ΕΚΤΑΚΤΟ - Ο ΧΑΦΤΑΡ ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ρόλος των Κοινοβουλίων   Η υπογραφή ΑΟΖ Ελλάδας - Ιταλίας, έφερε μια νέα δυναμική, ωθώντας πριν λίγο τον Στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ να ζητήσει μέσα από τον επίσημο λογαριασμό twitter του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) την υπογραφή Συμφωνίας ΑΟΖ με την Ελλάδα, μέσω του Κοινοβουλίου της Λιβύης, το οποίο ελέγχει!

   Η Συμφωνία ζητούν να υπογραφεί ανάμεσα στα νόμιμα Κοινοβούλια των δύο χωρών, οπότε και πάλι έτσι θα έχει απόλυτη ισχύ, εμβολίζοντας το παράνομο Μνημόνιο ΑΟΖ Τουρκίας - Σάρατζ, που προσκρούει επάνω στην Ελλαδική ΑΟΖ και το Διεθνές Δίκαιο!


   Η ευκαιρία είναι μοναδική! Η Αθήνα δεν πρέπει να ακούσει τους "συμμάχους" αλλά τα συμφέροντά της! Ή είσαι παίκτης και μένεις στο παιχνίδι ή φεύγεις και τελειώνει το όνειρο...

  Η υπογραφή της Συμφωνίας ΑΟΖ με το νόμιμο Κοινοβούλιο της Λιβύης και με τους ελληνικούς όρους, θα έχει καθοριστική επίδραση στην Αίγυπτο και τον Σίσι, ωθώντας και εκείνον σε υπογραφή ΑΟΖ με την Ελλάδα, ακυρώνοντας έτσι παντελώς τα τουρκικά σχέδια, που φτάνουν ως το Ισραήλ, την Κρήτη και το Κάιρο!

   Ή τώρα ή ποτέ!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Share on Instagram

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

20 χρόνια εθνικής και δημοσιογραφικής προσφοράς στον Ελληνισμό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου