ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΥΒΟΙΑΣ! Η ΦΩΤΙΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ! Συγκλονιστικά βίντεο

 
 Μέγα θαύμα στην πολυαγαπημένη Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια, που σώθηκε εντελώς αβοήθητη, καθώς είχε περικυκλωθεί από πύρινες φλόγες 30 και 40 μέτρων που κατακαίγανε το πανέμορφο παραδεισένια δάσος πάνω από τις Ροβιές!


 Το μοναστήρι, για το οποίο προσευχήθηκε σήμερα όλη η Ελλάδα και η Κύπρος σώθηκε από το χέρι κυριολεκτικά του Θεού και μόνον, αφού, όπως θα δείτε και στα συγκλονιστικά βίντεο που ακολουθούν, η φωτιά μπήκε μέσα στο Μοναστήρι και σταμάτησε θαυματουργικά, ενώ μαινόταν και μαίνεται η πύρινη λαίλαπα που κανείς δεν μπόρεσε τελικά να σταματήσει, ενώ γινόταν  εκκενώσεις πάρα πολλών χωριών και των ίδων των Ροβιών, όπου δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες διασώθηκαν από σκάφη μέσω θαλάσσης!


   Εκπληκτικό είναι σώθηκε ανέπαφο ακόμη και το ξωκλήσι που είναι σε απέναντι λόφο!


 Ο Όσιος Δαυίδ, ο Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, ο Όσιος Γέροντας Κύριλλος, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και η Παναγιά η Λιμνιά ήταν εκεί και το έσωσαν κυριολεκτικά από κόλαση φωτιάς που καίει τα πάντα γύρω του!


 Δείτε τα βίντεο και δοξάστε τον Θεό, την Θεοτόκο και τους Αγίους της Ιεράς Μονής, στην οποία ακουμπά πνευματικά μεγάλο μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου! Γιατί τελικά, ευτυχώς δεν είμαστε μόνοι...



 Εν τω μεταξύ για θαύμα στον Όσιο Δαυίδ μίλησε και ο Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος σε ανακοίνωσή του πριν λίγο. Δείτε το βίντεο


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου