ΕΚΤΑΚΤΟ - "ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ" ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ! Καταιγιστικές εξελίξεις



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα πολιτικά πράγματα της χώρας, καθώς μετακινείται το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου επάνω στον πολιτικό άξονα, γέρνοντας θεαματικά την ζυγαριά προς όφελος εκείνου που τρέμει η ΝΔ!

Ο Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσε την εγκατάλειψη του Βελόπουλου και της "Ελληνικής Λύσης" με την οποία μόλις πριν λίγες ημέρες είχε συστρατευθεί, λόγω μη τήρησης των συμφωνιών από την πλευρά Βελόπουλου, που τους ήθελε μόνο για "νεροκουβαλητές", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των Χριστιανοδημοκρατών!

Αυτή ήταν η πρώτη έκπληξη, αλλά η δεύτερη την ξεπερνά, καθώς ο Νικολόπουλος, τιμώντας τις Χριστιανικές πεποιθήσεις και καταβολές του κόμματός του, ζητά από τους ψηφοφόρους του να υποστηρίξουν όλοι την "Νίκη" του Νατσιού, αλλάζοντας τα νούμερα στα εκλογικά "κοντέρ"!


ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ


Σημειώνουμε πως η ανατροπή αυτή έρχεται μία εβδομάδα μετά την θεαματική στροφή και του Νίκου Βασιλειάδη, Προέδρου του κόμματος "Ελεύθερη Πατρίδα", που δήλωσε ξαφνικά πως θα ψηφίσει "Νίκη"!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

"...Όταν οι συμφωνίες καταστρατηγούνται μόλις σε λίγες ημέρες από τη σύναψή τους, τότε καταλαβαίνει κανείς όσα πιθανότατα θα ακολουθούσαν.

Μπήκαμε στον αγώνα ως απλοί στρατιώτες, αλλά κάποιοι μας αντιμετώπισαν σαν …νεροκουβαλητές!

Έτσι λοιπόν, μετά το πολιτικό διαζύγιο με τον ΒΕΛΟΠΟΥΛΟείναι φανερό ότι στο δεδομένο πολιτικό χρόνο, είναι αδύνατον το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να προλάβει να κατέβει στις εκλογές του Ιουνίου.
Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τον αγώνα!

Όσοι πίστεψαν, ή και μεθόδευσαν την πολιτική αδρανοποίηση και περιθωροποίηση του κόμματός μας, έκαναν λάθος!

Αντιθέτως:

Πεισμωμένοι ακόμα περισσότερο, συνεχίζουμε την προσπάθεια και στρέφουμε το βλέμμα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

...Και τώρα, υπεύθυνα και χωρίς μισόλογα, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του και τους εφιστά την προσοχή.

Η επόμενη Βουλή θα πρέπει να είναι επτακομματική, ώστε να μην καταστήσει τον Μητσοτάκη έναν ανεξέλεγκτο σατράπη, που θα μπορεί να στήσει τις «Πρέσπες του Αιγαίου» και να κάνει ανενόχλητος τον διαμοιρασμό του, που θα μπορεί να καταλύσει τις λαϊκές και κοινωνικές κατακτήσεις και να συνεχίσει το παρακράτος των παρακολουθήσεων.

Επειδή όλοι ξέρουν τις καταβολές μας, τις πεποιθήσειςκαι τα πιστεύω μας, επειδή είμαστε ένα Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα που με συνέπεια και επιμονή τόσα πολλά χρόνια υπερασπιζόμαστε με πάθος τις ανυπέρβλητες αξίες της Ελλάδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας, πρέπει τώρα με ιστορική ευθύνη να τοποθετηθούμε στο ενδεχόμενο ένα χριστιανικό κόμμα να εισέλθει στη Βουλή.

Έτσι λοιπόν, χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς υστεροβουλία και ουδεμία πολιτική σκοπιμότητα, ευχόμαστε με τη …Νίκη, στην προσπάθεια των ανθρώπων που διέπονται από τις σταθερές Ελληνοχριστιανικές αρχές και αγωνίζονται να φέρουν στη Βουλή ένα κόμμα με τέτοιες αξίες.

Αυτό επιβάλλει το εθνικό συμφέρον και το πολιτικό χρέος των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών"!



ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ


Έχουμε λοιπόν έναν πολιτικό παίχτη που δίνει πλέον ειδικό βάρος στην "Νίκη" στον κρίσιμο για εκείνη νότο της χώρας, όπου τα ποσοστά της ήταν πολύ μικρά, ιδίως στην Πελοπόννησο, η οποία αποτελεί "γήπεδο" του Νικολόπουλου! Αυτό σημαίνει πως η "Νίκη" μπαίνει σίγουρα πλέον στην Βουλή, η οποία θα είναι έτσι τουλάχιστον επτακομματική, προκαλώντας "ηλεκτροσόκ" στην ΝΔ, που παλεύει να αποκλείσει μικρά κόμματα, για να πάρει περισσότερες έδρες και ενισχυμένη αυτοδυναμία στις εκλογές... Από τον βορρά το φοβόταν, από τον νότο της ήρθε η "κεραμίδα"...

Η κίνηση Νικολόπουλου ενδέχεται να παρασύρει μαζί της και άλλες δυνάμεις που αμφιταλαντεύονται, ενώ είναι πραγματικά κρίμα που δεν είναι "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", όπως είχε ζητήσει το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, σε έναν Συνασπισμό Κομμάτων (δείτε εδώ), που θα στόχευε όχι την διαμαρτυρία, αλλά την ίδια την διακυβέρνηση της χώρας "με Χριστό και Ελλάδα"... Άλλωστε "η ισχύς εν τη ενώσει"...

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ



Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

1 comments:

  1. Νίκος Νικολόπουλος: αγώνας για την είσοδο της ΝΙΚΗΣ.

    https://www.nikosnikolopoulos.gr/?section=39252&language=el_GR&itemid730=39413&detail730=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή