ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ!

 

Αυτά είναι τα 11 προκλητικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Ελλάδα και ..."Μακεδονία" που συμφώνησε η Κυβέρνηση δια του ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά με τους Πλαστογράφους, όπως τα μεταδίδουν ΜΜΕ των Σκοπίων!

Ανάμεσά τους περιλαμβάνουν Αδελφοποιήσεις Πόλεων, συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (με αρκετά χρήματα), ανταλλαγές Φοιτητών με Υποτροφίες Πανεπιστημίων (δηλαδή τα παιδιά μας να σπουδάσουν στη ..."Μακεδονία" του Γκρούεφσκι για να μορφωθούν κατάλληλα), Πολιτιστική Συνεργασία με τους Πλαστογράφους, σιδηροδρομική σύνδεση Φλώρινας με το Μοναστήρι και άλλα, σαν μια μεγάλη επιβράβευση για την συνεχιζόμενη διαρπαγή του Ονόματος και την παραχάραξη Μνημείων και Ηρώων...


ΤΑ 11 ΜΟΕ
A. Πολιτικής και Πολιτικής της ΕΕ

1. Πολιτικές διαβουλεύσεις μεταξύ των Υπουργείων Εξωτερικών σε υποθέσεις διεθνείς, πολυμερείς, περιφερειακές, ασφάλειας και προξενικές, καθώς και πρωτοβουλίες για την περιφερειακή συνεργασία / Σχέδιο για τις ετήσιες διαβουλεύσεις.

2. Διμερής διάλογος για τα θέματα της ΕΕ και η ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο πλαίσιο των προγραμμάτων IPA 2, λαμβάνοντας υπόψη τους τομείς προτεραιότητας που καθορίζονται στο έγγραφο στρατηγικής και των ετήσιων προγραμμάτων. Συνεργασία σε διασυνοριακά προγράμματα, αδελφοποίηση και το TAIEX.

3. Η συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης Αθήνα με την Υπηρεσία Διοίκησης στα Σκόπια.


B. Εκπαίδευση και πολιτισμός

4. Η συνεργασία μεταξύ Πανεπιστημίων, Ερευνητικών Κέντρων και Ινστιτούτων.

5. Ανταλλαγή Υποτροφιών Πανεπιστημίου.

6. Κίνητρα για την πολιτιστική συνεργασία και την ανταλλαγή.


Γ. Εμπορική και οικονομική συνεργασία

7. Ενίσχυση των οικονομικών, εμπορικών και οικονομικών δεσμών - Επιχειρηματικό Φόρουμ.


Δ. Συνδεσιμότητα

8. Βελτίωση του αγωγού σύνδεσης ενέργειας / φυσικού αερίου.

9. Βελτίωση σιδηροδρομικής σύνδεσης Μπίτολα- Φλώρινας


Ε. Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων

10. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εκπροσώπων των αρμόδιων των Υπουργείων Εσωτερικών, σε διασυνοριακή αστυνόμευση και τελωνειακή διοίκηση, ώστε να ανταλλάσσουν πληροφορίες για να ενισχυθεί η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, της διαφθοράς, της τρομοκρατίας, της παράνομης μετανάστευσης και της διακίνησης ναρκωτικών


Ζ.

11. Συνεργασία στον τομέα της υγείας.

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου