔΝΤ και τους Δανειστές...

Και τότε να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος και πως το τρίβουν το πιπέρι...

Η Ελλάδα έχει "πυρηνικά" όπλα και θα προκαλέσει παγκόσμιο σεισμό τέτοιο, που το Βερολίνο θα τρέμει για τα εγκλήματα και την αμετανόητα σκληρή και απάνθρωπη στάση του!

Εάν δεν μας δώσουν ό,τι ζητούμε και πολύ περισσότερα αυτών, τότε θα πληρωθούν όλοι με τις Κατοχικές Οφειλές προς την Ελλάδα, που υπερκαλύπτουν ολόκληρο το συνολικό Ελληνικό Χρέος!

Και γαία πυρί μιχθήτω....

ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ
1. Από τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο 9 δισ. ευρώ όπως τα υπολόγισε μόλις η Επιτροπή Επιτροπή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
2. Από τον Β΄ Παγκόσμια Πόλεμο υπολογίζονται από 287,7 έως 340 δισ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Κατοχικού Δανείου (10,3 δισ.)

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου