ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! Αν. 5


ΑΝΑΝΕΩΣΗ 5 -  Σε εντατικές μυστικές συνομιλίες βρίσκονται Τουρκία και Ρωσία, για να δοθεί αποφασιστικό χτύπημα κατά των Κούρδων της Αφρίν, του δυτικού καντονιού του Δυτικού Κουρδιστάν (Rojava) στα βόρεια της Συρίας!

 Ήδη Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν τηλεφωνικά για το θέμα στις 30 Ιουνίου, ενώ η Ρωσία αποφάσισε να στείλει τον Υπουργό Άμυνάς της να συναντήσει τον Τούρκο Πρόεδρο για την εκ του σύνεγγυς σχεδίαση των δράσεων, τόσο των πολεμικών, όσο και των διπλωματικών...
Οι Τούρκοι επισκευάζουν έναν από τους δρόμους εισβολής στην Αφρίν
 Οι Τούρκοι ζητούν την εκκένωση της περιοχής της Αφρίν από τα ρωσικά στρατεύματα, για να χτυπήσουν ανελέητα με πυροβολικό και αεροσκάφη τους Κούρδους και έπειτα να εισβάλουν στο άκρο αυτό της Συρίας, με στόχο να σταματήσουν την δημιουργία λωρίδας συνεχούς Δυτικού Κουρδιστάν, που μπορεί μεθαύριο να φτάσει ως τη Μεσόγειο Θάλασσα, απειλώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας, που έχει 20 εκατομμύρια καταπιεσμένους Κούρδους!



   Η Τουρκική Εισβολή θα γίνει με 20.000 άνδρες, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, ενώ αναμένεται αρχικά χρησιμοποίηση των Φιλοτουρκικών Δυνάμεων ακραίων ισλαμιστών του λεγόμενου "Ελεύθερου Συριακού Στρατού" (FSA) που διαθέτουν 12.000, ώστε να μην εκτεθεί άμεσα η Τουρκία στην διεθνή κατακραυγή, που θα χρησιμοποιήσει άλλους 8.000 άνδρες του τακτικού Τουρκικού Στρατού!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΝ
Τον Ρώσο ΥΠΑΜ Σεργκέι Σόιγκου έκανε δεκτό ο Ερντογάν

 Οι Τούρκοι έχουν δυστυχώς βρει πρόθυμα αυτιά στην Ρωσία, προβάλλοντας το γεγονός πως οι Κούρδοι της Συρίας υποστηρίζονται πλέον από τις ΗΠΑ, από έναν εχθρό των Ρώσων...

  Μάλιστα ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, όπως αναφέραμε παραπάνω, συναντήθηκε ήδη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (2-7-2017) και συζήτησαν όχι μόνο για τους S-400 (δείτε εδώ), αλλά και για την ανεμπόδιστη από Ρώσους τουρκική εισβολή στην κουρδική Αφρίν, υπό τον μανδύα καθορισμού ορίων των λεγόμενων "Ζωνών Αποκλιμάκωσης", ζωνών δηλαδή ασφαλείας και παύσης πυρός, που "πρέπει να δημιουργηθούν", φυσικά με εισβολή, όχι προς όφελος των κατοίκων, αλλά προς γεωπολιτικό όφελος της Τουρκίας, που προσπαθεί να συμπαρασύρει Ιράν και Ρωσία, ώστε να εμποδιστεί ανεξάρτητο Κράτος Κούρδων, κατ' αρχήν σε Συρία - Ιράκ...
  
  Για να μη μείνει καμία αμφιβολία για την ρωσική ανάμιξη, στη συνάντηση παρέστησαν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας Στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ο επικεφαλής της MİT Χακάν Φιντάν και ο εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν. Με άλλα λόγια έγινε κανονικά ρωσοτουρκικός επιτελικός σχεδιασμός της εισβολής!

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ;
Ρωσική βάση στην Αφρίν. Θα εκκενωθεί άραγε για χατήρι της Τουρκίας;
  Εάν όντως αποσυρθούν οι Ρώσοι από το κουρδικό καντόνι της Αφρίν και αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στους Τούρκους για εισβολή, τότε θα πρόκειται για άλλη μια μεγάλη ρωσική "τούμπα", που μόνο "αρκούδες" της Μόσχας ξέρουν να κάνουν, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές στην Ιστορία, από τα Ορλωφικά ακόμη, με την ανυπεράσπιστη σφαγή των Ελλήνων της Τρίπολης και της Κρήτης!

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ
Κούρδοι ανέβασαν φωτογραφία νεκρών Τούρκων στρατιωτών από πρόσφατες συγκρούσεις μαζί τους
 Οι ίδιοι οι Κούρδοι πάντως δεν το βάζουν κάτω, είναι οργισμένοι για τη ρωσική στάση, που εάν επιβεβαιωθεί στην πράξη, θα σημάνει και το τέλος της Ρωσίας στην περιοχή, αφού υπάρχει ρητή Αμερικανική και Ισραηλινή απόφαση για δημιουργία Κουρδιστάν, ως μη ισλαμικό και φιλοδυτικό αντίβαρο στη Μέση Ανατολή, όπου αφθονούν πετρέλαιο και αγωγοί... Τυχόν δε έξοδος του Κουρδιστάν στη Μεσόγειο, θα του προσδώσει και κομμάτι ΑΟΖ γεμάτης με Φυσικό Αέριο!
Πρόχειρο Κουρδικό Στρατόπεδο Εκπαίδευσης
  Εκτός από φωτογραφίες νεκρών Τούρκων στρατιωτών που τόλμησαν να τα βάλουν μαζί τους, με το YPG, οι Κούρδοι γράφουν πως η εισβολή της Άγκυρας στην Αφρίν θα γίνει "το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Τουρκίας" και πως "Τουρκία = ISIS", ενώ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση!
Οι Τούρκοι απέκοψαν τη συνέχεια του Δυτικού Κουρδιστάν μεταξύ Αζάζ και Τζαραμπλούς (Ασπίδα του Ευφράτη) και τώρα θα επιχειρήσουν να εξαφανίσουν και το κουρδικό κομμάτι της Αφρίν...

 Ακόμη και οι Κούρδισσες δηλώνουν ότι προτιμούν να πεθάνουν πολεμώντας, παρά να αφήσουν τους Τούρκους να μπουν στα κουρδικά εδάφη της Αφρίν! Ήδη εκπαιδεύονται όπως μπορούν στους δρόμους της πόλης! Και είναι πραγματικά συγκινητική η παρακάτω φωτογραφία, που δείχνει την αποφασιστικότητα ενός λαού να ζήσει ή να πεθάνει ελεύθερος, όπως κάποτε και οι πρόγονοί μας!
Έκτακτη εκπαίδευση γυναικών σε γειτονιά της Αφρίν για την αντιμετώπιση της Τουρκικής Εισβολής
Mehmoud Berkhwedan
  Εν τω μεταξύ, ο Γενικός Διοικητής των YPG (Λαϊκές Μονάδες Προστασίας των Κούρδων)  Sipan Hamo σε μήνυμά του αναφέρει ότι "η Τουρκία δεν μπορεί να καταλάβει την Αφρίν, αλλά αντιθέτως (σ.σ. εμείς οι Κούρδοι) θα απελευθερώσουμε την περιοχή μεταξύ Αζάζ και Τζαραμπλούς" που αποτελεί το μοναδικό μη απελευθερωμένο κομμάτι του Δυτικού Κουρδιστάν (Rojava)!

   Μήνυμα θάρρους και αντίστασης στέλνει προς όλους τους Κούρδους και ο Διοικητής των YPG της Αφρίν Mehmoud Berkhwedan, λέγοντας πως "όπως στο Κομπάνι νικήσαμε τους Τζιχαντιστές, έτσι και στην Αφρίν θα νικήσουμε τους Τούρκους"!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΟΥΡΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
15781117_133707113794372_7657553298143514225_n.jpg

   Σύμφωνα με το Aranews (φωτο), οι Κούρδοι πλέον κάνουν έκκληση προς όλο τον κόσμο και τα πολιτισμένα έθνη, να σταματήσουν την επίθεση-εισβολή της Τουρκίας, η οποία σημειωτέον θα γίνει με Νατοϊκά όπλα και μέσα, που θα πρέπει να ξεσηκώσουν τη Συμμαχία και να κινητοποιήσουν την Αθήνα, διότι εδώ δεν πρόκειται για χτύπημα εναντίον Ισλαμιστών του ISIS, αλλά για Κούρδους που πολέμησαν παλικαρίσια τους ακραίους Ισλαμιστές!

ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
   Η ανίερη Συμμαχία Ρωσίας - Τουρκίας, που ξεκινά με την πώληση S-400 στην Άγκυρα (δείτε εδώκαι συνεχίζεται εναντίον των Κούρδωνδεν θα βγει σε καλό πάντως της Μόσχας.

  Οι δε κινήσεις αυτές Ρώσων και Τούρκων, υποχρεώνουν πλέον τον Ελληνισμό να κλίνει προς το μέρος των ΗΠΑ* και των Κούρδων, για να διαφυλάξει τα εθνικά του συμφέροντα. Και φυσικά με απτά ανταλλάγματα, σε Κυπριακό, Ζήτημα Κωνσταντινούπολης - Στενών, Σκοπιανό, Βορειοηπειρωτικό, ΑΟΖ και ΕξοπλιστικάΌπου δεν αρκεί να ζητήσουμε μόνο τα F-35 και άμεσα, αλλά τα ίδια τα F-22 Raptor...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

*ΗΠΑ δεν είναι μόνο ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

2 comments:

  1. Ενώ οι Κουρδοι που έγιναν τα σκυλάκια των αμεροκανοσιωνιστων και θεωρούν συμμάχους τους, τους τρομοκράτες Σαουδαραβες είναι καλύτεροι. Τι δουλειά έχουν στην Ρακκα; Και γιατί επιτέθηκαν στον Συριακου στρατό όταν πλησίασε κι αυτός στην Ρακκα; Γιατί κάνουν εθνοκαθαρσεις στα μέρη που κατακτουνε; Ξεχάσαμε τις σφαγές τους εναντίων του ελληνικού πληθυσμού κατά την μικρασιατική καταστροφή.
    Η κάθε επιλογή έχει επιπτώσεις. Ας αλληλοκαταστραφουν με τα μεμετια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σωστα! γιατι πανε εκ του πονηρου να διαμελησουν την συρια που μεχρι εχθες τους προστατευαι.καλη τυχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή