ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ! Άθλια προβακάτσια των Τσάμηδων - Ανακοίνωση


   Μετά την πρόσφατη επεισοδιακή "υποδοχή" του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά στην Αλβανία, από μεγάλη ομάδα οργανωμένων "Τσάμηδων" με φωτογραφικές αφίσες που έδειχναν τον Κώστα Κοτζιά, τότε Δήμαρχο Αθηνών, παρέα με μεγαλοστελέχη του Χίτλερ, όπως τον ίδιο τον Γιόσεφ Γκαίμπελς, Υπουργό Προπαγάνδας των Ναζί (δείτε εδώ το πλήρες ρεπορτάζ και φωτογραφίες), τα αλβανικά ΜΜΕ πήραν την σκυτάλη, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες, που πραγματικά σοκάρουν!


   Τα αλβανικά ΜΜΕ καταλήγουν όπως και οι "Τσάμηδες", ότι τα δύο πρόσωπα, ο σημερινός Έλληνες ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και ο τότε Δήμαρχος Αθηναίων το 1936 Κώστας Κοτζιάς και μετέπειτα Υπουργός του Ιωάννη Μεταξά - τον οποίο επιχείρησε να ανατρέψει με την βοήθεια των Ναζί και για λογαριασμό του Ράιχ, λίγο πριν τον Πόλεμο του 1940 - έχουν συγγενική σχέση, κατηγορώντας τον Έλληνα Υπουργό ότι την αποκρύπτει σκόπιμα!

Ο Κώστας Κοτζιάς με τον Γιόζεφ Γκαίμπελς

   Οι Αλβανοί, με αυτές τις φωτογραφίες, προσπαθούν να εξουδετερώσουν το ελληνικό επιχείρημα, ότι οι λεγόμενοι "Τσάμηδες" που ζούσαν προπολεμικά στην Ελλάδα, ήταν συνεργάτες των Γερμανών στην Κατοχή, τη στιγμή που το ίδιο - λένε - ήταν και ο "παππούς" του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά!  

   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΥΠΕΞ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ
  Ο Έλληνας ΥΠΕΞ επιτέλους απάντησε με ανακοίνωση του Υπουργείου στις 13-6-2016 (αφού προηγήθηκε δημοσίευμα εφημερίδας Μακελειό) ότι αυτός δεν ήταν ο παππούς του, ο οποίος λεγόταν Ανδρόνικος και όχι Κώστας:


"Μετά από σειρά άθλιων αποτυχημένων προσπαθειών που στοχεύουν να πλήξουν το πρόσωπο του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, αποκαλύφθηκε, σήμερα, ποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος της χώρας αναπαράγοντας τις αθλιότητες των Τσάμηδων.

 Το προσβλητικό και ψευδές σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» επιχειρεί με χοντροειδέστατο τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών που αποκάλυψε και εξέθεσε δημόσια τη συνεργασία των Τσάμηδων με τους ναζιστές και φασίστες κατακτητές. Το άθλιο δημοσίευμα προσβάλει κατάφωρα και σπιλώνει τη μνήμη του παππού του κ. Νίκου Κοτζιά, Ανδρόνικου Κοτζιά, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με το Μεταξικό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Κοτζιά.

Είναι αυτονόητο ότι θα ακολουθήσουν όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του Υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά"


  Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ "ΚΟΤΖΙΑ"
  Σε κάθε δε περίπτωση πάντως, ο Δήμος Αθηναίων υποχρεούται να αλλάξει άμεσα το όνομα της "Πλατείας (Κώστα) Κοτζιά"...
   Εκτός εάν και αυτό το απαγορεύει το Βερολίνο...

   ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
  




Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ12 Φεβρουαρίου 2018 στις 5:57 π.μ.

    Δεν θελω να πιστεψω πως ο τεως Δημαρχος Αθηναιων ειναι ο παππους του Νικου Κοτζια
    και πολυ καλα εκανε να κανει μια απλη διαψευση. Ομως αυτο ΔΕΝ ειναι αρκετο. Πρεπει να γραψωει καθαρα και ξαστερα το απο που κρατα η σκουφια του, για να υσηχασει ο κοσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή